Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

kod kraptsija novcici samo magicno nestanu kao rukom odneseni :D

nešto ti je tu zabagovalo

Difficulty 1233.75343958
Est Next Difficulty 1370.41418775

ne može sa 100 ghs da bude 3k diff na doge

e poceli kerici da slabe mislim i realno je bilo vreme posto je trenutno omjer ponude i potraznje nesto preko 1:2 u korist ponude samo na cripsiju sto ce dovesti do polako pa onda naglog pada vrednosti kerica u toku ovog a i sledecih dana :smoke:

prema tome posto pojedinci vec stiskaju starter PANIC :p mislim da ce ovo biti jako zanimljiva nedelja pred nama.

:type:

e poceli kerici da slabe mislim i realno je bilo vreme posto je trenutno omjer ponude i potraznje nesto preko 1:2 u korist ponude samo na cripsiju sto ce dovesti do polako pa onda naglog pada vrednosti kerica u toku ovog a i sledecih dana :smoke:

prema tome posto pojedinci vec stiskaju starter PANIC :p mislim da ce ovo biti jako zanimljiva nedelja pred nama.

:type:

Ali kada se jamajčanski bob tim vrati iz sočija sa zlatom, cena ide skaj haj. Obrnuto, obrnuto. :)

Čuva, naravno. Bože, kakvo pitanje? :d

mnogo su neki hostajlno okrenuti prema dogsima, a zaboravljaju da su lepo zaradili na njima, kolko god trajali... treba postovati, bar zbog toga ;)
zasto bi navijali da padne cena?
nek bude ovako sto duze, duplo su jaci od ltc-a, treba da slavite dok traje...

Treba. Ali treba ga se i otarasiti dok pada a krenuo je polako ali sigurno kao sto sam i najavljivao dok je bila 20% veca cena.

Pozdrav svima,

imam jednu R9 270, 15041, I -18, daje 417 Kh/s stabilno radi.

Kopam par dana na fast-pool.com, shvatio sam da je veliki faktor sreća kod ovog novčića, ali ja u prosjeku izvlačim 2200 kerića za 24 h sa tog pula, , što se i ne isplati utrošenog vremena i konverzije u LTC. Kako trenutno stoji dolar (770) u ondosu na BTC, sa kerićima zarađujem dnevno 3,150, a LTC 2.678. Nadam se da sam sve ovo dobro shvatio i izračunao o da je nekome od pomoći. Ako nisam neka me neko ispravi.

Pozdrav svima,

imam jednu R9 270, 15041, I -18, daje 417 Kh/s stabilno radi.

Kopam par dana na fast-pool.com, shvatio sam da je veliki faktor sreća kod ovog novčića, ali ja u prosjeku izvlačim 2200 kerića za 24 h sa tog pula, , što se i ne isplati utrošenog vremena i konverzije u LTC. Kako trenutno stoji dolar (770) u ondosu na BTC, sa kerićima zarađujem dnevno 3,150, a LTC 2.678. Nadam se da sam sve ovo dobro shvatio i izračunao o da je nekome od pomoći. Ako nisam neka me neko ispravi.
probaj ova podesavanja:
cgminer --scrypt -o stratum+tcp://fast-pool.com:3336 -u user -p password --lookup-gap 2 --thread-concurrency 15232 -g 1 -I 19 -w 256 --expiry 1 --scan-time 1 --queue 0 --no-submit-stale --gpu-fan 50 --gpu-engine 1130 --gpu-memclock 1500

Ne može kod mene gpu clock preko 1100, safirka je u pitanju. Kada pojačam I na 19 dobijem jos 10 kh/s. Ali nije mi to primarno, ne želim da je preopterćijem. Želim da kažem da mi sa ovom brzinom daje LTC-a koliko i treba. A što se tiče kerova admin fast pula je već odgovorio ljudima koji su se žalili sa slabim mašinama, da oni koji imaju ispod 700 kh/s trenutno nemaju šta da traže na pulu, i da rade na na novom serveru sa fastumom za nas miševe.

imam jedan komp sa 6770 i jedan sa 7770 . da li mi neko moze reci kako da ih podesim da kopaju doge coin-e ? hvala

Evo predviđanja kretanja cene:

download.jpg

mislish, spalimo kuchice :D

ja i ono shto sam duplo manje iskopao za probu doga, ne mogu da povuchem sa pula....znachi nije mi jasno kako to drugima radi..mozda sam i ja pochetnik u shitkoin sferi...

@ nele
Kod mene na asusovoj memorija nece preko 1450, gpu mogu dizat ali mi opada hashrate.
Trenutno koristim 1090 i 1435 tc 14210 I19 i to daje 460 stabilnih.
I ja sam se mucio dok nisam skonto da mi je memorija osjetljiva na overclock

Poslednja izmena:
Ili je odfikaren :D

Nazad
Vrh Dno