Šta je novo?

DOmaci proxy serveri

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poena
1,365
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Potrebno mi je nekoliko (stotina?) domacih proxy servera kako bih mogao iz sezamovog @home da picim @world..

Re: Re: DOmaci proxy serveri

anime_freak je napisao(la):
A mislis su Sezamovci budale ?
Jok, samo što ne vidim što bi to njima smetalo... :)
Tudj proxy, tudji protok...

ah pa ne radi taj fazon ima vec godinu dana. imao sam ja spisak besplatnih proxy servera, nasih i stranih. ne znam jel mogu da se koriste neki proxy serveri nasih provajdera ako si na sezamu @home

Ma uvek ima negde neki ;) ProxyHunter u ruke i skeniraj, jer ne verujm da bi ti neko rekao za tako nesto ... Nije da ih nema, ja sam imao 2-3 koja su radila (relativno skoro), ali je transfer bio toliko ocajan da su bili neupotrebljivi, pa sam i izbrisao *txt sa IP-evima ...

postoji jedan proxy koji nije pravilan uopste znaci radi na drugom portu i sve samo da se ja setim tog proxy-a pa cu vam javim :)))))inace provereno radi
pozdrav

da da ima jedan akademski
mislim imao sam ja jedan svoj na portu 4000 na akademskom serveru mislim da je bio fon ali nsiam siguran verovatno vise neradi al videcu da podignem opet posto onda sam mogao world da koristim kad sam koristio eunet lite i free na dreniku :)))))
pozdrav

Re: Re: Re: DOmaci proxy serveri

Marko37 je napisao(la):
Jok, samo što ne vidim što bi to njima smetalo... :)
Tudj proxy, tudji protok...

A jel i to ne prolazi kroz njihov link (npr. neki free proxy na veratu) :) Razmisli malo.

Re: Re: Re: Re: DOmaci proxy serveri

anime_freak je napisao(la):
A jel i to ne prolazi kroz njihov link (npr. neki free proxy na veratu) :) Razmisli malo.
Pa to je ionako lite režim, znaci pristup domaćim serverima. A šta ti odatle guraš je potpuno svejedno.

Re: Re: Re: Re: Re: DOmaci proxy serveri

Marko37 je napisao(la):
Pa to je ionako lite režim, znaci pristup domaćim serverima. A šta ti odatle guraš je potpuno svejedno.

Problem je sto on to nevidi kao lokalni saobracaj nego kao spolji. Npr. sezam i verat nemaju lokalni saobracaj nego sve ide kroz svet (tj. trosi se dolazni link).

Lista akademskih proxija su:
obicni proxijevi
proxy.etf.bg.ac.yu
proxy.rcub.bg.ac.yu
proxy-2.rcub.bg.ac.yu
vesta.tmf.bg.ac.yu
proxy.fon.bg.ac.yu

socks proxy je
ns.aim.ac.yu za port idi preko proxyhunter-a

To su moji podaci...
mozda znam jos koji ali ti koriste sifru koja nije bash za javnu upotrebu
,)

Stevs je napisao(la):
Kad smo već kod proxy servera dajte neki predlog koji joristiti pa cu da podignem jedan na akdemskoj:)

Lepo je imati mashinu sa full internetom na akademskoj :)

Nazad
Vrh Dno