Šta je novo?

Doom 3 - pomoc

starojko75

Slavan
Učlanjen(a)
01.05.2004
Poena
319
Treba mi pomoc.

Nasao sam PDA Williama Banksa medjutim i dalje ne mogu da udjem u Alfa Labs. Zasto? U pitanju je prvi nivo.

Ogi. je napisao(la):
Treba mi pomoc.

Nasao sam PDA Williama Banksa medjutim i dalje ne mogu da udjem u Alfa Labs. Zasto? U pitanju je prvi nivo.

Pridji do lifta gde te robot ostavi i levim klikom overi ekran koji stoji pored vrata dole niz stepenice.

Poslednja izmena od urednika:
Ne znam o kom robotu pricas.
Uzeo sam PDA u nekoj prostoriji gde se kao neka lava pomera po zidovima... vratio sam se do velikih vrata na kojima pise Alfa Labs... ispred njih lezi neki lik mrtav... kada kliknem na crveno pored vrata nece da se otvore a kada odem da vidim PDA napise mi ID MISSMATCH.

Ogi. je napisao(la):
Ne znam o kom robotu pricas.
Uzeo sam PDA u nekoj prostoriji gde se kao neka lava pomera po zidovima... vratio sam se do velikih vrata na kojima pise Alfa Labs... ispred njih lezi neki lik mrtav... kada kliknem na crveno pored vrata nece da se otvore a kada odem da vidim PDA napise mi ID MISSMATCH.

To onda nije 1. nego 4. ili 5. nivo.Kod mene je samo potrebno da pokupis taj PDA u sobi gde je kao izvrsen neki ritual i posle da odes do velikih vrata gde pise Alpha Labs,cekiras komp. pored njih i to je to.Posalji mi neki screen da vidim.

Poslednja izmena:
Da, mislim da si u pravu za nivo. Imam ja mislim 3 snimljene pozicije (bez quick save-a) ali posto je sve jos uvek u istom ambijentu ja sam kapirao da je to sve na istom nivou, na toj stanici na Marsu (valjda ce radnja da pocne da se desava i na nekom drugom mestu).

Meni nece da se otvore vrata. Pise da ID nije ok kada pritisnem TAB da vidim PDA.
Poslacu ti screen.

Poslednja izmena:
Evo sotova... to su slike tih velikih vrata koje ne mogu da otvorim... ima jos jedna manja vrata iznad kojih pise Alpha Labs koja isto ne mogu da otvorim. U PDA mi pise ID MISMATCH kod Williama Banksa.

Poslednja izmena:
To je prvi nivo, mozda je neki bug?

i treba u PDA-u da piše id mismatch, probaj da otvoriš vrata.. neće pisati id mismatch ili šta beše piše na panelu pored vrata..

E tu sam i ja dosao i nisu htela vrata da se otvore i onda sam se promuvao po nivou ne znam ni ja sta i kako i kad sam probao drugi put otvorise se vrata?! Nisam pomogao ali cisto da znas...

Mislim, ja sam kliktao 5-6 puta na panel pored vrata i otvorila su se...

Pa stvarno mi nije jasno... znaci, ladno nece da se otvore... ne znam...
Da probam mozda da se vratim unazad... mada, nervira me to sto svaki quick save ide preko prethodnog tako da ko zna gde bi me sada vratio... nemoguce da NECE da se otvore? Da li mi samo taj PDA treba za otvaranje tih vrata? I dalje mi pise "obtain William Banks PDA to access the Alpha Labs" iako sam sam nasao...

i meni se desilo da jedna vrata nisu htela da se otvore. Gledao sam gomilu walktrough-a i sve ok uradim, ali nece. Onda sam lepo otkucao noclip i prosao. Inace sami nivoi su dosta laki za prelazenje, ako izuzmemo klanje sa cudovistime :)

Boyce je napisao(la):
Inace sami nivoi su dosta laki za prelazenje, ako izuzmemo klanje sa cudovistime :)

Ma ajde :d

BTW obratite paznju na to da za neka vrata nema ispisanih sifara vec da morate odslusati audio log do kraja...

Cekajte, da li je moguce da NIKO ne zna zasto ne mogu da otvorim ta vrata a SVI zivi ste igrali DOOM i bili u zestokoj euforiji????

Sumnjivo mi je to sto pise ID Mismatch, mozda zbog toga ne mogu da otvorim...

Boyce, sta znaci NOCLIP? Ako je to za otvaranje vrata onda moze :) ali ako je za prelazak nivoa, onda nista jer ne koristim sifre i nikada ih nisam koristio pa i po cenu da ne igram DOOM. I sta kazes, "sami nivoi su laki za prelazenje ako izuzmemo klanje sa cudovistima" ? A sta to znaci?

otkucas noclip u konzoli i mozes da prodjes kroz zidove-u tvom slucaju vrata. Posle toga ponovo otkucaj noclip i mozes da nastavis.

Ajde probacu ali u krajnjem slucaju. Moram da provalim zasto nece da mi se otvore vrata. Znaci, bukvalno ne mogu da verujem da niko ne zna. Pitacu na nekom stranom forumu.

Secam se da je bila neka zavrzlama, ali 'ladno ne mogu da se setim u cemu je fora.
Mislim (nisam siguran!) da to sto pokupis u toj "cudnoj krvavoj sobi" nije to sto ti treba, vec se to nalazi negde drugde!

Nazad
Vrh Dno