Šta je novo?

Držači za kola za HTC Flyer

vladimir.l

Cenjen
Učlanjen(a)
01.08.2011
Poena
159
Da li neko ima link, predlog, sugestiju, iskustvo i sl vezano za držače većih uredjaja u kolima u toku vožnje. Pri tome ne pričam o držačima za šoferku već nešto što se fiksira desno od vozača, lako dostupno za pogled i manipulaciju, po mogućnosti bez preteranih vibracija.

www.dealextreme.com
Potrazi tablet holder i verovatno ćeš pronaći nešto što ti odgovara. Kinezi ne naplaćuju shiping, čeka se 10-15 dana, nema carine na tako male iznose, a moze da se plati kreditnom karticom, tj nije preko pay-pala.
Ja lično nisam kupovao, ali video sam na netu da ljudi imaju dobra iskustva. Uostalom, po oglasima se često preprodaju stvari sa deal.extrema.

Hvala na odgovorima. Već sam gledao na ovakvim sajtovima ali meni je potrebno nešto malo egzotičnije. S obzirom na veličinu 7-ice nije zgodno da bude zakačen na vetrobran. Pre sam ga video na nekom držaču ispred radio uređaja ili tako nešto. Pokušaću da stavim sliku trenutnog stanja biće jasnije.

Hahahahah !!

Hvala na odgovorima. Već sam gledao na ovakvim sajtovima ali meni je potrebno nešto malo egzotičnije. S obzirom na veličinu 7-ice nije zgodno da bude zakačen na vetrobran. Pre sam ga video na nekom držaču ispred radio uređaja ili tako nešto. Pokušaću da stavim sliku trenutnog stanja biće jasnije.

Ako neces na vetrobran onda imas samo ovo resinje to je brodit.

Jedan deo je sam nosac za flajera a drugi deo je iskljucivo vezan za model auta koji vozis.Gore izaberi polozaj volana i tacan model tvog auta i dobices razne varijente za deo koji ce trajno stajati na autu naravno mozes ga uvek maknuti i onda kacis nosac za flajera za deo plastike koji ti najvise odgovara da stoji na autu.ima opcija na ventilaciji,na centralnom stubu oko menjaca, i jos toga.

http://www.brodit.com/productList.html?brand=HTC&model=Flyer&pn=prod#link-PASSIV_KULLED

Nazad
Vrh Dno