Šta je novo?

Domaći Fallout fan sajt

pa da mogli bi da otvorimo sajt i onda da kritikujemo moderatore bencha :d

mislim zatvarati topik o igri koja je mostwanted prema mnogim sajtovima dok moderatori ne osete potrebu da je pravo vreme za tu prichu ?! ne razumem... o krajsisu se pricha godinu dana kada nije bilo ni jednog jedinog trejlera...tja...

fansajt bi bio mozda cool sad kada se trojka priblizava, ali iskreno mislim da je vreme sajtova tog tipa proslo, mozda forum, nekog tipa kao sto su ovi novi fensi, ali sajt tipa nma, nema shanse :) jer realno nema potrebe za tim

edit:
gejspaj http://mostwanted.gamespy.com/2007/37.html

video prevju fallout-a, za one koji ocekuju oblivion with gunz! (pu pu pu)
http://www.youtube.com/watch?v=i4QZzPHnCpc

prvi rumori oko developinga koji su procureli nagoveshtavaju da ce igra biti, klashichan oblivius with gunz, sa otprilike g3 viewpointom, a sama pricha ce biti po nekim utiscima loshija i od otkazanog Vanburena koji je i u svoje vreme bio kritikovan zbog iste... toliko za ovaj put... eh da, prvi zvanichni materijal se ochekuje za nedelju do dve...

Poslednja izmena:
Ma cisto neka zezancija, ne mora to da bude pretenciozan i ozbiljan sajt, negde gde mozda moze da se pokrene nesto, vise mesto za okupljanje, pa jednog dana mozda mi napravimo Fallout 3 :D Ali koliko vidim nema dovoljno zainteresovanih ljudi za ovo. Kada bi mogao forum-super! Lepo kritikujemo koga hocemo ne samo moderatore bench-a ;)

Crysis je dobar primer, ali ne samo Krajsis, ima vazdan igara o kojima ima nebuloznih tredova od po 30 strana, gde prakitcno nema nista korisno o igri nego neka naklapanja, ali dobro.
Da Bethesda nisu trovaci ali umeju da budu smaraci, tako da ne treba previse ocekivati.
Inace G!!!, izgleda da jedino kod ovih "zvanicnika" ovde Fallout nije Most Wanted! :D I kod onog urednika gamerskog "Uvodnika", koga nervira to sto mi razgovaramo o Fallout-u. whip:

Poslednja izmena:
Ko zeli neka mi se javi na ICQ ili posalje email potrudicu se da nesto ucinim uz pomoc prijatelja, nekima sam poslao email od vas koji ste se oglasili.

Poslednja izmena:
lol!!!! Zatvorise onaj tread? :D Zasto pobogu? Prvi tread gde sam se ja aktivarao i odmah zatvoren... neke stvari se nikad ne menjaju...

ebga, ne mozesh da prichas o onome o chemu se moderator ne slaze, tuga...

jesi li iskopao onu betu :D

Imajuci u vidu da kod nas ima dosta fanova Fallout serijala, mislim da bi bilo lepo da se organizujemo da napravimo jedan domaci Fallout fan sajt.

Mogu ponuditi besplatan hosting i domen sajtu kao i pomoc oko izrade.

Ideja je da se na sajtu objedine informacije ali i da se ovaj serijal približi domaćim mladim igračima koji su ga verovatno propustili.

Ono za sta je najvise pomoci potrebo su textovi.

Ideja je da sajt sadrzi:

-info o igri
-screenshotove
-wallappere
-uputstva za prelaženje
-taktike
-savete
-opise oružja
-filozofiranja fanova
-linkove ka drugim fan sajtovima
... i zilion drugih korisnih stvari :)

Ako se skupimo možda bi se jednog dana mogao i neki domaći mod uraditi. (domaći=exyu)...

Ima li raspoložnih da pomognu? Najveća pomoć je svakako potrebna oko textova.

mogli bi ponovo da predjemo igru da se setimo starih dobrih vremena i uputimo nove igrace sta je kvalitetna RPG igra

Dobro moze i ovako:)

Vrh Dno