Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

znam koliko sam nakopao za ovih 4 dana.
kad tu sumu ukupnu podelim sa brojem dana, ispadne manje nego od bilo kog estimated-a shto mi je pisalo.
najbolje da, svaki put kad sam gledao, a gledao sam chesto, je bio suludo visoki estiamted, a onda kad nisam, da je svaki put skakao dif i padao estimated.
u proseku da kazem ~10-15% manje sam dobio od ochekivanog, shto je opet ok, necu dushu da greshim, u odnosu na dogehouse je milina.

Meni je situacija mrvicu drugacija od tebe.
Stale se poprilivno povecao tako da 2% ide u Dunav u startu. Ja sam uzeo 3 dana prosek i za tih 72h zaradio sam 90K umesto 99K a od toga mi masine nisu kopale 3h. Ako uracunamo i njihovu proviziju razlika je manja od 5%, to moze da bude zbog diff-a. Sta znam, meni ovo radi skroz ok.
Nikada nisam primetio da coinotron krade a tamo kopam od maja neprekidno. Provericu jos sto se tice dodge-a ali i tu sam zadovoljan kako radi.

apropo koinotrona, vec sam pisao da mi je, tamo lupam u junu/julu...davao manje za par % u odnosu na litecoinpool, i rekoh, isplate su se tripovale kao i sada sa dogom.
plus je padao nekoliko puta....tada...i ono, u secanju mi je da je on samo neki osredji pul...sad se verovanto popravio, a za dogu je cenim trenutno najbolji ubedljivo.

kopam vec godinu i po i nikad mi niko nije dao neki vishak :D...samo su me krali :(

pa dobro, i to sto zaradjujes, zaradjujes ni orao ni kopao ti licno, pa ne ide da se traumiras za taj neki sitni minus, kad je ocigledno da svi pomalo kradu i da se moras pomiriti sa time...

ja ne mogu da kopam na coinotron-u, jer nema var-diff, kopam zato na dogehouse, zakidaju kolko rekoste, zeleo bi jos da probam dogehashfaster, ali ne mogu nigde na sajtu da nadjem dal i oni podrzavaju var-diff, jel zna neko? kao i to, dal kradu manje od dogehouse?

Moj post se odnosio na to da nisu platili okruglo koliko sam napisao, već 312 preko. Sigurno su i oni bili zarađeni. :)

Naravno da su zaradjeni :)
Svi tako isplacuju kada ide automatska isplata. Ako stavis 5000 ne znaci da isplacuju 5000 nego kada bude taj iznos onda se radi zahtev za isplatu. Od tog momenta do sam isplate prodje neko vreme koje zna biti prilicno dugacko na nekim sajtovima pa se u medjevremenu potvrdi jos kerica i eto ispalte od 5xxx kerica.

Sve si ti to mukom iskopao :)

pa dobro, i to sto zaradjujes, zaradjujes ni orao ni kopao ti licno, pa ne ide da se traumiras za taj neki sitni minus, kad je ocigledno da svi pomalo kradu i da se moras pomiriti sa time...

ja ne mogu da kopam na coinotron-u, jer nema var-diff, kopam zato na dogehouse, zakidaju kolko rekoste, zeleo bi jos da probam dogehashfaster, ali ne mogu nigde na sajtu da nadjem dal i oni podrzavaju var-diff, jel zna neko? kao i to, dal kradu manje od dogehouse?

dobro, ako onda ne treba nishta da se komentarishe, najbolje da ne postoji ni ova tema ni podforum.
samo sam izneo svoja iskustva sa dotichnim pulom, nisam rekao da mi loshe ide sa kriptovalutama, niti se neshto zalim generalno.

Poslednja izmena:
Morao sam :D

hs49jb.jpg

Osposobio sam neku masinu sa R9 280x da se pozabavi rudarenjem, ali za razliku od sync-a ltc walleta koji je odradio za noc, vec 3. dan radi sync doge walleta? Kako to da resim, tek je stigao na pola?

4 gb je block chain. proveri da ti nije zabo, ako nije ***, ostaviš ga da završi.

Ako se dobro secam ja sam ga sinhronizovao preko noci,ne znam tacno koliko sati je bilo potrebno. Inace ima 2,5gb

Isto i kod mene, pre oko 8 sati sam pokrenuo sync i stoji da 50nesto hiljada, i kao da ne napreduje a jos ni na pola nije, 44% :).

Kako to da proverim? Dodaje on blokove, ali bas sporo, tipa dva po minuti. Sad je na 52 000 ima jos toliko. Ovim tempom trebace mu dve nedelje

pa kad zabode onda baš stane, ne ide dalje, hard ne radi... kad mi se to desi restartujem wallet.
koliko imaš konekcija ka mreži? ako je nešto malo možda da dodaš nodove. ovi su kod mene

addnode=95.85.29.144
addnode=162.243.113.110
addnode=146.185.181.114
addnode=188.165.19.28
addnode=195.154.7.113
addnode=195.154.7.114
addnode=195.154.7.115
addnode=62.210.124.137
addnode=78.46.57.132
addnode=62.210.198.42
addnode=62.210.198.44
addnode=62.210.198.47

Ja sam odcekirao obe opcije za Network u DOGE Wallet-u i od tad imam Full konekciju ka mrezi prilikom sinhronizacije (to mi je bio problem na 1.5.0 verziji). Ova zadnja verzija 1.5.1 radi odlicno.

Kako to da proverim? Dodaje on blokove, ali bas sporo, tipa dva po minuti. Sad je na 52 000 ima jos toliko. Ovim tempom trebace mu dve nedelje
ako imas android telefon ili tablet skini wallet na play storeu..ja ga koristim odavno (za destop nisam ni skidao) , radi out of the box odmah ,slao sam i primao mali milion puta i nikad nijedan problem

Kako će da radi majning ako wallet nije sinhronizovan na kompu?

Jel zna iko odakle coinotron vuce podatke za vrednost excange-a posto je isti dosta veci trenutno u odnosu na vircurex (245 vs 220)?!...cisto da saljem tamo onda coine i menjam kad je vec 10% vise

Ja obavio svoju prvu prodaju Doge -a. Premijera. Hehe :)

i sta sad, treba prodati doge pre tog polovljenja ili ih cuvati... ili je sve to u predelu nagadjanja :D

Sudeci po stranim forumima treba kupiti jos i cuvati ali ja uvek bezim od mase pa radim suprotno :smoke:

To je pitanje za 1mil $. nije tu stvar da li kopati i cuvati, moze i ovako i onako. Da je 100% sigurno da ce posle polovljenja nagrade cena otici gore onda bi lako investirali vece pare u ovo, ali to ti niko ne moze garantovati.

To je pitanje za 1mil $. nije tu stvar da li kopati i cuvati, moze i ovako i onako. Da je 100% sigurno da ce posle polovljenja nagrade cena otici gore onda bi lako investirali vece pare u ovo, ali to ti niko ne moze garantovati.

cena vec par dana ide brzo gore..ja sam kupio sa svim sto sam imao kad je bio 142 prekljuce ..od silnih buyordera crypsy totalno zaglupeo

Nazad
Vrh Dno