Šta je novo?

DOW Dark Crusade demo

mLaki

Čuven
Učlanjen(a)
25.02.2004
Poena
680
Evo linka sa AT, nije velik, samo 300MB ftp://67.19.90.82/demos/DarkCrusadeDemo.exe . Bogami dosta obecava, pogotovo sto se single playera tice, bice neka turnbased SP kampanja da se osvoji planeta Kronus (nesto slicno kao u Emeror: Battle for Dune, biras gde ces napasti, cilj ti je da osvojis sve teritorije...), stim da ce postojati neka varijanta customized commandera, kog ce te budziti, dodavati nove skillove... i kampanja ce moci da se predje sa svih 7 rasa. Sto se tice samog demoa, postoji samo tutorijal za Tau i dve mape Tau vs SM, nista sto se tice Nekrona, nisam ga jos odigrao ali vec vidim da ce mi se Tau svideti, imaju Tau Commandera koji je hodajuci tenk i teznju da "prosvetle" citavu galaksiju, narocito SM fanatike :d . Ovi geniji iz Relica nikako da prestanu da odusevljavaju, jedvacekam punu igru!

Poslednja izmena:
Ne vidim poentu skidanja demoa za ekspanziju najboljeg RTSa kad se zna da će biti fantastično unapred :)

Ne vidim poentu skidanja demoa za ekspanziju najboljeg RTSa kad se zna da će biti fantastično unapred :)

Dobor kazes, ali manjak dobrih strategija u ovo suvoparno leto me je bacio u tesku krizu, pa sam morao da skinem demo da se ufikasam na brzinu :d .

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Izasao!

IGN 8.7
Gamespot 8.8
Games radar 9

:cuss: I meni sad racunar nadje da rikne kad je izasao jedva docekani Dark Crusade :cuss:

Pih, kampanja na hard previse laka - rashujes kompjutera sa honor guards i herojem i to je to :(. Da, i izgradis na mapi sve sto mozes pa onda dokrajcis HQ tvog jadnog protivnika (ako te slucajno neko napadne na toj teritoriji ostaje vecina zgrada i onda se odbrana zavrsava za par minuta...) Skirmish definitivno zanimljiviji zbog novih rasa i izmena broja jedinica koje mogu da se nastancuju.

Aaaaa joj, ala su ovi Tau overpowerovani... napravis 8 Stealthsuit odreda i nadogradis ih sa fusion blasterima i onim bad ass komanderom... q q le le, gaze sve pred sobom, pesadiju, zgrade, land raidere, monolithe, znaci bas sve. Cak i one gomila orkovskih nobova nema sanse, ni ne stignu da dodju u meele range, svi budu pokoseni.

Poslednja izmena:
I ja igram sa ovim Tauima i stvarno su preterano jaki. Sumnjam da je dobro izbalansirana igra sa njima. Čak i one dronove koji se ukopavaju u zemlju kad izgradiš, gaze sve pred sobom. Samo 3-4 odreda njih da šalješ, mogu sve da pregaze.

Pa i Terminatori su kod Space Marines u prvom dijelu isto bili jaki, nego ih dobijes tek pred kraj.

Dobro, kad ste vec toliko igrali sa Tau (ja samo probao u LANu, nisam igrao kampanju sa njima) pitanje: kompjuter je nekako uspeo da "klokuje" vozila i gomilu jedinica. Kako??? Poludeo sam, igrali smo 2 vs 3CPU na harder i mnogo je lakse nego u WA ali me izludeo Tau sa nevidljivim vozilima, a i stanca ih ko lud. Jel to neki bag ili sta vec...

A da, vidim da su pokupili fazon iz Starcrafta - sad kompjuter pravi kule iza glavne baze :)

Poslednja izmena:
Pa i Terminatori su kod Space Marines u prvom dijelu isto bili jaki, nego ih dobijes tek pred kraj.

Da, samo sto su ovi Stealthsuit odredi prva jednica koju napravis kad igras kao Tau, i saljes ih na pocetku okrsaja da zarobe strateske tacke (kao sto je Cultist Squad kod Chaosa i Guardian Squad kod Eldara). Od pocetka su nevidljiv, i jos mogu da pucaju dok im je stealth field ukljucen..., znaci bruka, 5-6 potpuno upgradeovanih sqadova oderu monolith dok si reko keks.

Probao sam demo, i ovo je stvarno najbolja strategija u koju sam igrao.
Obavezno ću probati full verziju.

Aa ovaj...a ako se ovaj II expansion za Dawn Of War zove Dark Crusade šta je onda MARK OF CHAOS? (sad sam kompletno zbunjen)
I expansion beshe Winter Assault (hmm njega sam odigrao)

Mark Of Chaos je potpuno druga igra, smeštena u fantasy okruženje, sa mačevima, magijama, kopljima itd. (kao Warcraft 3, samo mnogo bolje) i nema nikakve veze sa Dawn Of Warom koji je smešten u daleku budućnost.

Nazad
Vrh Dno