Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

Gde ti pise procecna ? Sa tom kartom treba da imas bar 450

A propo one price od ranije gde je bolje deponovati i menjati DOGE - cryptsy ili vircurex-, evo poslao sam na Crypsty depozit adresu 1000 DOGE-a cisto radi testa i konvertovanja u LTC i da vidim koliko ce ta menjaza da traje..
To je bilo pre dva i po sata, i naravno ni traga od tih 1000 DOGA, cak se ne vide ni u pending deposits, iako pise da valjda prolazi posle 6 confirmova, proslo je evo 180 konfirmacija i i dalje nista...
edit: Sad vidim da i drugi imaju lagove i po 10-12 sati... Da li i Vircurexu ovako laguje depozit ili je brze?
HLqL1jT.png

otvori ticket i pošalji im detalje transfera!ja sam neki dan čekao preko 24 sata i nakon ticketa svaki put kad sam poslao u roku par minuta stiglo! možda nema veze sa ticketom ali dogodilo se. masa nas je rudara, pogube se i ljudi i strojevi! :D doge se još isplati?
edit: a sad mi se dogodilo da coini dođu na crypty i sad ih opet nema :D hahaha koja *****ana

Poslednja izmena:
Stigle mi doge na cryptsy posle otp. 4h. Ovo za Vircurex je tacno, 10-15min otprilike je potrebno, hvala.

dobro si prošao! spori su veoma! ja samsad malo oprobao vircurex i puno je to brže! ostajem...

da ali im je 4x skuplji withdraw.. ne isplati se ako ne baratas sa vecom sumom..

eto, nije sve ni u brzini :D
edit, ali mišljenja sam da kad želim da trgujem da to mora biti brzo,a cryptsy definitivno ovih dana nije brz, štoviše, ultra spor je. ali nisam znao da je 4 x skuplje povlačenje. mnogo je to

Poslednja izmena:
Nakopah 10.000 kerova zadnjih 2-3 dana ,sta predlazete ,da menjam za LTC ili zakopam i cekam bolju cenu?

Nije neka cifra. Svejedno je.

Doge polako pada, iz dana u dan je na dole, imam neku sumu od 150k, ne znam dal je pametno da cekam, ili da pretvorim u btc dok jos vise nije pao?!

Doge polako pada, iz dana u dan je na dole, imam neku sumu od 150k, ne znam dal je pametno da cekam, ili da pretvorim u btc dok jos vise nije pao?!

Ako ti nije frka za pare strpi se i cekaj. Skocice doge. Samo strpljivo. Za par dana ili par meseci, ali hoce sigurno. Kao i za sve , ko je strpljivo cekao skok na berzi najvise je profitirao :)

A propo one price od ranije gde je bolje deponovati i menjati DOGE - cryptsy ili vircurex-, evo poslao sam na Crypsty depozit adresu 1000 DOGE-a cisto radi testa i konvertovanja u LTC i da vidim koliko ce ta menjaza da traje..
To je bilo pre dva i po sata, i naravno ni traga od tih 1000 DOGA, cak se ne vide ni u pending deposits, iako pise da valjda prolazi posle 6 confirmova, proslo je evo 180 konfirmacija i i dalje nista...
edit: Sad vidim da i drugi imaju lagove i po 10-12 sati... Da li i Vircurexu ovako laguje depozit ili je brze?

Meni za ceo 30.1. nije prebacen ni jedan doge na Cryptsy ali zato je 31 legolo sve. Kasnilo je citavih 24h. Samo polako ljudi bez panike i zurbe. Veliki igraci se na berzama od brzopletih najvise obogate... :)

Poslednja izmena od urednika:
teshko da ce ovo gore, polako ali sigurno ide tamo gde mu je i mesto....u bunar :D

Kako sam citao da mnogi to namerno rade kao sto je bio slucaj sa COYE kojeg su jos zvali sysops coin. Ne pustaju coine dok je dobra cena pa kad padne onda puste, zato jednom stigne za par sati a ponekad i po 24h. Dok su neki spominjali da cak trguju sa nasim coinima koji su na cekanju sto me ne bi cudilo uopste, kao sto je bilo u slucaju COYE a ne bi me cudilo da je i sa ostalim valutama tako. Mozda rade ovako... npr. ako 50 ljudi posalje cca. ~10 miliona kerova na berzu a cena je npr 180 oni uzmu to i prodaju i automatski kada se tolka kolicina proda logicno je da ce pasti, sacekaju par sati da bude ~170 kupe nazad i podele nama i kao stogli su nasi kerovi a oni dobri 5%-10% na tu kolicinu ihaa.I tako svaki dan mozda i po par puta... Racunica je laka.

Poslednja izmena:
jel moze neko da mi objasni kako se registrovati na coined up-u... imaju samo login preko gugla, i onda bi izmisli neki login name, ne znam kolko je to sigurno...
a radi nenormalno sporo... imate predlog za neku normalniju menjacnicu?

jel moze neko da mi objasni kako se registrovati na coined up-u... imaju samo login preko gugla, i onda bi izmisli neki login name, ne znam kolko je to sigurno...

Pa to je dosta sigurno. Cak sto vise sigurnije od bilo kog sa sifrom, po uslovom da ti niko ne zna tovoju sifru na gmailu :) A sajt je spor da ga ne bi ddos-ovali, tako su rekli. Jer ne mozes ga ddosovati ako imas 6 KB protok po useru...

hahaha zezaš? pa oni nisu normalni :D

ja sam se reg bez problema. Problem su mi orderi. Svi su rejected. Kakav bag

Pa to je dosta sigurno. Cak sto vise sigurnije od bilo kog sa sifrom, po uslovom da ti niko ne zna tovoju sifru na gmailu :) A sajt je spor da ga ne bi ddos-ovali, tako su rekli. Jer ne mozes ga ddosovati ako imas 6 KB protok po useru...

Kakva glupost... DDOS iliti Distributed Denial of Service označava sprečavanje pristupa sistemu korišćenjem velikog broja konekcija (sa različitih mašina) preko interneta. Samim tim limit protoka po useru nema apsolutno nikakve veze sa zaštitom od DDOS-ovanja :)

Poslednja izmena:

Aha, ok, hvala! :)

ja kopam 12 000 kerova na za 24h to mu dodje oko 1800 kH/s

kopaj kopaj i dalje :D nemoj jos da ih prodajes

vi mi stvarno niste jasni, pa jel moguce da niko nije uspeo da ukapira kako rade ti kerovi?
PRVO idi na blok u svaki pool i gledaj pool luck zadnjih 24 sata sve preko 110% je neprihvatljivo ispod 100 idealno,
onda prelistaj malo vidi koje blokove kopa (koliko doggyja ima u njima) i preracunaj dal je to prosek,iznad ili ispod
a i ako je moguce da ne bude mrtav pool, da bar ima neku jacinu
I TAD izaberi pool koji se najbolje pokazao

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno