Šta je novo?

Doplata, zamena...

• Začetnik teme FiJaT
  • Datum pokretanja
F

FiJaT

Guest
Da li se ispalti da uzmem Abit133raid (BX), celeron 566mhz koji na toj ploci radi na 950 mhz i 128 mb "nekog" pc100 rama za 270 dm-a ?

Koliko mogu da dobijem za moju plocu msi 6159 (neki via cipset) za integrisanom creative pci128 muzickom i 128 rama i celeron na 466 mhz, koliko to vredi?

i da li mi se ispalti da menjam uz neku doplatu od recimo stotinak maraka?

Vidi koliko bi te kostalo da negde gde prodaju hardware, zamenis to tvoje idoplatis za ono sto hoce.Ipal\k ces tada uzeti i815ep chipset, a bx je ipak prosao, po meni.mada sam sa tom plocom imao problema sa Win2000, tacnije sa hpt370 kontrolerom na njoj.

FiJaT je napisao(la):
Koliko mogu da dobijem za moju plocu msi 6159 (neki via cipset) za integrisanom creative pci128 muzickom i 128 rama i celeron na 466 mhz, koliko to vredi?
Recimo 190-200.

Pa ako uspem da prodam za te pare doplata ce biti 70-80 dm-a sto i nije mnogo. Ipak dobijam dosta brzu masinu od sadasnje. A sto se prelaska na 815 tice to me i ne interesuje toliko jer to takodje nije "perspektivna" ploca za upgrade isto kao i bx, samo sto je skuplja...

FiJaT je napisao(la):
Pa ako uspem da prodam za te pare doplata ce biti 70-80 dm-a sto i nije mnogo. Ipak dobijam dosta brzu masinu od sadasnje. A sto se prelaska na 815 tice to me i ne interesuje toliko jer to takodje nije "perspektivna" ploca za upgrade isto kao i bx, samo sto je skuplja...

Pametan mladac. To kako si isplanirao je bez greske. Samo proveri da li sve radi OK, i ako planiras da igras novije igre, 128 Mb ce biti malo kratko, mada vecina radi. Sa slabijom grafickom moze 128 Mb, a od GeForca (1) pa navise, treba ti 256 Mb.

:wave;

Nazad
Vrh Dno