Šta je novo?

Domaći LameEnc frontend (+ source)

voodoo_

Čuven
Učlanjen(a)
31.08.2003
Poena
920
Krenuo sam da pravim frontend za Lame enkoder, koji koristi lame_enc.dll. Radim ga u C++Builderu 5. Trenutna 0.9 verzija je funkcionalna, iako je nisam puno testirao i iskljuchio sam mogucnost pravljenja VBR empetrojki. Bio bih vam zahvalan da skinete ovaj program i malo ga isprobate. Sve sugestije i predlozi su dobrodoshli.

To-do lista:

* ubacivanje VBR kodiranja
* peglanje i chishcenje koda (koji je u haosu)
* about box koji pokazuje verziju prisutne lame_enc.dll biblioteke
* logo "this program uses lame encoding engine" :)

Paket sadrzhi sledece fajlove:

* VLamer.exe [Voodoo's Lamer 0.9]
* lame_enc.dll [verzija 3.95.1]

Poz.

http://www.infosky.net/~ivan_tod/vlamer-0.91-rc.rar

Last Edit:

0.91 verzija - ubacheno chitanje verzije DLL-a.

Lepo se izborio sa svim fajlovima koje sam mu podao... Naravno svaka cast za trud...

Samo ovo "domaci" malo primeni. ako je domaci sto je engleskom?hehe..

Naravno, mala interna sala...

Evo male "kontribucije"

Lepo radi ali...

Нешто не штима са малим и простијим фајловима, и "ситнијим" подешавањима - за слабији квалитет.

Ти ко да правиш само за екстра квалитетно кодирање? ctp;

ma *ebiga, testirao sam ga samo na grebovanim wav-ovima sa audio diskova...

ps. Lazo, thx za logotripe, sa' cu da ih pogledam...

Re: Lepo radi ali...

zormanic je napisao(la):
????? ?? ????? ?? ????? ? ????????? ?????????, ? "????????" ???????????? - ?? ??????? ????????.

?? ?? ?? ?????? ???? ?? ?????? ?????????? ????????? ctp;

e, mislim da je u pitanju najbanalnija greshka: zezne se kad rachuna procenat do koga je stigao (poshto se on rachuna kao (100 * uradjeno) / ukupno)...
gledacu da ovo ispravim...

kapiram da ovo nije final, al' mislim da ides u pogresnom pravcu. :(
zasto dll? glavna distribucija lame-a je .exe
ono sto lame frontend treba da bude je "dodavac switcheva u command line". :D nesto kao razorlame. ;) trebalo bi da je to lakse isprogramirati...
sta ustvari podrazumevaju ona quality podesavanja?

meni je nekako glupo da samo pokrenem lame.exe sa switchevima... mislim, to mozhesh da odradish i u paskalu... hteo sam da napravim program koji radi kao cdex ili audiograbber - znachi, da se ponasha kao da je lame "interni" enkoder...

josh da znam isto da uradim i sa OGG-om, bilo bi super...

sve shto mozhe da uradi lame.exe, mozhe i lame_enc.dll. svi oni preseti su moguci i u dll-u, samo shto sam ja ischupao samo najvazhnije...

Nazad
Vrh Dno