Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

^Brise se, losi blokovi ce biti "orphan", a ako/kad pool skine pravi blockchain, nastavlja sa radom normalno.

Ako si kopao na pogresnom forku dobijas nista jer nista nisi ni iskopao.

srcom nisam bio ni na jednom od ovih poolova :)

Poslah danas iz novcanika nekih 40.000 kerova na budjavi Cryptsi,i pose par sati,jos uvek nista ne stize.....posla na vircurex nekih 10.000 i stiglo posle par minuta....jel moguce da sam ga izduvao na cryptsiju?

Poslah danas iz novcanika nekih 40.000 kerova na budjavi Cryptsi,i pose par sati,jos uvek nista ne stize.....posla na vircurex nekih 10.000 i stiglo posle par minuta....jel moguce da sam ga izduvao na cryptsiju?

Ma nisi nego se ceka 300god da legne tamo.Vircurex je mnooooogo brzi makar za ove kucice.Ja sam odustao od Cryptsija za sad a vidim i dalje *****ava.

Dobro je....malo mi bilo cudno,posto sam tamo slao yac,i stizalo je jako brzo,nisam znao da sa kerovima kasne....

A sta se desava sa Coined Up poslato mi je sa pool-ova preko 10000 kerica jos jutros i nista. Hoce li to uknjiziti ili ce da ih pojede mrak.

Meni zadnji put 300k leglo za 10minuta bukvalno na Cryptsy.

ma i Vircurex ima neki maintenance.... jos jutros u 5:20 mi je 100k kerova poslato i nije stiglo.......... a posle mi stigne jedan od dva manual paymenta na 9k.......... nista ne kontam

pa možda nema dovoljno da ti se ispuni order?

btw prilično hrabro grunuti 500k odjednom na criptsy :D

Ajd neko da mi iz iskustva objasni najbolji i najkraci put iz doge u real money???

Doge posaljes na vircurex zamenis ih u BTC, BTC posaljes na Bitstamp, prodas za $ , dolare povuces na banku, sacekas nedelju dana i odes u banku po kerece NOVCE.

Posaljes na btce , ponudis nekom kod ovde na forumu ili isto kao sa dzukelama.

Auuu kako niska vrednost DOGE !!!? ipada po dustcoinu da je trenutno isplativiji LTC???

Nazad
Vrh Dno