Šta je novo?

don't send error kod igranja IGRICA - HELP plz :(

pATKICAAA

Slavan
Učlanjen(a)
02.11.2008
Poena
304
Zdravo svima...
Imam jedan veliki problem... U pitanju je DON'T SEND ERROR pri igranju igrica
Evo za primer cu da dam PES 2009 i GRID, znachi udjem u PES i u Exhibiton Modu odigram jednu utakmicu i izbaci me iz igrice sa porukom DON'T SEND ERROR...
Isto tako i GRID, zavrshio sam jednu trku i on me izbaci sa isto porukom DONT SEND ERROR
Dok mi npr. Crysis i CS 1.6 rade kako treba....

Moze li neko da mi pomogne?

Ako je od pomoci, konfiguracija mi je sledeca:
Procesor: AMD Phenom X3 Tripple-Core 8450 (2.1GHz, 1.5MB L2, 1800MHz FSB)
Matična ploča: Asus M2N-X Plus
Memorija: Kingston 3GB DDR2 800MHz
Hard disk: WD Caviar 320GB 16MB cache SATA II
Grafička kartica: Asus EAH4850/HTDI/512MB DDR3

Windows XP SP2 imam...

HVALA UNAPRED!!

ako je to onaj Cerber racunar koji si mozda kupio u Pakomu ili Neptunu - on dolazi sa napajanjem od 350W, sto mozda nije dovoljno za tu konfiguraciju.
pa ti zato puca na zahtevnijim igrama.

ako je to onaj Cerber racunar koji si mozda kupio u Pakomu ili Neptunu - on dolazi sa napajanjem od 350W, sto mozda nije dovoljno za tu konfiguraciju.
pa ti zato puca na zahtevnijim igrama.

Da, to je taj rachunar iz PAKOMa ;) Ali zar se ne bi ugasio ceo komp, a ne samo igrica?

Crysis mi RADI, a PES ne... JA ZNAM DA JE CRYSIS ZAHTEVNIJI OD PESa mnogo.... :)

I da, odradio sam 3d mark 2006.. Zavrshio je bez ikakvih problema ;)

Evo pogledajte i skrinshot celog errrora kod GRID-a.. Potpuno isto je i kod PES-a

Da li bi neko znao da mi kaze shta znachi ovo APPCOMPAT.TXT?

2625vdf.jpg

Poslednja izmena:
Акоје верзије тих игара имаш?
Оригинале или "оне са оним" ?

Imam "one sa onim", iliti krekovanu verziju ;) Probao sam nekoliko kreka, opet, ista pricha ;)

poz i nadam se da ce neko pomoci :(

Ima brate neki patch na pesoholicarima pa tamo vidi.
Nadam se da sam pomogao.
A sto se tice grid-a to nemam pojma mada i za njega ima neki patch.
pozz...

možda je potrebna sveža instalacija dx-a?

Ogroman broj ljudi ima isti problem sa GRID-om.
Deluje mi da je u pitanju softverski problem, a pretpostavljam da moze biti uzrokovan
loshim driverima ili corrupted instalacijom.

Pojava appcompat.txt fajla ukazuje na to da baguje neki od programa koji je iz nekog razloga startovan u compatibility mod-u i u njemu se nalazi log. Medjutim, postoje i shanse da se radi o nekom spyware-u, malware-u, virusu i sl, koji je, pretpostavljam, doshao uz samu instalaciju ili crack...

http://www.exterminate-it.com/malpedia/file/appcompat.txt

Poslednja izmena:
krek....krek ti nevalja...

Nije do kreka ;) Probao sam nekoliko verzije kreka...

Ogroman broj ljudi ima isti problem sa GRID-om.
Deluje mi da je u pitanju softverski problem, a pretpostavljam da moze biti uzrokovan
loshim driverima ili corrupted instalacijom.

Pojava appcompat.txt fajla ukazuje na to da baguje neki od programa koji je iz nekog razloga startovan u compatibility mod-u i u njemu se nalazi log. Medjutim, postoje i shanse da se radi o nekom spyware-u, malware-u, virusu i sl, koji je, pretpostavljam, doshao uz samu instalaciju ili crack...

http://www.exterminate-it.com/malpedia/file/appcompat.txt

nashao sam ja ovo na google.. Ali ne vidim nikakvo reshenje, samo nekakav bezvezni tekst...:(

Zna li neko da pomogne???? :S::S::S:

GRID je i mene tako zezao, reshio sam problem tako shto sam u "target" iza .exe upisao "no virtual"

I ja imam isti problem. Imam no name napajanje od 400w koje sam zajedno a kućištem platio 2000 din. Imam i grafićku 7600gt. Dali problem može biti u npajanju?

u ovom sluchaju sa ovakvim simptomima ne. U pitanju je softverski problem

isti problem

Kod mog brata,isto sam mu uzeo taj kerberus,igra iskace na desktop i u pes-u i crysis-u posle odredjenog vremena ali sam primetio da xp ne prepoznaje pravilno kolicinu video memorije(pise da ima 1GB a kartica ima 512MB sto everest uredno vidi).Vista pravilno prepoznaje kolicinu video memorije i u njoj nisam imao problema.Probao sam da menjam driver opet ista situacija,u xp-u uvek pise da ima 1GB,jos mi pada na pamet da instaliram driver za procesor mada to nema konkretno veze sa ovim bugom vezano za graficku.Da li si ti resio svoj problem sa pesom i gridom ?

Evo, posle duzeg vremena malo da osvezim ovu temu...

Nisam resio problem jos uvek... Zna li neko mozda u cemu je problem? :(

drajveri, OS...

..stavi noviji DirX 9, npr. iz marta meseca.... Experimentisi sa novim/starim drajverima za graficku... "Enable VPU Recover" on/off...

Poslednja izmena:
ili se brate otvori za original igru ako ti je toliko bitno : )

ja sve shto mi je jako bitno imam na originalima..tako je i sa muzikom i plochama al to sam samo ja...

mislim logichno je ako zaista toliko zhelish da vozish grid ili da peglash pes..pa ne koshta to 50e da ti bude frka..

inache napajanje bi svakako promenio da sam na tvom mestu bez obzira na sve :wave:

ili se brate otvori za original igru ako ti je toliko bitno : )

ja sve shto mi je jako bitno imam na originalima..tako je i sa muzikom i plochama al to sam samo ja...

mislim logichno je ako zaista toliko zhelish da vozish grid ili da peglash pes..pa ne koshta to 50e da ti bude frka..

inache napajanje bi svakako promenio da sam na tvom mestu bez obzira na sve :wave:

Napajanje mi je, pre nekih mesec dana, crklo pa sam isto zamenio... Imam sada neko CM od 450W , puko sam 70E za njega... Radi dosta dobro , ne pravi ni najmanju buku... :)

E sad, video sam da je neko na nekom forumu bio napisao sledece: "Kupio sam novi HDD i na ovom novom HDDu mi izbacuje cuveni dont send error dok igram neke igre."

Sad, da li moze HDD da bude u pitanju?

Ne moze HDD da bude, ali proveri i njega.
Kad si vec davao 70e za napajanje, imao si veci izbor od CM nekog za te pare. Uopste ne mora da znaci da ono sad stabilno radi..

Nazad
Vrh Dno