Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

Sjajno. Takvih eksperata i kod nas ima na izvoz. Sva sreca pa eto jedne vedrije strane sto se tice odliva mozgova :d

Sto se tice Doge-a uradili su nesto sto skoro niko nije a to je da su navukli ljude koji nemaju pojma sta je kriptografija a dobar deo ni ne razume se u kompove nimalo sto uopste nije lose, ALI posto doge nije nimalo inovativan i jos jedna u nizu je kopija FTC-a pokusaj da ga dignu na kultni nivo iznad BTC je bio blago receno BEZOBRAZAN, to isto je meni najvise smetalo oko istog, to sto ga potenciraju kao nesto revolucionarno sto ce zamenuti BTC... smesno, a pogotovo mi se nesvidja zajednica koja se ponasa kao neki nakstrasnije kultno uredjenje gde svi isto misle i gde svi tripuju iste gluposti

Bitno da mi imamo milionere ovde na forumu....:d

Fantastične vesti vezane za doge !!!!! :shock: link
doge is the new moon!! see why at link below
link2 :Klanjanje :trololololo:

samo se shalite, ja smatram da doge ima veci potencijal od LTC-a :D

ako ja vec imam novcice u novcaniku, a nisam dugo sihronizovao novcanik, jer ni nemam potrebe, obzirom da ne kopam ovo vise... dal moram da sihronizujem novcanik, ili mogu odma da koristim ove novcice koji su mi vec legli u novcanik, tj da ih saljem na menjacnicu, a da igrnorisem sihronizaciju?

Ako ne sinhorinizujes novcanik ne mozes da posaljes novcice , zasto bi inace postojala sinronizacija ...

ja sam mislio da sihronizacija postoji iskljucivo samo zbog toga da ti novoiskopani novcici legnu u novcanik...

Nije to samo da bi primio nego da uradis sync poslednjeg stanja. Dok nisi sinhronizovan ne mozes ni svoje stanje promeniti.

ako ja vec imam novcice u novcaniku, a nisam dugo sihronizovao novcanik, jer ni nemam potrebe, obzirom da ne kopam ovo vise... dal moram da sihronizujem novcanik, ili mogu odma da koristim ove novcice koji su mi vec legli u novcanik, tj da ih saljem na menjacnicu, a da igrnorisem sihronizaciju?

Mislim da moze. Probaj sa malom sumom za pocetak, pa posle posalji ostatak ako stignu.

Pitanje je da li ce ta transakcija biti emitovana odmah ili ce to uslediti tek posle full sinhronizacije.

EDIT: Ne moze. Sad vidim da sam poslao 01.07. u istim okolnostima kao sto tvoje pitanje postavlja, cekao pola sata na sinhronizaciju i odustao. Sad sam ponovo ukljucio wallet i sve stoji, kasni 23 nedelje, ti novcici nisu ni na odredisnoj adresi, ni u walletu, transakcija stoji kao "uncomfirmed".

Poslednja izmena:
@Flexy:

Izvukao sam novcice iz nesinhronizovanog walleta. Svega par hiljada je bilo u pitanju, cisto sam hteo da isteram, a mrzelo me da pustam sinhronizaciju da mi satima drlja po hard disku.

Koraci:
- utvrdio koje adrese iz mog walleta imaju nesto na https://dogechain.info/chain/Dogecoin
- u walletu u konzoli kucao "dumpprivkey DOGE_ADRESA" i dobio private key tih adresa (mozes da odradis za sve adrese, ali nisam hteo da radim import adrese koja ima stanje 0)
- napravio nalog na online walletu https://my.dogechain.info/#/overview
- tamo odradio import private key

Logout, zatim login i svi novcici su tu, zavrseno neuporedivo brze.

Verovatno postoje neki rizici, ako je velika suma, bolje idi na siguricu. U sustini, sigurna varijanta je da vise ne koristis te adrese cije privatne kljuceve si importovao negde online.

Radi na svoju odgovornost, nisam kriv ako nesto podje naopako i sve to sto ide uz ovakve price :)

Poslednja izmena:
Moze i bez sync-a..ja sam bar tako prebacio doge,leaf i kdc. Al' sto kaze mitarus,mozda i nije 100% sigurica...

Hvala na odgovorima, ipak cu odraditi sync, nije da me tolko mrzi, a bolje da ne rizikujem...

Novcici obicno odu ali da ih primis, zaboravi... Moras sync.

Sad ce zeljko da nam kaze kako djubre treba da skoci.. upss da propadne :D

Pa vezali su ga pupcanom vrpcom za LTC jer svoju mrezu skoro da nema... zato su i ovaj momenat iskoristili za mali pump, blok kopanja je sve manji drugi razlog zasto mogu da ga duvaju, cena nema veze coin moze da bude tesko djubre pa imas masu zaludjenika koji ga kupuju zbog reklame

Vrh Dno