Šta je novo?

Doom 3: Resurrection of Evil instalacioni problem.

Ralex2

Slavan
Učlanjen(a)
05.05.2004
Poena
319
Doom 3 sam normalno instalirao u e:\Doom 3 direktorijum. Kada ubacim Doom 3 ROE regularno mi se instalira 1.2 patch i kada dodje do ekrana install to e:\Doom 3 izbaci poruku "Please Insert: DOOM 3 Resurrection of Evil Disk 1". Pritisnem OK, ali se nista ne desava. Jako cudno. Instalirao sam Doom 3 sa Sony DVD citaca i tu sam isto ROE ubacio. Inace imam SP2 instaliran, ali to nije problem posto drugima na stranim foruma radi sa njime. Sta je u pitanju?

ja sam ga bas juce instalirao, ali bez ikakvih problema......

Ralex2 je napisao(la):
Doom 3 sam normalno instalirao u e:\Doom 3 direktorijum. Kada ubacim Doom 3 ROE regularno mi se instalira 1.2 patch i kada dodje do ekrana install to e:\Doom 3 izbaci poruku "Please Insert: DOOM 3 Resurrection of Evil Disk 1". Pritisnem OK, ali se nista ne desava. Jako cudno. Instalirao sam Doom 3 sa Sony DVD citaca i tu sam isto ROE ubacio. Inace imam SP2 instaliran, ali to nije problem posto drugima na stranim foruma radi sa njime. Sta je u pitanju?
Pa ja sam ga pre dva dana istalr, bez problema, jel si probao na drugom kompu (citacu),jel si probao autorun or a.play,meni se nekada desavalo da dvd ne cita a cd-r opusteno,mozda ti je disk lose narezan! :wave:

Ralex2 je napisao(la):

Imao sam isti problem. Fora je bila u tome sto naziv diska (label) treba da glasi D3_ROE_1.

Hvala eternity, sada radi.

Ima li neke razlike u 1.2 u odnosu na raniji 1.1 patch ???

Nazad
Vrh Dno