e poceli kerici da slabe mislim i realno je bilo vreme posto je trenutno omjer ponude i potraznje nesto preko 1:2 u korist ponude samo na cripsiju sto ce dovesti do polako pa onda naglog pada vrednosti kerica u toku ovog a i sledecih dana :smoke:
prema tome posto pojedinci vec stiskaju starter PANICmislim da ce ovo biti jako zanimljiva nedelja pred nama.
:type:
Ali kada se jamajčanski bob tim vrati iz sočija sa zlatom, cena ide skaj haj. Obrnuto, obrnuto.![]()
Čuva li neko ove doge ili menja odmah u LTC?
ja ih imam podosta..i vrtim ih iz btc u doge i obrnuto ..i da padne na nulu sad vec sam zaradio prilicnoZa koji ce ti?![]()
probaj ova podesavanja:Pozdrav svima,
imam jednu R9 270, 15041, I -18, daje 417 Kh/s stabilno radi.
Kopam par dana na fast-pool.com, shvatio sam da je veliki faktor sreća kod ovog novčića, ali ja u prosjeku izvlačim 2200 kerića za 24 h sa tog pula, , što se i ne isplati utrošenog vremena i konverzije u LTC. Kako trenutno stoji dolar (770) u ondosu na BTC, sa kerićima zarađujem dnevno 3,150, a LTC 2.678. Nadam se da sam sve ovo dobro shvatio i izračunao o da je nekome od pomoći. Ako nisam neka me neko ispravi.
imam jedan komp sa 6770 i jedan sa 7770 . da li mi neko moze reci kako da ih podesim da kopaju doge coin-e ? hvala
pa, ako nemas nikakvih planova danas, uzmes da citas redom ovu temu, kao i slicne...do sutra ces ih osposobiti za rad... nema leba dok ne zagrejes stolicu ispred kompa![]()
3.7.2 je poslednja verzija cg minera za GPU, ali ne mora obavezno ta da se koristi... ovde imas podesavanja i parametre za skoro sve vrste kartica https://litecoin.info/Mining_hardware_comparison
ok. znam za taj ajt. hvala. samo jos jedno pitanje. jesu isti parametri za ltc i za doge ? samo se promeni na kojem sajtu treba da kopaju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari