Šta je novo?

Domaci trackeri

Corey

Slavan
Učlanjen(a)
14.01.2005
Poena
319
Jel možete da mi navedete sve koji su dobri, trenutno sam na CB, Noviteti, YUWA

Nemas bas pored toga neki veliki izbor pored CB, Noviteti, YUWA:

Najnovije, Medioteka, Valhalla, Yu-Corner, ERRORBITS, top-balkan, Cinemanija, balkan-torrenti i eto Crni Biser. Nisu nista specijalni ali eto nek stoje!

Poslednja izmena:
extreme-tracker :wall:

Pozivamo Vas da nam se priključite na jedan od najboljih Torrent trackera na našim prostorima, My18k.org...

Do sada je to bio najposečeniji torrent tracker na kome je bio samo omogucen pristup korisnicima sa SBB kablovskim internetom, dok je od danas My18k.org otvoren za sve korisnike sa bilo kojih internet provajdera, kako u Srbiji tako i šire...

Stoga Vas pozivamo da nam se pridružite, skidate novitete, od filmova, serija, igrica, programa, HD sadržaja i ostalog...

Takođe da napomenemo da na trackeru ima dosta usera sa Seedbox-om stoga su brzine skidanja po 100 mb/s tako da je skidanje jako brzo i kvalitetno...

Pored toga na Forumu tracker-a se stalno organizuju neke akcije povodom kojih se dobijaju razne nagrade tako da vredi učestvovati, pošto My18k zajednica brine o svojim userima kao i zalaže se koliko je u njenoj mogućnosti da sve bude kako treba.

Stoga je i Staff zajednice maksimalno okrenut ka userima i pomaže u svakojakim situacijama i problemima, stoga se na trackeru može dosta i naučiti...
Do 8-og januara svi torrenti su FreeLeech :)
To je to ukratko o MY18k.org, ukoliko ste u mogućnosti pridružite nam se, adresa sajta je

http://www.my18k.org/

Ocekujemo Vas i garantujemo dobar provod...

Pozdrav i sve najbolje... :)

Kako samo za SBB korisnike? Mogu da pristupe svi, a registracija je moguca ukoliko se ima email adresa iz Srbije. Oni koji su registrovani od ranije, mogu da pristupe EUCu i van Srbije, vec ima aDSL korisnika registrovanih na tracker.

Kako samo za SBB korisnike? Mogu da pristupe svi, a registracija je moguca ukoliko se ima email adresa iz Srbije. Oni koji su registrovani od ranije, mogu da pristupe EUCu i van Srbije, vec ima aDSL korisnika registrovanih na tracker.

http://www.euc.in.rs/signup.php

Obaveštenje
Da bi ste se učlanilii potrebno je da vam već registrovani korisnik pošalje pozivnicu (invite code) na vaš sbb mail.
Probajte da dobijete pozivnicu koristeci ovaj link http://forum.sbb.co.yu/viewtopic.php?f=75&t=15082

Ah, vidis, to nije ispravljeno. Nema veze to sto pise pri signupu, poenta je da invite moze da se posalje na bilo koji email iz Srbije, a da sajtu mogu da pristupe svi koji se na njega registruju sa domacim email adresama ili su vec registrovani, bili iz Srbije ili iz inostranstva.

EDIT: Evo, ispravljeno, sad stoji drugacije obavestenje ;-).

Da bi ste se učlanilii potrebno je da Vam već registrovani korisnik pošalje pozivnicu (invite code) na Vaš email.
Imajte u vidu da je registracija moguća SAMO sa mailom iz Srbije!

Probajte da dobijete pozivnicu koristeći ovaj link: http://forum.sbb.rs/viewtopic.php?f=75&t=15082

Poslednja izmena:
@wolf87

Ovom prilikom zelimo da vas obavestimo, da cemo od 6.01.2010 u 00:00 h otvoriti registracije, za sve one koji nisu useli da se registruju. I bice otvorene do 7.01.2010 do 00:00 h, znaci samo 24h imate priliku da kazete prijatelju, drugaru, drugarici, da se mogu ponovo registrovati na www.BalkanElite.org
Pozutite, i dobro nam dosli...

Od 6.1. u ponoc ce biti otvorene registracije pa do 6 u 23:59 doji cekamo te kao i sve ostale clanove.

Uff ja mislio ovaj balkanelite kako ga nahvaliste neki ogroman sajt

Kad ono 1000 clanova i 500 torrenta sa max 1-2 seedera

pa euc je jedno 6 x veci po svakom kriterijumu

Pa nema to veze :) ne pricam zbog toga ne dobijam tamo platu :) nego kazem samo da sam ocekivao od balkanelite nesto najvece najbrze a ono :(

mozda su pre bili brzi, vise torrenata dok im sbb nije smanjio lokal, euc se zasad drzi bolje lepsi dizajn, nesto ne volim trackere poput balkanelite, svi mi deluju isto, samo copy paste, jedino se razlikuju po broju torrenta i seedera

uh ne to copy paste nego skin, template, ja ga licno ne volim, posto je jos davno bilo bar jedno 20 trackera na tu foru templates, koji su svi licili jedan na drugi, samo razlika jezik,neki turski, neki engleski, neki nemacki, neki arapski ...... i svi su radili jedno vreme i brzo se ugase, i kad vidim tracker na tu foru meni on deluje neozbiljno

Pozivamo Vas da nam se priključite na jedan od najboljih Torrent trackera na našim prostorima, My18k.org...

http://www.my18k.org/

Ocekujemo Vas i garantujemo dobar provod...

Pozdrav i sve najbolje... :)

tracker sux....big one
krenuo da skidam this is it..kao michael je popularan i to pa ce brzo skinuti...skidam vec 2 dana...kako je tek s ostalim filmovima...
a i nema bog zna sta...jos su mali

Ja mislim da bi bilo bolje kad bi taj traker radio i noću, ponajviše jer je tad jeftina struja i nije frka seedovati. Takođe mislim da freewebhosting i nije najsrećnije rešenje za jedan ozbiljan traker a da će ograničen bandwidth od 100GB ubrzo postati tesan i da ćete biti prisiljeni da ukidate i drugu smenu a onda da pređete i na porodiljsko radno vreme... i ko zna koji još kompromis je pred vama. Da bre, gasite malo radio - kad se preračunaš puno troši:trust: ...mislim, sad dok imate samo 10 torenata koji su skinuti ukupno 9 puta to se i ne primeti al jednog dana ćete možda imati i 100 - 200 torenata, a tad će biti povuci potegni ,)

Da, nisam ozbiljan i sve se ovo samo šalim.:D
A ako vi nasuprot mene jeste ozbiljni i dovoljno optimistični onda je granica samo nebo. Gurajte samo i nedajte da vas ovo malo šale sneveseli ;)

Glavom i bradom. :d ...nego razmišljam nešto - ovde fali najbolji što se tiče domaćeg sadržaja i Ruskih filmova sa našim titlom, a? :D
Ali pošto su registracije zatvorene i ovaj, osmi mesec u kontinuitetu možda je bolje sačekati kad budu otvorene. I evo za tvoju ekipu ekskluziva, najverovatnije na Dan Republike u trajanju od 24h će biti open ali će nalozi biti privremeni prvih mesec dana i opstaće samo oni pravi p2p korisnici koji će barem u tom probnom periodu seedovati više od 8 torenata, odnosno više od trenutnog proseka. Kad prođe mesec dana onda postaje punopravni član sa pravom pozivanja na pravilnik.

Nazad
Vrh Dno