Šta je novo?

Doom 3!

• Začetnik teme Začetnik teme bibby
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

bibby

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2000
Poena
680
Da ne bi pametovao evo linka sa Exxtreme3D-ovog sajta na kome je Quaker postovao linkove i objasnjenja.
klik!🙂

zahtevnost

kolika ce li biti zahtevnost za ovo cudo?

Kapiram da ce neki Ti4200 biti veoma pozeljan za max uzivanciju...

Ja sam cuo da ce i GF 4200 biti malo za osrednju uzibanciju.Sad ce Max da naidje pa ce vam kaze....

Calibra 4WD je napisao(la):
Ja sam cuo da ce i GF 4200 biti malo za osrednju uzibanciju.Sad ce Max da naidje pa ce vam kaze....

Ma jeste...i ko bi je onda igrao ? 😀 Ti4200 za 1152*864*32 sa maksimalnim detaljima i naravno neki malo brzi procesor, sasvim dovoljno, garantiram !

Pa fora je sto su rekli da ce da izadje na Bozic a to znaci negde u ovo vreme sledce godine.A do tada Gf 4 Ti4200 ce biti ispod 100 eura

Ma delice ga dzabe 😀 ...

Sto se zahtevnosti tice, verujem da ce Joca da odradi dobru optimizaciju, inace (ko sto rece Filipenko) niko to nece igrati. Ipak je to igra koja je pisana za Gf3(tj. PixelShaders 1.2), tako da ce sigurno to moci da se igra na solidnim masinama. E sad, sto brze to bolje... uvek bilo i nazalost uvek ce i biti.

Muzzt ajde u pare da ce za godinu dana da GF4 Ti 4200 da bude ispod 100 evra.Biraj sumu

S obzirom da se trenutno "po Amerikama" nalazi za oko 130€, i nisi neki prorok.

Calibra 4WD je napisao(la):
Pa fora je sto su rekli da ce da izadje na Bozic a to znaci negde u ovo vreme sledce godine.A do tada Gf 4 Ti4200 ce biti ispod 100 eura

Jok! Nema sanse. Previse su ga odlagali, a i dugo su radili na njemu...osim toga ID svoje igre UVEK izbacuje za bozic zbog prodaje, tako da ako ne dodje za ovaj cekacemo je za naredni bozic...e u tom slucaju bio bi u pravu...
Ali je Id ipak preozbiljna firma...dolazi nam to za bozic, verovatno i ranije 🙂 (naravno, kod nas 😀)

MAzi ti si taj koji treba da se sabere,lepo ti pise ZA GODINU DANA.
Ja sam ozbiljan nemoj da se *****avas!Hoces ili Neces????

Aman bre, mi pricao o Izlasku doom-a za BOZIC!! Ne sledece godine vec ove. To sto si ti uripovao nesto drugo, to je tvoja stvar.
Naravno da necu da se kladim, kad znam da ce zagodinu dana gf44200 biti ispod 100e.

Lose to vama ide sa prognozama. Oko februara-marta ce Ti4200 biti ispod 100e - nov.
Ja sam prognozirao u januaru mesecu ove godine, da ce pocetkom novembra GF3 TI200, polovan, biti max. 180 DM ili 90 Eura. Klao sam se sa Miskom oko toga, on je rekao da nema shanse. Tada je nov GF3 Ti200 bio 450-550 DM zavino od modela.
Daklem, sta mislite o proroku Notax-u??

notax je napisao(la):
...
Daklem, sta mislite o proroku Notax-u??

"Je l' to onaj sto cuti u bioskopu ?"

😀 😀 😀

MAD_MUzzY je napisao(la):
Aman bre, mi pricao o Izlasku doom-a za BOZIC!! Ne sledece godine vec ove. To sto si ti uripovao nesto drugo, to je tvoja stvar.
Naravno da necu da se kladim, kad znam da ce zagodinu dana gf44200 biti ispod 100e.

Pa ja rekoh da nece on na Bozic,ali ajde nema veze da se ne preganjamo oko toga.
Inace i za Bozic ce GF4 4200 kod nas biti oko 110-120 evra,pa ako neko ima para viska(koje mu ne trebaju) ajde da se kladimo 😀 😀 😀

ma

samo nek stigne

MAD_MUzzY je napisao(la):

Doom3 ce izaci tokom 2003. godine sto mozes procitati u poslednjem intervjuu todd hollensheada(ili tako nesto) . Nikakav datum nije pominjan ,a to da ce izaci na bozic je pretpostavka zbog prethodnih id-jevih igara. Cak i u slucaju da izace za bozic 2003. to je za tek za nekih godinu dana sa obzirom da JC nije pravoslavac 😀

Nazad
Vrh Dno