Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

Meni su na jednom workeru 3x 280x na koliko bi trebalo da bude?

Q: What is share difficulty, and what should I use?
Share difficulty is the size of the portion of the current block that the pool hands to your miner to be solved. Over long time periods, share difficulty does not matter, and the default of 64 will work fine for anyone. However, if you experience inconsistent payouts over shorter time periods you may want to set the share difficulty lower on your slower miners. I suggest the following per worker:

Scrypt coins:

250KH and below: 16
250+: 32
500+: 64
1000+: 128
2000+: 256
3000+: 384
4000+: 512

SHA-256 coins:

250MH and below: 1
500MH+: 2
1GH+: 4
10GH+: 16
30GH+: 32
60GH+: 64
125GH+: 128
250GH+: 256
500GH+: 512

**Znači u tvom slučaju oko 2100 = 256 diff

Poslednja izmena:
wu mislim da je mnogo bitniji za pokazivanje efikasnosti pravljenja novcica nego khs
dali se varam?

Q: What is share difficulty, and what should I use?
Share difficulty is the size of the portion of the current block that the pool hands to your miner to be solved. Over long time periods, share difficulty does not matter, and the default of 64 will work fine for anyone. However, if you experience inconsistent payouts over shorter time periods you may want to set the share difficulty lower on your slower miners. I suggest the following per worker:

Scrypt coins:

250KH and below: 16
250+: 32
500+: 64
1000+: 128
2000+: 256
3000+: 384
4000+: 512

SHA-256 coins:

250MH and below: 1
500MH+: 2
1GH+: 4
10GH+: 16
30GH+: 32
60GH+: 64
125GH+: 128
250GH+: 256
500GH+: 512

**Znači u tvom slučaju oko 2100 = 256 diff

Ok.Hvala

Ja budala jutros ustao za posao, kao ajd stavicu nesto na auto sell cisto da mi ne promakne dobra cena.. Reko vrtece se malo oko 100 pa ce opet da padne nize da kupim i onda neki rast, sta znam.... Kad ono preskoci 93, prodje order i odlete u pm ... Sad sedim i cekam i gledam kad ce da sidje.. :) .. Gubitak od 400e, odnosno potencijalni dobitak...
Mada kad odleti jos vise bice nam ovo sve sad smesno :)

Ja budala jutros ustao za posao, kao ajd stavicu nesto na auto sell cisto da mi ne promakne dobra cena.. Reko vrtece se malo oko 100 pa ce opet da padne nize da kupim i onda neki rast, sta znam.... Kad ono preskoci 93, prodje order i odlete u pm ... Sad sedim i cekam i gledam kad ce da sidje.. :) .. Gubitak od 400e, odnosno potencijalni dobitak...
Mada kad odleti jos vise bice nam ovo sve sad smesno :)
ja stvarno mislim da ovo jos nije sve...pratio sam vec dve noci ponasanje pred pump...ovo moze da krene svaki minut,mada ja mislim da ce tek oko ponoci da pukne...budi spreman na haos ;) ne bavim se ovim dugo,ali ovi vec imaju neki sablon kako pum-uju i veoma je providan,samo ga treba ispratiti...

ja stvarno mislim da ovo jos nije sve...pratio sam vec dve noci ponasanje pred pump...ovo moze da krene svaki minut,mada ja mislim da ce tek oko ponoci da pukne...budi spreman na haos ;) ne bavim se ovim dugo,ali ovi vec imaju neki sablon kako pum-uju i veoma je providan,samo ga treba ispratiti...

Pa nesto mi se sad i ne kupuje na 140.. ne znam zasto, imacu gubitak od 47 satoshija.. Ko mi garantuje da ce to da skoci na 200 pa da opet bude profit. Mislim u tome je i cela poenta al ajd :D

Kad sam ovo postovao cena je jos bila 60-70 :D :D

attachment_php_attachmentid_133391_d_1390059712.png

Poslednja izmena:
Pa nesto mi se sad i ne kupuje na 140.. ne znam zasto, imacu gubitak od 47 satoshija.. Ko mi garantuje da ce to da skoci na 200 pa da opet bude profit. Mislim u tome je i cela poenta al ajd :D

Kad sam ovo postovao cena je jos bila 60-70 :D :D

attachment_php_attachmentid_133391_d_1390059712.png
nzm...ja ti rek'o,pa ti vidi,nemoj da ti bude zao kasnije...mozda ja gresim,ali kazem ti...providan im je sablon...zatisje pred buru...apsolutno se nista ne desava i ceka se da se sve smiri,a onda tacno vidis kako u rekordnom roku cena visestruko skoci,skoro slobodnim padom :) ja ga cekam...pa sta bude,bice!!!

Glavno pitanje je koja ce cena biti stabilna, sta ce biti krajnji vrh rasta a sta najveci pad... Mozda se odjednom vrati na 50 pa za 2 nedelje nagruva 500... Al ajde da ne polemisemo vise, mozda ovo mozda ono :)

Glavno pitanje je koja ce cena biti stabilna, sta ce biti krajnji vrh rasta a sta najveci pad... Mozda se odjednom vrati na 50 pa za 2 nedelje nagruva 500... Al ajde da ne polemisemo vise, mozda ovo mozda ono :)
slazem se s tobom...ja samo znam da ce jos jedna noc biti neprespavana :)

Na kojem sajtu vi pratite vrednost valuta i kako predvidjate skok ili pad?

Vrednost možeš na coinwarz npr
Predviđanje klasika, pasulj, kugla itd :)

Al se zezno sad..kupio za "sve ltc pare " pre pola sata dogeove 4500 a sad vec pali na 3500

Al se zezno sad..kupio za "sve ltc pare " pre pola sata dogeove 4500 a sad vec pali na 3500
a sada opet na 4300...budi strplji!!! ja sam samo zahvaljujuci strpljenju i hladne glave uspeo da sa 2850 sacekam cenu od 4000,a odma nakon pump-a uzeo nazad doije za 3485...to obaranje je trajalo svega par minuta i opet se diglo na oko 4000,a kasnije je otislo na 5500 otprilike...ja cu sada sacekati skok na 10000,jer zaista mislim da ce ga u naredna 24h (max) dostici...po sistemu "strpljen-spasen" i po sistemu "ko reskira,profitira" sam u poslednje dve noci strasne pumpove uhvatio i poprilicno zaradio!!!isplatilo se nespavanje!!! ponavljam,mozda gresim,ali ipak verujem u svoje ludilo :D

pool luck 120%, blokovi standardno nemaju 500.000, kasnjenja u isplati na cryptsy, diff na 900 i sve u svemu ko je zadnjih 24h kidao zivce mozad je 20% vise uhvatio nego na LTC-u. Sto se mene tice, mirniji sam na LTC.

Poslednja izmena:
e ovako je u poslednje dve noci kretalo...kao da ispituju teren ovi koji ga pump-uju jedno vreme i onda BOOM!!!obratite paznju sta se desava upravo i polako sa ponudama,tek kada se pojave ovi sto ce da pokusaju da zaustave pump,onda nudite tu po nekoj ceni...

za ove sto trguju, samo hladne glave, ovo je jos jedan shit coin ne mastajte o astronomskim cenama, koliko god vi da imate ima nekog ko ima xxxx puta vise od vas, od kad ovo praktikujem mirniji sam dosta, ulozi onoliko koliko mozes da oprostis

Dodge je shitina da nema vece. Jedva sam cekao samo da prodju orderi i da prodam ono sto imam. Nema te puske koja ce me naterati ovo da kopam. Kopao sam prvih 4 dana i to je kraj. Meni je moj 1LTC dnevno najdrazi od svega.

Poslao sam nekih 0.5 BTC na Cryptsy,ima vec sat ipo vremana,prosla je confirmacija,ali nema ih jos u available balance..Bilo ih je u pending deposits sad ih ni tamo nema :(
O cemu se radi?

pa cekaj, bice, danas-sutra,

^^
kitovi ga odrzavaju dok navuku novajlije da je koin stabilan i u rastucem trendu, kada navucu masu ide dump i ponono ovo isto sa nekim drugim novcicem

Poslao sam nekih 0.5 BTC na Cryptsy,ima vec sat ipo vremana,prosla je confirmacija,ali nema ih jos u available balance..Bilo ih je u pending deposits sad ih ni tamo nema :(
O cemu se radi?
Radi se o tome da su boli.. ja sam poslao dogeove jos juce i jos nema da se pojave uopste ni u pending..poslao sam im ticket ,samo ti copy paste napisu cekaj

Vrh Dno