Šta je novo?

donesi.com

• Začetnik teme Začetnik teme razer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

razer

Slavan
Učlanjen(a)
24.05.2007
Poena
309
Ne znam koliko vas zna za ovaj site, ali extra je.
On-line narucivanje klope (pizza, italijanska, kineska,...)
Danas sam prvi put narucio i stvarno sam prezadovoljan.
Ispunjavaju sve zahteve.

Ako neko zna nesto slicno...

I ja sam skoro naleteo na ovaj sajt. Vrhunski je odradjen, a ponuda klope je stvarno impozantna.
Verovatno cu da narucim nesto narednih dana.

Poslednja izmena:
I ja vec par meseci koristim ovaj servis, stvarno je odradjeno kako valja i najvaznije isporuke stizu kako je na sajtu i naznaceno.

Poslednja izmena:
Za isporuku je trebalo sat vremena, sledeci put narucim telefonom... isporuka opet za sat vremena 🙁
Sajt je super.

Ja sam pre nekog vremena pokušao da naručim hranu iz Bangkoka i odgovor na porudžbinu je stigao momentalno, ali je bila odbijena, ja već opsujem sajt, ali pozovem restoran gde mi kažu da ne mogu da isporuče, jer su preopterećeni. OK, jel mogu sam da preuzmem. Može. Odem tamo, uzmem, restoran prazan, i ona mi tek kažu da im je crkao motorčić za isporuke :srpska_posla: :d

A, da, sam sajt je odličan 🙂

Ne sviđa mi se ovo novo ograničenje koje su uveli za područje Zemuna, tako da sada ispadne da niko od ovih u Zemunu neće da donose na Kalvariju (Samo 2 restorana), a za neke od ovih koji su samo pod "Centar" znam da donose i "gore"....ili su u skoije vreme promenili politiku isporuke...

Koristim ga odavno. Steta je sto je ponuda restorana relativno mala 🙁

Sve pohvale za ovaj servis, fantastican je.

Steta sto ne pokriva teritoriju cele Srbije🙁

i steta sto preko sajta mora vise da se naruci nego preko telefona. Npr za Mao-Tao treba 1000 din perko telefona, i 1200 preko sajta..

Zdravo ljudi,

Hvala na pominjanju Donesi.com-a 🙂
Evo par odgovora od mene kao clana Donesi.com druzine:

@PJ: Ovih dana ce biti aktivne nove, detaljnije oblasti isporuke u Zemunu, zajedno sa jos nekoliko zemunskih restorana koji su potpisali ugovor sa nama. Time ce i ponuda biti znacajno bolja.

@kUdtiHaEX: U kom dijelu grada se nalazis?

@qazqaz: Pripremamo otvaranje servisa i u drugim vecim gradovima Srbije, tj. tamo gdje ima bar 5-6 restorana koji ozbiljno rade dostavu. Bicemo veoma zahvalni na predlogu koji nam moze poslati.

@Highl1: U pravu si za Maotao, problem sa minimumom upravo rjesavamo, naravno da ce biti isti kao i offline nadam se vec sutra.

Jos jednom hvala na pohvalama, ako imate jos neke primjedbe ili prijedloge, slusamo!

Vladan Zirojevic
Donesi.com

@Zira: Zarkovo.

Nazad
Vrh Dno