Šta je novo?

Doom problem sa startom

• Začetnik teme Začetnik teme hawk
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

hawk

Čuven
Učlanjen(a)
18.12.2001
Poena
619
Probao sam sa milenijumom da je startujem prijavljivao je gresku...

Probam je sa XP Home edition opet ******...
Javlja mi kao RADIANT MFC APPLICATION error.

U cemu je stos i na kojim operativnim sys radi?
Sta je od softvera potrebno da je startujem?:cuss:

Doom je DOS igra, a ako hoces da je igras pod win98/Me preporucujem ti da nadjes na netu OpenGL patch (nije obavezno ali mozda upali jer onda radi pod win-om a ne iz dos-a), lepse je, mozes da menjas rezolucuje,imas sve blagodeti openGL-a. 🙂

TO je ako je prvi doom u pitanju, al po error-u mislim da je u pitanju doom3 alfa,posto mi se cini da sam i ja dobiao slican error,pa ako sam u pravu onda probaj nove drivere za graficku tako sam ga ja barem resio.🙁 type; 🙂

Izgleda da nije to u pitanju nego makina...
Jebi ga,spora mashina PII 533MHZ.
Mada sam bio optimista zbog GF4Ti4200.
Koji je otprilike minimum za Alfu?
Mislim na procesor pre svega?

Pa meni radi na mom 9x115 t-bird-u i r9000, ali ako hocu da igram a da mi frame rate ne pada svaki cas ispod 20 fps onda iskljucim senke i radi kako tako prihvatljivo, mada ostaje problem swap-ovanja zbog 256 mb rama.

a

kada ce doom3?

Poslednje sto sam procitao bilo je pre 2 meseca na nekom nemackom sajtu i mislim da su pomenuli kao moguc datum izlaska jun 2003.

Sudeci po ovoj alfi mislim da ce biti bolji od Unreal2 koji mi se i ne svidja nesto,bar ovaj pocetak, mada videcemo kako ce se radnja dalje odvijati... 🙂

alokiN je napisao(la):
Pa meni radi na mom 9x115 t-bird-u i r9000, ali ako hocu da igram a da mi frame rate ne pada svaki cas ispod 20 fps onda iskljucim senke i radi kako tako prihvatljivo, mada ostaje problem swap-ovanja zbog 256 mb rama.

Vidim da si uspeo da ga tweak-ujes.Kako si odradio to
i gde se nalaze te opcije?
Jebi ga cisto da probam mada mislim da mu je MINIMUM,P4:cuss:

Otvoris config wordpad-om i krenes redom dok ti ne proradi(terao sam ga i na gf2 mx400 na kojem se takodje moglo malo i igrati)
Ne secam se tacno koje su linije al sad cu ga ponovo otpakovati pa cu ti reci tacno.

Hvala ti najlepse!!cheers
Probacu,ali ako se tacno setis sta treba,molim te napisi....
:wave;

Nazad
Vrh Dno