Šta je novo?

Doom 3, i meni treba pomoc...

nesharm

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
11.12.2000
Poena
680
Verovatno jedan od poslednjih nivoa, onaj u 'pekolu', kako kazu Makedonci za pakao :).
Dosao sam do one ogromne zverke sa tri prateca osvetljivaca, glas kaze da ih ubijem, sto cini zverku ranjivom. Ok, stamanio sam ih jedno 50x, izrokao zverku dok pravi nove osvetljivace sa jedno 50 raketa, a ona je i dalje ziva?

Sta da radim??

Gadjaj ga u tu "plavu kuglu" dok ih pravi...

I nije jedan od poslednjih... ima josh... ali da ne kvarim...

Recimo da još nisi ni blizu kraju :D.

Kao što je nickname već rekao dok guardian pravi one seeker-e gađaj ga raketama u onu plavu kuglu, potrebno je odprilike 8-10 pogodaka.

Poslednja izmena:
Danke dojchland, hvala vam za sve :).

Otprilike si presao ~2/3 igre...

JA sam se zaglavio na Delta 2 nivou(od prilike 15 nivo ) , kad treba da poredjam one kutije po redu da bi odkljucao onu prostoriju sa gasom.Ako me niste shvatili postovacu sliku.Samo mi treba neko da mi kaze kako ide ta kombinacija, ja se ubi na nadje taj PDI koji sam zaboravio nedje , a na njemu je ta slika kako treba da se poredjaju ta burad ...
Pozmagajte braco !!!!

Evo tacno mjesto gdje sam se zaglavio.Molim one koji su presli igru da mi kazu kombinacijju jer vise izludjeh od ove glupe zagonetke ... :mad:
Pozdrav... :type:

Prilozi

• Kombinacija.jpg
    Kombinacija.jpg
    101.7 KB · Pregleda: 113
  • ovo treba otkljucati.jpg
    ovo treba otkljucati.jpg
    84.9 KB · Pregleda: 96
M3 je napisao(la):
Evo tacno mjesto gdje sam se zaglavio.Molim one koji su presli igru da mi kazu kombinacijju jer vise izludjeh od ove glupe zagonetke ... :mad:
Pozdrav... :type:

Uposte nije potrebna prava kombinacija,nego treba da uradis sledece:
1.Pritisni da ti kran doveze bilo koji od kontejnera
2.Kada doveze pritisni da ga vrati
3.Dok kran bude dolazio po njega ti naskoci na kontejner koji ti je dovezao
4.Kada kran pokupi kontejner i tebe na njemu ti skoci na platformu koja stoji gore desno na kojoj ima prolaz i stit

POZDRAV!

Poslednja izmena:
Aaaaa onaj mali otvor, ahhh kako sam glup mislio sam da se popnem na onaj lift ali ja reko ne moze :d
Barate puno ti hvala i odoh da igram....

Ma samo ti pichi.Uzivaj u igri jer je brooka dobra.

Ma koja crna dobra... SVI, znaci SVI se slazu, casopisi, igraci itd. da je DOOM3 jedno OOOOOOOOOOOOOOOGROMNO razocaranje... i tu nema sta da se polemise...

Poslednja izmena:
Vazi Ogi kako za koga, za mene npr. je VRHUNSKA igra koja ima fenomenalnu atmosveru (za mene) i od koje se uz ugaseno svijetlo i pojacane zvucnike userem ko ***** :)
Pozdrav...:wave:

Ogi. je napisao(la):
Ma koja crna dobra... SVI, znaci SVI se slazu, casopisi, igraci itd. da je DOOM3 jedno OOOOOOOOOOOOOOOGROMNO razocaranje... i tu nema sta da se polemise...

Nije tachno ja se ne slazem...
meni je bilo ok da je predjem... nisam se upishkio od odushevljenja ali OK je...

Sad treba da je pljujem zato shto je "SVI" pljuju...

:wave:

Ogi. je napisao(la):

Pa sto si ti onda napeo kao smrt na babu da predjes onaj nivo koji vodi u Alpha Labs.
Ja kada mi se nesto ne svidi ja to i ne igram.

Poslednja izmena:
Ogi. je napisao(la):

Ne znam što si se ti uopšte umešao ovde, ali i ja spadam u one kojima se Doom III svideo... LM tako da se ne može reći da se svim gamerima Doom nije svideo. A Kuzmanović je ***** kakav se jednom rađa i ko se primi na njegove tekstove nije ništa bolji od njega.

Ogi, stigni do Alfa Labsa i ubij par neprijatelja pa onda pricaj. I meni je Half Life bio smor do one eksplozije kad se otvori prolaz u drugu dimenziju :)

Problem je sto se danas od svakog hita trazi revolucija gameplaya a Doom to nikad nije ni imao ambiciju da ucini, vec da samo postojece (grafika, atmosfera) digne na najvisi nivo. Ko hoce da se gadja kutijama i da puca u burice neka saceka HL2, mada po poslednjim najavama tesko da ce se i tamo toga nagledati :)

Au, jebote, ala ste me iznapadali. :) Kakva koordinacija, svaka cast. :)

To zasto ja ne mogu da udjem u Alpha Labs ne zna ni gospod Bog a nisam rekao da je igra losa, ok je, samo sam rekao da je razocarala. Jer, kada pogledate sta se ocekivalo posle godina i godina pricanja a sta je ispalo vidite da to i nije bas to. Ipak, nije poenta samo u nevidjenoj grafici (iskreno, ja sa mojom masinom i ne vidim fenomenalnu grafiku jer je sve crno a FarCry mi je NENORMALNO bolja i lepsa igra, ako nista drugo LEPA je za oko i VIDIM fenomenalnu grafiku a u DOOM-u je ne vidim (ok, ja nisam neki maher za ocenu grafike ali ipak, igra treba da bude dobra i prosecnom igracu kakav sam ja), poenta je i u tome koliko je interesantna i zanimljiva sto Doom mozda u pocetku jeste ali meni posle 2-3 nivoa vec nije vise toliko... i ta tama, to sto je sve crno me ubija u pojam... jednostavno, od tolike tame se grafika NE VIDI a u FC-u se i najmanja sitnica vidi...

Far Cry je za mene AMIN, bar za sada.

To za tebe kazem ti, ali uskoro dolazi TATA , sta mislite ko je to....
HALF LIFE 2 ( e brate to ce da bude igra ) , ne mogu da iscekam kad ce da izadje...
Pozdrav...

M3 je napisao(la):
To za tebe kazem ti, ali uskoro dolazi TATA , sta mislite ko je to....
HALF LIFE 2 ( e brate to ce da bude igra ) , ne mogu da iscekam kad ce da izadje...
Pozdrav...

Obecanje ludom radovanje. ;)
Sacekajmo prvo da izadje,ukoliko i izadje,pa onda pricajmo.

Brate ne mogu vise da se suzdrzim, kad sam vidio kako ce izgleda nisam mogao da vjerujem....uhhh odbrojavam sate i dane...samno cekam da dodje...
Pozdrav...

M3 je napisao(la):
Brate ne mogu vise da se suzdrzim, kad sam vidio kako ce izgleda nisam mogao da vjerujem....uhhh odbrojavam sate i dane...samno cekam da dodje...
Pozdrav...

Daj link i ja da vidim.

Brate, opusti se! Sta ti je bre? Pa ISTE, ali bukvalno ISTE price su bile i za DOOM 3 pa vidi sta je ispalo. Pa sto se lozis unapred? Evo, reci mi sta si znao o FC-u pre nego sto je izasla? Ni deseti deo onoga sto si znao o DOOM-u ili sto sada znas o HL-u. Ali igra je ipak bila revolucija. Zar iz iskustva ne znas da maltene sve igre koje se tako reklamiraju ne ispadnu ono sto bi trebalo da budu? A samo o te dve igre se toliko i pricalo u poslednjih nekoliko godina. Koliko ima boljih igara od DOOM-a 3 za koje nisi ni cuo pre nego sto su izasle a koje su fenomenalne? Mnogo, ali bas mnogo.

Dalje... neko me je pitao zasto igram DOOM ako mi se ne svidja... pa ne igram ja samo fenomenalne i revolucionarne igre... igram igre, znaci sve sto moze da se igra. :) Dakle, DOOM 3 je ok, ali nista specijalno, to hocu da kazem (subjektivno) - iskreno, igram je i zbog toga sto je DOOM 3 (da, MARKA je ono sto prodaje proizvod), da je neka deseta igra verovatno je ne bih ni pogledao.

Nego, M3, vidim kupio si novu kartu? :) Kako sljaka? Sta si uradio sa starom?

Staru sam prodao, ali nova nastupa i mogu ti reci da sam opet zakucio ULTRA primjerak :d
Sljaka fenomenalno, za neki dan objavljem rezultate pa ces da vidis sta je zverka :)
Pozdrav...

Ogi, uzmi search po starim tredovima pa ces videti da je Chika Opti :smoke: itekako znao da ce Far Cry da pomrsi racune i Hl2 i D3 :)
Sto se HL2 tice naravno, bice to dobra igra, ali treba sacekati.
Danas ljudi vise ocenjuju igru po onome sta su oni mislili da treba da bude nego po tome sta je ona u stvari.
P.S. ajde Ogi, bas me zanima, sta po tvom misljenju fali Doomu 3 ? Sta bi dodao, a sta oduzeo ? D3 je trenutni kralj doomachina po svim pitanjima, ali ne mozes od njega traziti da bude nelinearna avantura sa rpg elementima

pa stvar je vrlo jednsotavna.. d3 i hl2 se previshe reklamiraju... ali u kom smislu.. pa u tom smilsu da znamo sve o njima hteli mi to ili ne.. znachi kad pogledash sve filmice i prochitash pola preview-ova shotke tamo vamo.. sve sami spojleri i normalno da ce biti razocharenje kad se igra pojavi.. ovako farcray je izashao bez ikakve najave i zato je imao mnogo jachi efekat... prvi utisak koji je farcry doneo ce biti neprevazidjen jer niko pre toga nije igrao njegove alfa beta gama verzije... choveche pa sve su pikali alfa verziju d3 pre godinu dana i ne znam shta su ochekivali da ce biti finalna.... ko im je kriv :)

kolko su ukusi razliciti strasno. meni je recimo Doom3 mnogo bolji od FC. FC mi je dosadan, ko neki klise....neki lik me non stop cima da mu ja obavljam neke zadatke ko da sam potrcko. I graf. mi je bolja u Doom3. Ovo je n konto onog da jedni pljuju po jednoj igri, drugi po drugoj i pri tome svi imaju "argumente".

PA ako cemo realno DooM3 ne moze da se poredi sa FarCry-om sto se tice price.,jer je mnogo bolj prica na Far Cry .Sto se tice doom-a on za mene ima vrhunsku atmosveru, ali sasvim normalno da ima bolju grafiku , ipak su tu igru radili 10-tak godina, ali ce da ga utuli Half-Life definitivno ;)
Pozdrav !!!

D3 uopste nije radjen 10 godina, vec 4 godine, manje-vise kao i Far Cry. Druga je stvar sto je pauza izmedju 2 nastavka trajala 10 godina :) Inace, akcenat je bio na grafici cime im je posao olaksan, fiziku su uzeli Doom iz Quake-a a Far Cry od Chrome-a. Videcemo sta ce sve Half Life doneti.
Medjutim, ono sto se moze videti po skrinovima (a i iz alfe) vec sad se moze zakljuciti da nece biti u toj meri revolucionarno, makar sa graficke strane. Sve vec vidjeno. Ova igra ce samo eventualnu (r)evoluciju doneti na polju interakcije sa okolinom. A koliko ce to znaciti za gameplay videcemo.

M3 je napisao(la):
PA ako cemo realno DooM3 ne moze da se poredi sa FarCry-om sto se tice price.,jer je mnogo bolj prica na Far Cry .Sto se tice doom-a on za mene ima vrhunsku atmosveru, ali sasvim normalno da ima bolju grafiku , ipak su tu igru radili 10-tak godina, ali ce da ga utuli Half-Life definitivno ;)
Pozdrav !!!

Generalno i D3 i FarCry imaju ofucanu pricu.U FarCry je to ona tipicno commandos fazon prica:"krenem ja samo tako da rokam kad izadjose njih 200 i ja,naravno, ih sve pobijem",a u D3 je nekakva cyber najezda aliena.
LJUDI,pa u ovim igrama prica nije ni bitna!Za avanture i RPG-ove je po nekom mom misljenju bitna prica.Zamislite kada bi FIFA imala pricu. :S:
Po meni i D3 i FarCry su odlicne igre(potpuno dva razlicita koncepta za poredjenje),a jedva cekam i Half-Life 2 i S.T.A.L.K.E.R.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno