Šta je novo?

Doom3 izlazi 14.06.2004

Da nisu jednu 1 zamenili sa 0 u godini...

PS. Morao sam :)...

Ma gde bre, to samo loze ljude...primaju nas jadne :d

Kad ce bwe vise HL2 i Doom3 ?! Ne mogu da se strpim od ovih svih trejlera i najava sam izpizdeo vise ! :crash:

HL2 izlazi 2.Jula, a vrlo je moguce da ce D3 izaci kada pishe, jer u suprotnom su prsli ako HL2 izadje pre...I tako su prsli, ali ce bar imati 16 dana srece :D

Lupas guru, i sam ces da qpujesh novi hw da bi igrao pomenuti Doom III...

driver je napisao(la):
HL2 izlazi 2.Jula, a vrlo je moguce da ce D3 izaci kada pishe, jer u suprotnom su prsli ako HL2 izadje pre...I tako su prsli, ali ce bar imati 16 dana srece :D

2.Jula!!!!! :zgran:
Ja te razumeo 2. juna!! :smash:
'ebiga :D

byMaX je napisao(la):

Max,stigao mi je X800Pro! :)
Vidim da si ga ti vec istestirao tako da priznajem poraz i javno ti se izvinjavam...takodje i Titu!
Aj cim mi bude stigao HyperX kacim slicke! :D
poz

byMaX je napisao(la):

mozda ne voli takav tip igara kao sto je Doom III ali ce sigurno hteti da igra ono sto bude zasnovano na tom motoru...

Interesantno kuciste u HL2 stilu

Prilozi

• hl2.jpg
    hl2.jpg
    63.7 KB · Pregleda: 165
  • hl2 2.jpg
    hl2 2.jpg
    54.5 KB · Pregleda: 129
Ja mislim da ce premijera Dooma3 biti na ovogodisnjem QuakeConeu!
Mene ono kuciste vise potseca na fazon Fallout-a nego li HL2-ke!

byMaX je napisao(la):

Uhhh, nesto me shtrecnu ovim postom MaX :zgran:

Hoce li moci da se igra HL2 i D3 na sledecoj makini sve na high:
NF7-S, Barton @ 2.42 GHz FSB 220, 2 x 256MB, 9800SE @ 9800Pro ???

Ne bih da ispadne da sam dzabe (krecio ;) ) kupovao graficku??

Falcon je napisao(la):

Glupog li pitanja...

Falcon je napisao(la):

Ma opusti se moci ce....meni HL2 beta je letela na mom tadasnjom R9600Pro.Nisam je probao na R9800Pro tj. X800Pro...jer nema potrebe! :)
Nista...cekamo Doom3! :cigar:

Jel još neko osim mene prognozira da će ovaj thread kroz nekoliko dana imati 6 miliona (glupavih) postova? :)

Poslednja izmena:
Bane® je napisao(la):
Jel još neko osim mene prognozira da će ovaj thread kroz nekoliko dana imati 6 miliona (glupavih) postova? :)

Samo te posmatram,ovo ti je vec drugi "spam' u ovo thread-u...jos jedan i letis napolje :d :d

Ljudi bre sta ste tako negativni,pa dve najjace igre u narednih godinu dana stizu za mesec-mesec i po,kakve veze ima hoce li kasniti par dana

URGH! je napisao(la):
Ljudi bre sta ste tako negativni,pa dve najjace igre u narednih godinu dana stizu za mesec-mesec i po,kakve veze ima hoce li kasniti par dana

Kasne vec...looooong time :D

pa nek kasne moze im se...*** za takve igre je potrebno vreme,ne rastu hitovi na drvecu pa ih samo beres.

Samo se nadam da ce te dve igrati opravdati silno kasnjenje i nerviranje koje su izazvale :wall: :crash: :smackbum:

Falcon je napisao(la):
Samo se nadam da ce te dve igrati opravdati silno kasnjenje i nerviranje koje su izazvale :wall: :crash: :smackbum:

Sto,da nisi vlasnik ATI-jevog cuvenog kupona "dodjem ti Half Life 2 majke mi" :D :D :D

Jesam, ali ga nisam dobio uz moju graficku :d :d :d

Ako se nervirate zbog sleap date-a izlaska igra, bog vam u pomoci kad se susretnete sa nekim jacin zivotnim problemom. Toliko mi se vise smucilo da dajem pare za upgrade masine pogotovu sto za cenu jednog radeoan9800pro i to polovnog mogu da kupim nov novcijat Game Cube + 3-4 igre koje ce mi sigurno pruziti vise zabave nego igranje doom3 u citavih 22fps na medium detaljima...

bravo razorman-e... to sam ja pricao jos od izlazka FarCry-a!!!
ljudi nisu ni svesni sta sve mogu da progutaju - i u kakvu su masinu upali

sony2 rulz...(i game cube...)

Za sve neverne Tome, Activision & id Software, shipping date confirmed, 14. June 2004. :-devil-: GET READY FOR HELL! :-devil-:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nadam se da je bilo vredno cekanja!!!!

mLaki je napisao(la):
Za sve neverne Tome, Activision & id Software, shipping date confirmed, 14. June 2004. :-devil-: GET READY FOR HELL! :-devil-:

i, desava li se nesto na satelitu???

Vrh Dno