Šta je novo?

DotTK - sve gori i gori?

][V][ATRIX™

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2001
Poena
679
1) Ne mogu vec duze vremena da uradim opciju Modify a domain
uvek isto:

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.
--------------------------------------------------------------------------------
Apache/1.3.22 Server at my.dot.tk Port 80

2) Promena e-mail adrese? - mission impossible
3) Kada pokusavam da pristupim www.xxx.tk domenu ne tako retko se desi Dot TK Browser error.
4) zakljucak - nema dzabe ni kod stare babe FX

Bas sam pre izvesnog vremena obisao te "egzoticne" sajtove. Dosetili se ljudi pa registrovali domene, a lova od reklama samo kaplje li kaplje.
Tokelau, Western Samoa, Cocos Islands, Tuvalu...itd.
E dodje mi da nadjem neko ostrvo u Pacifiku (ako je ostalo) pa da registrujem svoj domain

Pa dobro ljudi, pola foruma ima .TK domen. Nije valjda da niko sem mene nema problema sa gore navedenim stvatrima??
ctp;

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Pa dobro ljudi, pola foruma ima .TK domen. Nije valjda da niko sem mene nema problema sa gore navedenim stvatrima??
ctp;

Ja odavno nisam menjao mail... niti adresu... ma registrujes jednom i koristis!

Pa dobro mejl i nekako, i nije toliko bitan, ali sta ako ocu da promenim sadrinu title bar-a ili keywords...

:(

Nazad
Vrh Dno