- Učlanjen(a)
- 27.12.2006
- Poena
- 595
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5 5600
- Matična ploča
- MS B350M Mortar Arctic
- RAM
- 16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
- GPU
- XFX Qick RX 6700XT
- Storage
- 1 TB SSDa + 3TB HDDa
- PSU
- Seasonic MII EVO 520W
- Monitor
- DELL G2724D
- Laptop
- HP Pavilion Aero 13
- Steam
- jovyland
- Pristup internetu
- Optički internet
- Mobilni internet

Primetio sam da se povremeno otvaraju teme za igranje pojedinih igara preko Hamachi programa, pa sam resio da pokrenem jednu temu o ovom programu, ali prvenstveno kao bazu mreza clanova foruma.
Sta je Hamachi?
Hamachi je mali program koji sluzi za pravljenje virtuelne LAN mreze preko interneta.
Sa ove lokacije mozete preuzeti koju god verziju zelite (naravno, preporucujem poslednju) i pozeljno je da onaj sa kim se "umrezavate" ima identicnu verziju.
Hamachi Video Tutorial
[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/5Nfb6wrRf54&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/5Nfb6wrRf54&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]
Nakon instalacije obavezno uraditi sledece:
Dodajte hamachi u "exceptions" listu u Windows Firewall - Control Panel\Windows Firewall, kliknite na exceptions tab i cekirajte Hamachi Client, a zatim kliknite na OK.

Udjite u Control Panel\Network Connections\Advanced\Advanced Settings i u prozoru koji se otvori kliknite na Hamachi, a zatim na zelenu strelicu dok se ne pomeri na vrh liste, a zatim kliknite na OK.

Planet Hamachi - odlican sajt sa gomilom servera za sve popularne igre
U cilju suzbijanja tema ovog tipa, molim da samo u ovoj postujete informacije o igri koju zelite da igrate preko Hamachi-ja - naziv igre, o kojoj verziji igre se radi (ako je pecovana), kao i podatke o mrezi (naziv i pass).
:wave:
Poslednja izmena: