Šta je novo?

Download Accelerator Plus 1000%

Ili ja nesto ne kapiram ili ti je Dap poludeo ?

Lepa slika nema sta....nekako vuce na nadrealizam:)

dogadjalo mi se to citava 2x. presao sam na flash get i nisam imao ni jedan jedini problem

I ja koristim FlashGet i radi perfektno, mada razmisljam o GetRight-u?

probajte fresdown meni dosad najbrzi, koristim ga uporedo sa flashgetom, ali razisljam da predjem na freshdown, inace program je besplatan, ima neka dzaba registracija na njihovom sajtu http://www.freshdevices.com/

Neo_Matrix je napisao(la):
I ja koristim FlashGet i radi perfektno, mada razmisljam o GetRight-u?

Pa to, ako je nesto perfektno - menjaj ga odma :)

Pa jeste perfektan, ali sve vise i vise reklamiraju taj GetRight, pa rekoh da probam...

EDIT : A i kad FlashGet skida nemogu nista drugo da otvorim, tj. mogu, ali jednu bench stranicu (foruma) za oko 10-15 min...?

Neo_Matrix je napisao(la):
Pa jeste perfektan, ali sve vise i vise reklamiraju taj GetRight, pa rekoh da probam...

EDIT : A i kad FlashGet skida nemogu nista drugo da otvorim, tj. mogu, ali jednu bench stranicu (foruma) za oko 10-15 min...?

GetRight koristim intenzivno vec 3 god. ali uz njega je tu i DAP i FlashGet, pa kad koji zatreba ovisno o njihovim sposobnostima, taj se i koristi.

GetRight je stvarno jedan dobar profi program ali kao i sve ostalo i on ima svojih mana. Neke fajlove on nece da skine a DAP ih skida, iako u GR imas mogucnost razlicitog podesavanja identifikacije - ni jedna varijanta nece da obezbedi download. Prilicno bizarno, jer upravo to podesavanje "kako se download menager predstavlja" nekom serveru je jedna od Profi odlika GR-a ?!
Zatim ume da tripuje sa iskljucivanjem (mada mi se to desavalo i sa DAP-om) ... postavis ga da po zavrsenom downloadu se iskljuci ceo komp. a on ostane ukljucen, sto je najcrnje cak i vezu ne prekine ... da poludis. Napominjem ovo mi se vise puta desilo i sa DAP-om u zadnjih 3 godina izuzetno intenzivnog koriscenja interneta - svakodnevno bar po 5 sati downloada (mozda ima veze sa pre'ebanim OS-om ?). Postoji jos jedan GADAN bag kod GR-a: kada ti je aktivan akceleratorski mod i plus automatsko skidanje fajlova (svi koji su na spisku), izuzetno cesto, ako ne i redovno, se desava da posle prvih dva fajla program PRSNE tj. jednostavno se iskljuci a veza ostane otvorena ... tako da tu varijantu NIKADA ne koristim. Za takvo skidanje ide DAP (FlashGet tek od skora imam tako da ga nisam jos ni proucio).
Od pozitivnih stvari kod GR-a ide ovo: skidam po dva fajla ali samo po jedno parče, upravo zato sto za isto vreme imam otvoreno po 4-6 stranica i sve to radi OK ... naravno zbog brzine imam iskljuceno ucitavanje slika (ako mi bas zatreba da po koju vidim ... desni klik/Show Picture).
Znaci kod GR-a stavis gomilu fajlova u listu, prerasporedis fajlove ca "uhvati-pomeri-pusti", imas namesteno jednostruko skidanje po fajlu ali po dva ili tri fajla odjednom i to je to - njegova idealna namena.

DAP i FlashGet, skidaju po difoltu po 4 tj. 5 parceta jednog fajla i to u potpunosti preuzme raspoloziv kapacitet link-a. Zato ti i ne mozes da ucitas druge .html strane (pogotovo kada ti je ukljuceno prikazivanje slika ... ja to iskljucujemo kroz NetCaptor koji ujedno toplo preporucujem - ne mogu da zamislim rad na .net-u bez njega).

Slobodno skini GR-a i probaj ga. Nece ti biti bas lako da se naviknes na njega posle DAP-a (i budala bi znala da ga koristi) i FlashGet-a (izuzetno slican a opet totalno drugaciji od GetRight) ali svaki od ovih progama ima svoje dobre i lose strane i mislim da vredi imati ih sve, pa koristiti po potrebi.

Ja mislim da je DAP ovde pogresno video velicinu fajla (umesto 25.3MB video je 2.53MB :with: ). Sto se Flashget-a tice radi dobro samo sto ume da "uspori masinu" (citaj "otereti procesor" :S) dok mu je aktivan glavni prozor. Inace za male fajlove koristim DAP (do 150-200 MB).

Evo jos necega. Obratite paznju na velicinu slobodnog prostora. Pa neka mi neko kaze da je Windows bolji od Linux-a. :hump:

Meni se kod DAPa to desavalo kada podeli fajl na vise delova, a server se sa tim ne slaze bas najbolje, pa na kraju isapdne da umesto zasebnih delove skine isti fajl nekoliko pta i slepi ih u jedan....
Isto mi desilo i sa GetRightom jednom.....ovo je sve bilo pre vise od 2 godine, jer od tada koristim jetcar>flash get i nema problema....

Koristim FlashGet 2-3 godine i zadovoljan sam koristik :)
Inace ako hocete da koristite FlashGet i da ucitavate neke stranice, mozete narediti FG-u koliko moze bandwith-a da koristi.
Kliniknite na ikonu leva 'roza strelica' pod nazivom 'Speed' u toolbaru i ponudice vam tri moda - unlimited, manual i automatic.
Do prosle nedelje sam koristio unlimited jer mi je download isao super, ali sam ipak morao i to da isprobam, i sad se drzim manual moda. Automatic mod zavisi kakav ste tip veze stavili u Options\Connection.

FlashGet po meni ima najbolji nacin vodjenja evidencije downloadovanih fajlova, a GetRight sam samo malo ceprkao da vidim sta ima, i ima gomila opcija, dakle definitivno profi i opcije za sve i svasta, a DAP je zivo ****** !!!

cozdra
parma fan SF

Od pamtiveka koristim DAP i nikad me nije zeznuo a skidao sam svashta. Vise ljudi, vise razlicitih misljenja, uglavnom krivih :)))

Nazad
Vrh Dno