Šta je novo?

Doomcoin [DOOM] (Luffa)

Sad vidim da sam bio blizu toga da napravim svoj GPU miner, jedna linija koda mi nije bila dobra :wall:
Morat ću malo proučiti OpenCL, izgleda da u tome leži lova...
Ima tko zainteresiran da pustimo svoj coin na istu foru s nekim drugim algoritmom iz qubit-a? :)

ajde napravi za monero i resio si sve probleme ovog sveta :)

Ovaj što je prvi napravio miner se hvalioda je držao više od pola mreže u hašu sa nekoliko kartica. Zarada mu je oko 2btca za što kažeš taj lak posao...

Da navodno ima oko 20k doom-a...cemo vidimo kada krene gore, za sada je niska cena. Ja ga jos kopam imam nesto manje od 2k stekacu ga, deluje mi dosta obecavajuci :)

šta je ovo sa diffom, odjednom se duplirao?

XiXT2y8.png

Neka muljaža, nije moguće tako naglo da se duplira.

Jeste moguce, eno na supernovi je upalo nekoliko jacih rudara. Coin je entertainment, izasao je merchant tool, rade na android walletu, cena skocila vise od duplo od juce. Vise od obecavajuceg! A coin ima KGW pa se i tu diff malo premesta +- dok ne legne, kako bi se reklo :)

edit: mislim da je ovo jos uvek mali diff!

Poslednja izmena:
Pustio sam od sinoc na svim masinama da kopam doom. Jos tacno 3k blokova ili 4 dana ce pa se polovi nagrada. Treba ih imati malo u steku pa za mesec dana kad nagrada po boku bude bila 5 i ako novcic uspe bice lepo. Kako sam nesto racunao posle mesec dana bice samo 300k ovih novcica u opticaju.

Dev tim je odlican, na raspolaganju su. Rade na implementaciji opasno. Videcemo sta ce bude...ja imam nekakav dobar feel ovde.

Ja lepe vesti za većinu novčića očekujem tek od kraja avgusta ili kad sezazimi. Dok god je leto i godišnji odmori obim trgovine će biti mali samim tim i cene. Prošle godine je živnulo u oktobru i bio je exponencijalan rast, kad bi se samo delom ponovilo i ove :)

Ovima što bacaju pare na ove gluposti jeste :p

pa nek bude, prodaš i ti pa kupiš posle jeftinije

LJudi mislite li da ce biti nesto od ovog novcica? Nit smrdi nit mirise!

ovi sa bittrexa razmatraju da ga ubace, mreža još uvek bedna, loš luck na supernovi i tako...

Jeli koji su rezovi za 270x i 280x, ja dobijam 91 i 140mhs, jel to ok za ovaj algo?

Da.

Ja sam juce pustio desetak sati masinu od oko 1,5 MHs scrypta da kopa Doom i iskopala je samo nepunih 6 kom.

Ja ga i dalje kopam, diff je solidan. Coin ide zdravim koracima ka napred. Cekamo polovljenje bloka danas pa ce i novi info biti.

Ja ga i dalje kopam, diff je solidan. Coin ide zdravim koracima ka napred. Cekamo polovljenje bloka danas pa ce i novi info biti.

Takodje. Jos 3-4 sata kopanja do polovljenja bloka. Cena mu je ok, nadam se da ga nece izdampovati.

Cime kopas i koliko dobijas, meni nikako nije islo?

Koje malo pratio ovaj kanal mogao je lepo da zaradi i na doomu i na boomu, tu sam ga linkovao čim je ninja pokazao lice na diff 75 :)

Nazad
Vrh Dno