Šta je novo?

Dogovori za igranje preko Hamachi-ja

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
logo-2%5B2%5D.png

Primetio sam da se povremeno otvaraju teme za igranje pojedinih igara preko Hamachi programa, pa sam resio da pokrenem jednu temu o ovom programu, ali prvenstveno kao bazu mreza clanova foruma.

Sta je Hamachi?
Hamachi je mali program koji sluzi za pravljenje virtuelne LAN mreze preko interneta.
Sa ove lokacije mozete preuzeti koju god verziju zelite (naravno, preporucujem poslednju) i pozeljno je da onaj sa kim se "umrezavate" ima identicnu verziju.

Hamachi Video Tutorial
[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/5Nfb6wrRf54&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/5Nfb6wrRf54&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

Nakon instalacije obavezno uraditi sledece:

Dodajte hamachi u "exceptions" listu u Windows Firewall - Control Panel\Windows Firewall, kliknite na exceptions tab i cekirajte Hamachi Client, a zatim kliknite na OK.

Udjite u Control Panel\Network Connections\Advanced\Advanced Settings i u prozoru koji se otvori kliknite na Hamachi, a zatim na zelenu strelicu dok se ne pomeri na vrh liste, a zatim kliknite na OK.

Planet Hamachi - odlican sajt sa gomilom servera za sve popularne igre

U cilju suzbijanja tema ovog tipa, molim da samo u ovoj postujete informacije o igri koju zelite da igrate preko Hamachi-ja - naziv igre, o kojoj verziji igre se radi (ako je pecovana), kao i podatke o mrezi (naziv i pass).
:wave:

Poslednja izmena:
Za pocetak, ko je spreman za partiju COH-a (v2.301) ili DOW II beta, neka se uloguje na:

COH Bench
DOW II Bench

pass za obe: forum

P.S. slobodan sam posle 17h. :wave:

Poslednja izmena:
Ok, bolje ovako sve na jednom mestu.

Evo mreze za Ra3 V1.06 i UT3.

RedAlert3-bench
pass: ra3

UT3-bench
pass: ut3

Ako neko hoce da igra crvice, neka joinuje na ovu grupu (vec nas ima nekolicina). U pitanju je Worms Armageddon.

Network name: grujah
Password: iksiks

Ako neko hoce da igra crvice, neka joinuje na ovu grupu (vec nas ima nekolicina). U pitanju je Worms Armageddon.

Network name: grujah
Password: iksiks

Crvici se mogu igrati i bez hamachija, besplatan je server unutar igre...

cod4 se lako igra bez hamachia. + su puni serveri mnogo zanimljiviji nego da se dogovore 5-6 lika ...

Za one koji oce da peglaju PES2009 u lanu, nije vazno dali imate original ili ne ~LINK

NETWORK: PESMagazine2009
PASS: pes
NETWORK: PESMagazine2009 1
NETWORK: PESMagazine2009 2
NETWORK: PESMagazine2009 3

uh hvala za PES to se mora probati :)

Moze li preko hamachija da se igra Counter Strike 1.6 ?

pa svaka igra koja ima multyplayer moze se igrati preko hamachija...ako se navaram.

ajmo onda ljudi Left 4 dead Bench team ovo-ono :D

Radi li nekom L4D preko Hamachija ?

Cepa li neko Lock On FC(ili bi mozda probao) preko hamachija? :)

screenshot0221.jpg

Poslednja izmena:
Ima li neko zainteresovan za WiC(SA) preko hamachija?

Jos jedan koristan programchic koji moze da resi muke oko hamachija je ForceBindIP

Ovaj alatic kako mu ime kaze natera neku app da koristi zadatu IP. Naravno iz 5.x.x.x mreze

Poslednja izmena:

Hamachi mi izbacuje poruku:
Network appears to be full

i kada kliknem details, salje me na ovu adresu:
https://secure.logmein.com/products/hamachi/advantages.asp

Moze mala pomoc, kako ovo ispraviti.
Hvala unapred!

Hamachi sobe su ogranicene na 19-20 korisnika koliko se secam, tako da ne mozes ispraviti, moras uci u neku drugu koja jos nije popunjena...

@Nenad22
Pa ima li neka takva 'soba'?

Hvala puno za tutorial!

Ima li ko da igra HAWK?

Da li neko mozda zna moze li se igrati Silent Hunter 4 preko hamachija?U "network game" mi se nudi igranje na ubi.com-u i u LAN-u ali nigde ne mogu da unesem hamachijevu IP adresu kada pokrecem server,SH ne vidi ovaj program kao LAN.

jel zna neko kako ovo da se resi tj u cemu je problem ?

Prilozi

• problem.JPG
    problem.JPG
    64.2 KB · Pregleda: 164
Nazad
Vrh Dno