Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

Dajte predlog za pool...

Na dogehouse se nisam registrovao, nije mi stigao mail a na doge.hashfaster ne mogu da konektujem cgminer (no servers could be used).

Nece, kaze nije aktiviran nalog. Nadjoh neki such pool pa cu da vidim do jutra sta ce biti. Kopam normalno.

Probacu i njega ako ovaj pukne na kom sam sad.

Gdje mijenjate kerove u ltc/btc? Vircurex ili Criptsy? U sta ih je najpovoljnije mijenjati?

ovi polako dizu,pa vi vidite...juce se vrtelo izmedju 6k i 7k,a danas vec iznad 8k,sto potvrdjuje moju teoriju da je namera da se ide preko 10k,ali izgledamalo sporije nego sto su onu noc pokusali...zanima me 'oce li biti delotvornija taktika...hmmm... :trust:

A na cryptsiju veći volume i uglavnom bolja cena

Dali neko kopa na doge.cryptoculture.net?
Od juce posle podne nistra se nedesava nema Unconfirmed ni confirmed dogeva?

Ne znam zasto se to desava, mozda samo kasni. Ali ako ti i stignu dzukci ne ocekuj mnogo, samo 3 bloka su razbili za 28 sati, a cak su i blokovi bili "jeftini" :smash:

Poslednja izmena:
Kopa li ko na doge.cryptoculture nesto slabo stizu konfirmacije a perfektno mi je radilo 7 dana ?

Ja izgleda ni na jednom pool-u vise ne smem ostavljati coin-e... posle kopanja odma u wallet. 50 Doga su mi maznuli od sinoc sa dogehouse-a...
U transakcijama naravno nikakva isplata nije uradjena ni slicno... isto tako su mi i sitno KDC-a maznuli...

Poslednja izmena:
Pa dobro, zato i kažem uglavnom. Ali pogledaj te ordere na vircurexu, bude kao neka cena ali iznos je 0.06, 0.2 btc i sl... Dok na cryptsiju bude redovno 5-10-20 btc po jednoj ceni

I cryptsy ima 4 puta manji fee za povlacenje btc-a

kraptsy ima manji fee ali te rascepaju jednom po novcicima pa dodje na isto ako ne i vise

I dalje jako mrsavo napreduju novcici na cryptoculture. Ceo dan kopanja sa 270X i samo 370 novcica, wtf?

15508 meni daje 2.5 khs više nego 15232 :D okruglo 480

Ma da, to je taj khs. Dobre karte. Ni suchcoins mi nista bolje ne daje, prelazim na neki drugi coin.

Poslednja izmena:
Ljudi,jel vam kasne isplate sa dogehouse?
Meni jutros od 5h do sad nista nije stiglo u novcanik,a dotle sve radilo normalno. :mad:

Kasni vidis da pise
Current pool rate : 21.984358 GH/s
PPLNS Blocks left to calculate : 25
Pool is overloaded. Its probably calculating a huge PPLNS round!

Kasni vidis da pise
Current pool rate : 21.984358 GH/s
PPLNS Blocks left to calculate : 25
Pool is overloaded. Its probably calculating a huge PPLNS round!
Ljudima ne radi sajt 100 puta vise vremena nego sto radi..isplate im vise ne rade nego sto rade a opet imaju 22 GH/s i ne pada i ako im sajt ne radi uopste jos od sinoc..to se zove biznis

Vrh Dno