Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

Pozdrav svima.
Napravio sam nalog samo iz jedne poente. Zelim da kupim DOGE od vas
Probao sam Coinbase ali nema vajde posto nece da prihvati karticu ili sta vec, ne zanima me
Hocu da kupim 100K DOGE-a ko hoce nek posalje ponudu u PM.
Izvinjavam se ako krsim pravila ali ovo je jedina DOGE balkanska tema na koju sam naleteo.
pozdrav

za 8 sati kopanja sa 820khs imam 2000?
za ceo dan oko 6
na coinwarz kazu da treba da bude 7700 gore dole
malo me previse kradu na doge house
nema smisla prica da je varljiva nagrada jer ja dobijam samo prasinu

to je tu negde, teorijskih 7700DOGE -20% je taman to, tih 6400DOGE. Nemoze to bolje, kad svi, ali svi kradu tih 20-25%.

na pulu pise 92% efikasnost
probao sam dal bi bolju racunicu imao kad bi racunao vrednost wu
odgovor ne
al zakidaju mame im ga ...

ma tako je i kod mene isto probo sam dosta ali bas dosta pulova ali svi kradu od 20% pa do cak 40% ovi malo jaci kradu manje ako nisu bas pohlepni ali staces pomiris se sa tim i kopas dalje :mad:

:type:

Krenuse opet kerovi da divljaju vratise se na 191.Mozda ce ovo biti zanimljiva noc :laugh:

Poceo sam danas da kopam sa R9 280X VTX3D ali imam problema sa podesavanjima...

w 256 --thread-concurrency 8192 --intensity 12 -g 2 --gpu-fan 50

Sa ovim podesavanjima bude oko 700 kH/s ali posle par minuta temeratura bude 75 i pukne mi cgminer..
Da naglasim da mi je nov komp i da je zatvoreno kuciste...citao sam ovde da treba i sa 1 grafickom biti
otvoreno,cisto da probam...Isto tako core voltaza mi je sa 1144 spustena na 1000...

Poceo sam danas da kopam sa R9 280X VTX3D ali imam problema sa podesavanjima...

w 256 --thread-concurrency 8192 --intensity 12 -g 2 --gpu-fan 50

Sa ovim podesavanjima bude oko 700 kH/s ali posle par minuta temeratura bude 75 i pukne mi cgminer..
Da naglasim da mi je nov komp i da je zatvoreno kuciste...citao sam ovde da treba i sa 1 grafickom biti
otvoreno,cisto da probam...Isto tako core voltaza mi je sa 1144 spustena na 1000...

Podigni intensity na 13 i probaj voltazu na 1075 to ti mala voltaza zato i puca. I idi na temu hardver za kopanje,jer ovo nema veze sa doge.

pa dobro sam si sebi odgovorio sto ti puca, stavi i obrtaje ventilatora na manualno i podesi brzinu

Nov sam u svemu ovome pa bolje da pitam nego da skitam... Napravio sam na dogehouse 40k i prebacio registrovao se na Cryptsy i prebacio coine. U sta je najbolje da se pretvara BTC ili LTC? Mozda je glupo pitanje ali *** jos hvatam konce sta je sta.

e da evo ja sam malopre sa dogehouse prebacio u wallet za nekih 10 minuta pa iz walleta na crypsi leglo za nekih 20 minuta sve u svemu 30 minuta vremena za prebacivanje.

a lepo govore na svim pulovima nemojte direktno sa pula da prebacujete na neki trade sajt nego prvo u novcanik :smash:

:type:

Moze direktno ali na sve osim crAptsy-a. Ja sam na Vircurex slao direkt i prolazi za max 10-15 minuta.

Takodje slao na Vircurex prolaz za 15 minuta nekad i pre vise puta bez ikakvih problema.

Mislim da ova tema zasluzuje da bude sticky, kad vec smrdljivi feathercoin ima taj status :)

da ne poverujes.. razbi covek blok posle samo 4 shera na dogehouse..
i za 2 sekunde dobi 900 dolara.. uh sto ja nisam te srece

Ima jos jedan na 12 shareova :D
To se zove sreca! :)

Prilozi

• doge.jpg
    doge.jpg
    87.8 KB · Pregleda: 164
Poslednja izmena:
Opet neko muvanje, nema tu "sreca" i slicno, odavno ne verujem u bajke.

2X zaredom to da se desi?! Znate li vi kolike su sanse za tako necim?
Neee, uopste nije sumnjivo ;)

kako kaze Ilija Cvorovic
" e hoce centrala da pogresi dvaput, ali ne u mom slucaju"
;)

Kopam sa jednom 270, i pise mi da je prosecno 250Mh/s da li je to dobro? kopam na doge.hashfaster

Nazad
Vrh Dno