Šta je novo?

downgrade sa jb na gb

jerichon

Slavan
Učlanjen(a)
15.02.2009
Poena
319
instalirao sam custom Jelly Bean (JB) ROM, cm-10.1-20130216-EXPERIMENTAL-u8815-R2. Nisam zadovoljan iz sledecih razloga> Spor odziv displeja, cudna usporavanja sistema, slabo se cuje sagovornik i.t.d. Vratio bih se na gb ali ne znam kako. Trazio sam na forumu instalacije i upustva ali se ne snadjoh. Ima li neko link ili moze li mi pomoci oko downgreda na gb. A usput postoji li neka aplikacija kojom mogu da zadrzim vec instalirane programe. Hvala puno unapred.

Koji je telefon? Sigurno već ima tema za njega i sve je objašnjeno.

na xda ukucas model telefona, odes na temu o njemu i ima u development delu romova. sigurno postoji i fabricki. flesnes kao i ovaj jb

evo ovde imas stock ics telekomov

Kod:
http://www.huaweidevice.com/worldwide/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDcwNjQ=

to nije sto tebi treba. to je samo kernel i to source za developere

Ovo je vezano za oficijalni ROM, jerichon-ov g300 je rutovan jer je i sam napisao da je ubacio custom JB sto znaci da ima CWM ili TWRP bootloader.

mada instalirao sam novu verziju jb i sada dobro radi, wifi radi ali mi ne radi navigacija dobro i nece da radi internet preko mobilnog tel. Ima li pomoci makar za ovo

Nazad
Vrh Dno