Šta je novo?

Download.Trojan

• Začetnik teme Začetnik teme zule
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

zule

Čuven
Učlanjen(a)
17.02.2004
Poena
604
Ako sam pogresio sobu...Zakacio sam navedeni virus.Norton ga prepoznaje, ali ne moze da ga skine.Kako da ga eliminisem?Object Name C:\WINXP\System32\srv32.exe

Sa symantec-a :
Download.Trojan connects to the Internet and downloads other Trojan horses or components.

Inace pogledaj ovde : http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/download.trojan.html

Evo sta kaze u par koraka kako da se izbrise :
1. Disable System Restore (Windows Me/XP).
2. Update the virus definitions.
3. Restart the computer in Safe mode (Windows 95/98/Me/2000/XP) or VGA mode (Windows NT).
4. Run a full system scan and delete all the files detected as Download.Trojan.
5. Clear Internet Explorer History and files, if needed

Poz.

Win32:Trojano-214 u fajlu pollal1r.exe?!

Hajde da ne otvaram novi thread: prilikom pokretanja sistema antivirus mi prepozna ovaj trojanac u ovom fajlu i bez obzira da li ga izbrišem ili prebacim u "chest", ponovo se aktivira prilikom sledećeg podizanja sistema.

Posle neuspešnog brisanja se pojavi poruka kao na slici u attachmentu.

Nije pomoglo ni podizanje u safe mod pa through scan, ni nekoliko AV programa (Avast, NOD32...) ni silni trojan removeri i adaware programi.

Fajl se i dalje pojavljuje. Šta da radim?! Na netu nisam našao pravo rešenje...

Prilozi

• pollal1r.gif
    pollal1r.gif
    7 KB · Pregleda: 97
Poslednja izmena:
outlaw je napisao(la):
Hajde da ne otvaram novi thread: prilikom pokretanja sistema antivirus mi prepozna ovaj trojanac u ovom fajlu i bez obzira da li ga izbrišem ili prebacim u "chest", ponovo se aktivira prilikom sledećeg podizanja sistema.

Posle neuspešnog brisanja se pojavi poruka kao na slici u attachmentu.

Nije pomoglo ni podizanje u safe mod pa through scan, ni nekoliko AV programa (Avast, NOD32...) ni silni trojan removeri i adaware programi.

Fajl se i dalje pojavljuje. Šta da radim?! Na netu nisam našao pravo rešenje...

Iskljuci system restore i ocisti temporer failove i onda u safe mode pa scan. :smash:

Nazad
Vrh Dno