OVERTKILL
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.06.2006
- Poena
- 309
Imam problema sa jednim Laptop racunarom, instaliran je bio prvo milenium a posle je neko probao da instalira XP Pro. i tu se sve zaglavilo sada mi je ocajnicki potrebna WIN98 start up disketa ili neki drugi program na disketi koji ima mogucnost da formatira hard disk iz DOS-a(nece kompjuter da reaguje vise na boot disk).
Napravio sam start up disketicu iz XP-a (milenium startup) ali odbija foramt c: comandu tako da stvarno neznam sta da radim jer neznam nikog sa Win98 da napravim start up.:crash:
Treba mi mogucnost da na netu ili uz pomoc nekog programa napravim start up disketicu ili ako znate neki program (mislim da norton ima nekakav program za to ali neznam kako se zove ).
Ako neko zna resenje javite.
Pozdrav od mene:wave: .
Napravio sam start up disketicu iz XP-a (milenium startup) ali odbija foramt c: comandu tako da stvarno neznam sta da radim jer neznam nikog sa Win98 da napravim start up.:crash:
Treba mi mogucnost da na netu ili uz pomoc nekog programa napravim start up disketicu ili ako znate neki program (mislim da norton ima nekakav program za to ali neznam kako se zove ).
Ako neko zna resenje javite.
Pozdrav od mene:wave: .