Šta je novo?

download prozori...

implant

Čuven
Učlanjen(a)
26.11.2003
Poena
619
Kako da u IE6 (win XP) namestim da mogu da imam vise od dva aktivna download prozora?

Ako je neko cacko po redzistriju u vezi ovoga .... pliz javite se

😕 Pa nema nikakvog ogranicenja na dva prozora, po default-u...

drapin je napisao(la):
😕 Pa nema nikakvog ogranicenja na dva prozora, po default-u...
da, u pravu si, a i, ko jos to koristi pored gomile dobrih download managera

kako nema..?????

probaj da skidas tri fajla istovremeno...moci ces samo dva, a za lokaciju za treci ce te pitati kada se zavrsi DL prvog od ova dva....

implant je napisao(la):
...moci ces samo dva, a za lokaciju za treci ce te pitati kada se zavrsi DL prvog od ova dva....

Potpuno netacno, moze koliko hoces istovremeno...

Moguce je da ti je protok toliko los da onaj treci/cetvrti/n-ti ne mogu da se pokrenu dok se oni prvi ne zavrse...

implant je napisao(la):
kako nema..?????

probaj da skidas tri fajla istovremeno...moci ces samo dva, a za lokaciju za treci ce te pitati kada se zavrsi DL prvog od ova dva....

Odakle ti ova ideja?????? :beat: Ako hocu mogu da pokrenem i 50 download procedura i da skidam 50 fajlova u isto vreme :beat:
:?:

????????????

To mi je tako bilo u svim verzijama IE i ranije dok sam imao 98-icu....sto se tice protoka...mislim da nije to problem..jer u toku DL-a dva fajla mogu da otvaram stranice u exploreru (doduse jako sporo ali ipak mogu).
Sto se konkretno tice moje veze...sasvim solidna 50.6K...

Stvarno nemam pojma sta bi mogao biti uzrok tome....??? Ali nisam istripovao, ceo zivot mi je tako ... koji god MS OS da uzmem ili verziju IE-a....a imao sam sve zivo....od 95 98 2000 XP...i svugde je bilo isto...

2 dl po sajtu (domenu) su limit IE. program Tweak XP ima opciju povećavanja tog limita.

Nazad
Vrh Dno