Šta je novo?

Domaće Android aplikacije - Benchmark

Bench admin

Administrator
Administrator
Učlanjen(a)
01.07.2000
Poena
619
Domaće Android aplikacije

Android aplikacija za vaše pametne telefone ima sve više i više, a one vremenom postaju kvalitetnije u svim kategorijama interesa. Ono što nas raduje je činjenica da je ista situacija i sa domaćim Android aplikacijama, jer se njihov kvalitet znatno povećao od kako je Vip počeo da održava takozvane Vip izazove, u kojima se developeri takmiče čija će aplikacija biti najbolja. Do današnjeg dana ukupno su održana tri Vip izazova, koja su pružila dosta kvalitetnih domaćih Android aplikacija, a dobar deo aplikacija koje ćemo pomenuti danas su se upravo našle kao najbolje na poslednjem Vip izazovu 3...

1.jpg

Rešili smo da se opet dotaknemo pitanja domaćih Android aplikacija, jer je naše poslednje pisanje na ovu temu bilo još krajem oktobra prošle godine, a moramo reći da je napretka od tog perioda itekako bilo. U prošlom testu domaćih Android aplikacija, pominjali smo Vip Izazov 2.0, ali u međuvremenu je održan još jedan Vip Izazov, ukupno treći po redu, a njegovi pobednici su proglašeni početkom maja meseca. Izbor aplikacija je bio odličan i po nama čak i bolji nego što je to bio prošle godine. Pobednik ovogodišnjeg Vip Izazova 3 je bila ViPutnik aplikacija, po nama itekako zaslužena pobeda, uzimajući u obzir koliko ova aplikacija nudi. Drugo i treće mesto su zauzele apliikacije Reverstris Lite i Slot Bre, koje ćemo pomenuti u ovom tekstu. Ostale aplikacije koje ćemo pomenuti takođe su učestvovale u Izazovu, ali daleko od toga da su one loše jer nisu osvojile neku nagradu. Pomenućemo aplikacije iz oblasti putovanja, vesti, korisnih informacija, utility i oblasti igara, tako da će ovde biti za svakog ponešto, te vam toplo preporučujemo da nastavite sa čitanjem.

http://mobile.benchmark.rs/softver_za_mobilne_telefone/android_domace_aplikacije

Tražim gajbu mi ne pronalazi na marketu. Jel do modela telefona?

Sent from my GT-S5570 using Tapatalk

U Srbiji sam. Vip mreža. Povezan preko 3G.

Poruka je "Requested item could not be found."

Nije mi stock firmware. Kako da proverim kako Market vidi moj nalog?

U Srbiji sam. Vip mreža. Povezan preko 3G.

Poruka je "Requested item could not be found."

Nije mi stock firmware. Kako da proverim kako Market vidi moj nalog?

Hm nije bas neki pouzdan nacin da proveris kako Market vidi tvoj nalog ali mozes da odes sad na onaj link sto sam poslao pa da vidis sa leve strane ispod Install dugmeta spisak tvojih uredjaja.
Meni npr stoji "Telenor HTC HTC Desire" ... atebi ce verovatno da stoji Vip... Pretpostavljam
Da nisi koristio MarketEnabler ili nesto slicno na tom romu pa promenio kod operatera. Ja znam da kod to radim promeni mi se ovaj Telenor npr u T-Mobile.

I nesto mi cudna ta poruka sto si citirao. Jel to znaci da vidis na telefonu na Marketu ovaj program pa kad kliknes na program prijavi ti poruku ili kako uspes da dodjes do nje.
Ja sam tu poruku cesto vidjao na Asus Transformer tabletu sa kojim Market nesto nije bio uskladjen pa se desavalo to da vidim programe a dobijem tu poruku kad hocu da ih instaliram sa njega.
Dobijam je jos uvek i to je neka poznata brljotina koju resavaju zajedno Asus i Google.

Ne bi trebalo tako na S mini ako je to model koji koristis. Sa njim mi deluje najveca verovatnoca da je problem u ldpi ekranu (320x240) nego mi nesto taj tvoj opis ne odgovara tome.

Poruku dobijem cik kliknem na link. Ovo naravno direktno sa telefona.

Kad otvorim market na racunaru kaze da je aplikacija nekompatabilna sa mojim uredjajem.

Bezveze. Ne vidim sta bi to posebno od hw spec trebalo za ovaj vid aplikacije?

Poslednja izmena:
Verovatno developeri nisu hteli da optimizuju aplikaciju za qvga.

Ttalking desire.

Vrh Dno