Šta je novo?

Download Manageri

Bojan_N

Čuven
Učlanjen(a)
07.11.2004
Poena
650
Pozdrav. trebao bih da napisem jedan clanak u kome cu uporedjivati download managere (otrpilike njih 4) za sad imam u glavi DAP, Getright, Re Get, i Gozilla. Sta mi vi preporucujete, koje su mane jednih a vrline drugih? koji su najpoznatiji. Ja ceo zivot koristim DAP ali sam cuo da su i ostali strava.
Hvala u napred.
Pozdrav.

Poslednja izmena:
Trebao bi da pocnes da koristis FlashGet. Za DAP tesko se nalazi krek :D

1. FlashGet
1. ReGet (dele mesto, slicni su)
2. Godzilla
3. DAP

a zasto ne i
download express i
leechget ili
star downloader ili
fresh download

Za njih ne moras traziti krek a rade posao kao i ostali manje-vise izvikani download manageri

Ljudi, ja opisujem programe za casopis nema tamo pominjanja crack-ova, osim ako ne zlim da mi to bude poslednji clanak :). Tako da mi trebaju najfunkcionalniji programi a ne naj krekabilniji.

Poslednja izmena:
GetRight je sasvim dobar. Nema przacke opcije tipa "500% brzi dl" nego radi, i to radi kako treba.

Flash Gate
Get Right

Bojan Novakovic je napisao(la):
Ljudi, ja opisujem programe za casopis nema tamo pominjanja crack-ova, osim ako ne zlim da mi to bude poslednji clanak :). Tako da mi trebaju najfunkcionalniji programi a ne naj krekabilniji.
pa zar u nekom skorijem broju digitala nije bio neki polutest download managera?
btw. svi koje sam nabrojao su free za kucnu upotrebu ;)

A za koji časopis pišeš? :eyebrows:

Po meni je ReGet jedan od najboljih download managera.Jedina mana mu je sto nije besplatan :)

Poslednja izmena:
evo predlog za saradnika naseg eminentnog casopisa:
uporedi besplatne i komercijalne dl managere i pokusaj da nas ubedis da su komercijalni bolji i da za njih treba izdvojiti simbolicnih 29.99$ ;)

nemam pojma zasto sam to napisao, stvarno sam retard... kuku, nadam se da nece niko odande to procitati :)

Ma dobro, barem ne mogu da te prepoznaju po nicku. :d

Poslednja izmena:
Flash Get, najbolji, plus može da se koristi i neregistrovan bez ograničenja (osimupozorenja kad god se startuje)...

Pozdrav. trebao bih da napisem jedan clanak u kome cu uporedjivati download managere (otrpilike njih 4) za sad imam u glavi DAP, Getright, Re Get, i Gozilla. Sta mi vi preporucujete, koje su mane jednih a vrline drugih? koji su najpoznatiji. Ja ceo zivot koristim DAP ali sam cuo da su i ostali strava.
Hvala u napred.
Pozdrav.

Leechget je potpuno freeware, a uz to još i prilično nakrcan opcijama. Mali,nenapadan, a postoje i plug-inovi za Operu i Mozillu. To je i jedini download manager koji je dobio "sertifikat" :d od Spybot-a....
www.leechget.de

Ja ga koristim kao ispomoć Operinom download m. (koji svlači i sa nekih stranica koje ne dopuštaju nezavisnim dm programima da rade svoj posao)...

Svet kompjutera kažeš ? :bottle: Možda i bude nešto od vas... Zadnjih par brojeva ste se popravili...

wget for windows.... nema boljeg download managera od wgeta :)

XI Net transport - besplatan

ma izgleda da nema boljeg od onog za koji moras da juris krek 15 dana ;)

1.Internet Download Menager 4.03
.
.
.
.
.
43.Ostali.

FlashGet i Download Master

GetRight definitivno.

svidja mi se sto npr mogu da zapocnem transfer u operi, a posle da ga nastavim u getrightu.

E ovde je trebao da bude POLL.

Btw, Flashget 1.65 Full
thmbup.gif

Poslednja izmena:
raci je napisao(la):
1.Internet Download Menager 4.03
.
.
.
.
.
43.Ostali.

cudi me da je neko pomenuo idm !!! mnogo je dobar, mozda i najbolje radi, a nije nabudzen - meni na windows 2003 server blokira mrezu TOTALNO ne znam zasto - tj od verzije 4.01 ga ne koristim. izgleda da nece radi na win2003.

Reget mi nestabilno radi tj pukao mi je kad sam skidao sa nekog linka nesto ne secam se kog i to je nedopustivo - znaci njesra!

Dap je mnogo nabudzen - nasminkan ali glup je ko K ... i trenutno njega koristim na zalost, a flashget cu izgleda opet da pocnem da koristim.

Ja koristim ReGet Deluxe već jednu i po godinu i sasvim sam zadovoljan - nikad mi nije pucao, brzina je oko 4.7KB/s na modemskoj vezi, automatski traži mirrore, ima ugrađen FTP Explorer,...

kole89 je napisao(la):
Ja koristim ReGet Deluxe već jednu i po godinu i sasvim sam zadovoljan - nikad mi nije pucao, brzina je oko 4.7KB/s na modemskoj vezi, automatski traži mirrore, ima ugrađen FTP Explorer,...

Ti si se bas naskidao sa regetom na toj "brzini". Pokusavao sam nekoliko puta da skidam sa njim sa jednog linka - cini mi se batlefield update i redovno je pucao, neka verzija regeta od pre mesec-dva. Vama preporucujem IDM.

Vrh Dno