Šta je novo?

Doom 3 Cummulative patch 1.2

mikis

Čuven
Učlanjen(a)
06.01.2002
Poena
619
LOL Doom-3.mine.nu pops up with a new cummulative patch for the Doom III alpha version :

What's new? :

Zanimljivo ... mada nepotrebno :)

Nego, imam pitanjce... nevezano za patch. gde da nadjem jos neko oruzije osim pistolja u ova 3 nivoa!? Nigde nisam nasao onu puskicu koja postoji u demou.

ej a kakva je zahtevnost doom 3 i ako sam dobro shvatio
to je samo demo verzija
a ja imam

c2 na 1.1ghz
256rama
chaintech 6via5t maticnoj
ge force 2 mx 400 64mb i to jos eagle
imam samo win xp bez sp-ova
jel ce raditi

MAD_MUzzY je napisao(la):
Zanimljivo ... mada nepotrebno :)

Nego, imam pitanjce... nevezano za patch. gde da nadjem jos neko oruzije osim pistolja u ova 3 nivoa!? Nigde nisam nasao onu puskicu koja postoji u demou.

Nigde je i neces naci, imas je po difolt-u. Mouse Wheel ili bind-uj na Q i E.

BTW. Osim sacmare imas i automatsku pusku.

cYb3r_sh je napisao(la):
ej a kakva je zahtevnost doom 3 i ako sam dobro shvatio
to je samo demo verzija
a ja imam

c2 na 1.1ghz
256rama
chaintech 6via5t maticnoj
ge force 2 mx 400 64mb i to jos eagle
imam samo win xp bez sp-ova
jel ce raditi

Zahtevnost demo-a je velika ali kao i uvek performansi nikad dosta pa je tesko reci sta je minimum. Moci ces svakako da pokrenes igru ali 10fps ti ne gine!

hm

sam carmack je rekao kad se GF4MX pojavio,da ce biti bulja za dum

Koliko sam gledao po stranim sajtovima misljenja ljudi su ista. Ovo definitivno nije verzija optimizovana ni za sta sem za ATI 9700(a pitanje je da li je i za nju). Ja imam prilicno dobar racunar(512 DDR + TI 4200 ...) i malo je reci da igrica secka. Kada na medium quality upotrebim oruzje FPS padne vrtoglavo u default rezoluciji(mislim da je 640x480). Uzgred, jel zna neko sta treba da se kuca u konzoli da bi se promenila rezolucija ili na kom sajtu imaju tweak-ovi za D3 Alpha-u.

Pozdrav

Naravno da je igra zahtevna. Inace Geek Master sa Cel2 na 890 i Radeonom 7500 ima tacno 2 fpsa tako da je vise nego merodavan da ocenjuje kvalitet slike, i to bukvalno :p

Igra nije optimizovana za Ati Radeon 9700Pro, na E3 show ljudi iz Ati su donjeli karticu jos tada ne zavrsenu i doom 3 je radio odlicno.

Kod mene ide 45-55 fps u modu 1280*1024 32bit high quality AA 2x AF 16x, stuca kad se javljaju zvuci znaci pri pucanju...posto je alpha verzija ima bug vezan za zvuk, zato stuca kod sviju a ne bi trebalo.

Sad cu izbaciti nekoliko screenshotova da vidite

Inace sistem kod mene je [email protected] i850e 768mb RDRAM, Ati Radeon 9700 Pro

Vrh Dno