Šta je novo?

Don't send PROBLEM!

Johnny B.

Slavan
Učlanjen(a)
26.05.2005
Poena
380
Desava mi se nesto jako cudno. Ne bih znao sta je prouzrokovalo desavanja.

Naime, posle par minuta rada racunara mi se samo pojavi prozor "don't send" za Core temp program. To sam koliko toliko zanemarivao jer ga u sustini ne koristim toliko da bi mi smetalo.

Medjutim, danas sam hteo da startujem Where is it ka hoces..... Pojavi mi se taj "don't" i cvrc. Nista vise. Ne mogu ga startovati.
Reinstal, cistenje registri baze, ciscenje od virusa, spyware,..... i nista ne pomaze. Where is it ne mogu nikako da startujem.

Pomagajte. Ima li program koji mi moze pomoci da popravim sta treba?

Prilozi

• Greska.webp
    Greska.webp
    40.2 KB · Pregleda: 47
Kao prvo probaj neku drugu verziju tog istog programa a problem moze biti u nekom pozadinskom procesu. Probaj sa msconfig da vidish sta se startuje sa windowsom i iskljuci sve sto je nepotrebno. Sledece je da uz pomoc task managera ili josh bolje process explorera vidish sta je ucitano u memoriju. Ako i tu primetish neki proces koji je startovan od strane usera tj tebe a ne znas sta je ti ga ukokaj (kill process). Onda lepo restartujesh win pa vidish da li radi. Neki programi traze .net framework ili javu preinstalirane i bez njih nece da rade mada ja sumnjam da je to u pitanju.

Nazad
Vrh Dno