Šta je novo?

Download problem

spaxon

Čuven
Učlanjen(a)
18.04.2003
Poena
680
Sta god da downloadujem, sa bilo kojim download managerom - bilo kojim browserom, dodje do 90 i plus posto i download jednostavno stane - tranfer rate bude nula.
Recimo skidam nesto sa downthemall! i na 98% mi stane, onda moram da stisnem pauzu, pa ponovo play odnosno resume i dovrsim download do 100% - lepo ga skine, ne bitno da li je fajl 1MB ili 100MB, ako je 100+MB zaustavi mi se download na recimo 20% pa onda 40% itd... izludjuje me :mad:
To mi se desavalo i kada sam imao svezu instalaciju xp-a, a sada i na svez win7. :wall:
Torrenti mi normalno rade.
Sta bi moglo biti problem?

Da li ti se promeni IP adresa kada stane sa download-om?
Meni se ovo dešavalo kada su mi istovremeno bili upaljeni i utorent i CryptLoad. Znači stalno je menjao IP adresu. Otprilike na svakih 5 minuta. Kada sam ugasio utorent, počeo je da radi normalno.

:wave:

E vidis to nisam probao posto mi je na drugom kompu non-stop ukljucen utorrent, ali nemam nikakav IP changer, odnosno uvek mi je isti IP do sledeceg iskljucenja rutera.

Poslednja izmena:
Probaj da isključiš utorent na tom drugom računaru, pa vidi kako se ponaša. To je ista situacija kao i kod mene, jer je drug uključio utorent na svom računaru, dok je kod mene bio uključen CryptLoad.

:wave:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno