Šta je novo?

download manager and disconnect

• Začetnik teme Začetnik teme Swiper
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Swiper

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2002
Poena
765
treba mi neki download manager koji ce posle downloada svih fajlova da diskonektuje komp sa neta... kako je to moguce ?? video sam da u DAP-u ima da se namesti ali koliko sam mogo da primetim ima samo za svaki fajl koji se skida posebno sto ne ide... primer: ako skine jedan ima da se diskonektuje a drugi se jos skida... znaci... recite 🙂))

SVAKI download manager ima tu opciju...barem ja jos nisam u visegodisnjoj praksi naisao na neki koji nema.

Ne samo da se diconnect-uje, nego moze i da ugasi racunar, ako zelis. To radi, naravno, tek kad zavrsi sve download-e koji su u toku ili su na cekanju.

Ne znam kako si dosao do toga da se disconnect-uje nakon svakog fajla, mozda jedino ako su ostali na pause a ne na queue ???

Swiper je napisao(la):
treba mi neki download manager koji ce posle downloada svih fajlova da diskonektuje komp sa neta... kako je to moguce ?? video sam da u DAP-u ima da se namesti ali koliko sam mogo da primetim ima samo za svaki fajl koji se skida posebno sto ne ide... primer: ako skine jedan ima da se diskonektuje a drugi se jos skida... znaci... recite 🙂))
mislim da si se malo zeznuo. ako stavis da se diskonektuje posle skidanja fajla on ce to i uraditi, osim ako imas neki fajl u queue-u, onda nece, nego predje na njega, pa nakon uspesno zavrsene procedure prekine vezu

Nazad
Vrh Dno