Šta je novo?

Domace banke

Učlanjen(a)
04.12.2010
Poena
275
Nesto prelistivam ponudu svih banaka oko refinasirajucih kredita,gledam malo i kamaticu i uporedi ustedi...
Da li je moguce da je plafon od 71 mesec otplate za kredit kod nas?
I da nijedna banka vise ne daje na vise meseci?

NBS je regulativom ogranicila za odredjenje tipove kredita najduzu rocnost, za refinansiranje je maksimalno 6 godina tj. 72 meseca ili 71 rata, jer prva dospeva mesec dana od potpisivanja ugovora. Tako je i za nove gotovinske kredite mislim da je najduza rocnost 4 godine itd.

Drzava je zabranila da krediti budu duzi od 71?
Nijedna banka nedozvoljava refinansiranje duze od toga?

Da, NBS je nalozila poslovnim bankama da period otplate kredita ne moze biti duzi od 72 meseca, osim stambenog kredita...

Na uporedi ustedi kad se u kalkulatoru stavi 94 meseca otplate vidim da mnoge banke daju primer otplate.

Skroz nebitno sta na tom sajtu pise. Pre par meseci sam uporeejivao.

Pogledaj komercijalnu banku i pokusaj da izaberes period duzi od 71 mesec na kredit za refinansiranje.

Ни једна банка тренутно не даје дужи рок отплате за кеш кредите од 71 месеца. Врло је вероватно да ће од следеће године тај рок смањити.

Evo ja vam radim u banci bas na kes kreditima.Pa pitajte inbox sta vas zanima,ako mogu kome da pomognem sa informacijama ;),pitajte i ovde nego ko zna kad cu naleteti ovdeopet na temu.

Nazad
Vrh Dno