Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

Jel mozemo da znamo ko je vlasnik pool-a? Da znamo koga da vatamo za gusu ako zapali :d

da mu se ugradi GPS predajnik da mozemo da ga pratimo ... :d

I da se pelcuje na uvo...

Moram da ispricam jednu anegdotu...
Komsija jedan kaze joj staga kerova po ulici sa necim zutim na usima... Ukljucuje se covek i kaze pa oni su kastrirani... Prvi odgovara : pa ne bojim se ja da ce me **** no da me ujede.

I da se pelcuje na uvo...

Moram da ispricam jednu anegdotu...
Komsija jedan kaze joj staga kerova po ulici sa necim zutim na usima... Ukljucuje se covek i kaze pa oni su kastrirani... Prvi odgovara : pa ne bojim se ja da ce me **** no da me ujede.

Slatko sam se ismejao. Dobra anegdota. :)

Jel kopa sad neko na doge.cryptoculture.net, da li sad radi dobro?

Ja sam već danima tamo, odlično radi

Ok, hvala, prelazim i ja tamo, kapiram da su trenutno dogovi isplativiji od macaka, dogove sam ranije kopao na multipulu ali nije bas islo kako treba..

Neka moja zapazanja oko POOL-ova i kradja !!! odprilike najposteniji je pool http://doge.cryptoculture.net (od svih koje sam ja testirao). Ali !!! Sta sam nepogresivo utvrdio??? Svi kradu ali nasao sam foru za sto manju kradju pa zelim sa vama da podelim. Naime rudarim sa 60% hardwera Doge ostalo LTC. Desila mi se pre dva dana nesvakidasnja stvar imao sam razliku generisanih MH i realizovanih na sajtu preko 60%, od generisanih 6,3 MH pool je registrovao jedva 4-4,5 MH !? Sve sam probao,promenio imena woekera,probao sa reaperom,cg minerom,gui minerom,promenio cak i internet provajdera(imam 2 ADSL+SBB). Pa sta sam uradio na kraju da resim problem???
Razmisljao sam,stavio se u ulogu vlasnika poola,pa zakljucio ako kradu kradu od "bogatih" da se neprimeti !!!
Po tom principu,napravim se siromasnim !!! I za svaku karticu posebno registrujem nov nalog (ne workera vec nalog) ,jeste malo komplikovano ali svrsishodno.
Sada imam generisano-ostvareno 100%
Ako naidjete na slican problem kao sto sam ja imao probajte ovo resenje USPECE !!!

Meni daje 85-90% od procenjenih novcica dogecoin prop, a luck celog poola je 112%. Tako da cenim da tu ode 12%, a resto na sirocice...

Neka moja zapazanja oko POOL-ova i kradja !!! odprilike najposteniji je pool http://doge.cryptoculture.net (od svih koje sam ja testirao). Ali !!! Sta sam nepogresivo utvrdio??? Svi kradu ali nasao sam foru za sto manju kradju pa zelim sa vama da podelim. Naime rudarim sa 60% hardwera Doge ostalo LTC. Desila mi se pre dva dana nesvakidasnja stvar imao sam razliku generisanih MH i realizovanih na sajtu preko 60%, od generisanih 6,3 MH pool je registrovao jedva 4-4,5 MH !? Sve sam probao,promenio imena woekera,probao sa reaperom,cg minerom,gui minerom,promenio cak i internet provajdera(imam 2 ADSL+SBB). Pa sta sam uradio na kraju da resim problem???
Razmisljao sam,stavio se u ulogu vlasnika poola,pa zakljucio ako kradu kradu od "bogatih" da se neprimeti !!!
Po tom principu,napravim se siromasnim !!! I za svaku karticu posebno registrujem nov nalog (ne workera vec nalog) ,jeste malo komplikovano ali svrsishodno.
Sada imam generisano-ostvareno 100%
Ako naidjete na slican problem kao sto sam ja imao probajte ovo resenje USPECE !!!

Ja zato i ne rudarim to djubre jer me ne greje 30-40% vace zarada, ako i tolika usled sveopste krade, ali me zato greje da vlasnici poolova nemaju NISTA od mene.

Ma dzaba to kad 3 dana zaradis kako treba a cetvrti ti maznu 60% novcica. Sta si radio onda? Apsolutno nista. A cena samo ide na dole tako da se stvarno vise i ne isplati mlatiti se s ovim.

Najveći problem po meni je što ne može ni da se izračuna koliko trebas da dobiješ,diff se menja 4-5x dnevno, ima probama dosta,itd

Nije problem da se menja diff ali ako okines 60% novcica onda znas da nesto nije uredu uredno baca serove, a novcica nigde ;)
Zato vise necu to ni da kopam. Imam jos uvek par desetina hiljada pa nek stoje.

Evo ja imam 950kh,stvarno ne znam da izracunam koliko trebam da dobijem kerova za dan. Morao bih pola sata da računam posebne transakcije u okviru svakog diffa, pa da delim sa brojem sati koliko je bio aktuelan u odnosu na 24h,tako za svaki,pa da saberem sve to...ako neko zna neki sajt koji to sam računa,bio bih mu zahvalan

Ovako ja radim...

Teram kerove vec 6-ti dan bilo je zastoja mozda ukupno 3 sata...
Kerova menjam toliko koliko bih zaradio da radim ltc.
Sad trenutno imam "viska" 300.000 kerova. To je isplativost u predhodnih 6 dana u odnosu na ltc.

Evo ja imam 950kh,stvarno ne znam da izracunam koliko trebam da dobijem kerova za dan. Morao bih pola sata da računam posebne transakcije u okviru svakog diffa, pa da delim sa brojem sati koliko je bio aktuelan u odnosu na 24h,tako za svaki,pa da saberem sve to...ako neko zna neki sajt koji to sam računa,bio bih mu zahvalan

ne možeš nikako da računaš jer se ne zna koliki je block reward. možete za block da dobijete 1 novčić a možete i milion. zato ljudi i misle da svi poolovi kradu.

DogeCoin [DOGE]

Scrypt Proof of Work

RPC 22555

P2P 22556

1 Minute Block Targets, 4 Hour Diff Readjustments

Total of 100,000,000,000 coins.

Special reward system: Random block rewards

1-100,000: 0-1,000,000 DogeCoin Reward

100,001 — 200,000: 0-500,000 DogeCoin Reward

200,001 — 300,000: 0-250,000 DogeCoin Reward

300,001 — 400,000: 0-125,000 DogeCoin Reward

400,001 — 500,000: 0-62,500 DogeCoin Reward

500,001 - 600,000: 0-31,250 DogeCoin Reward

600,000+ — 10,000 Reward (flat)

Nije me mrzilo da trazim :D
Coin ima random block reward zato nikad nisi siguran koliko ces iskopati. Sve zavisi od jacine poola.

Jel se zna kada će skok diff-a? I jel ima nekih nagoveštaja da će da skoče kerovi?

pa skače tj oscilira stalno, na svaka 4h... išao je do 550 kad je mreža bila oko 35 Gh/s, ali po ovim cenama ne vidim da će biti primamljiv ljudima da ga kopaju, vidiš da ga i odavde većina bataljuje :)

Meni je zao samo sto nisam prodao odmah dok je vise vredeo i ovo sto sad imam. Sad mi zao da prodajem po ovoj ceni. Ali necu ga kopati to je sigurno.

I meni. Nemam mnogo oko 37000 ali mogao sam da prodam po 7.9e-7, sad mogu po 6.2. Slabo

Cacanin

mozes li da mi kazes koliko si ukupno kerova iskopao za ravno 3 dana (72h) i sa kojim hashom?

Poslednja izmena:
Oce li ovaj scryptpools da vrati ove zaradjene kerove ili da intervenisemo ?? Cekam vec 2 dana.

Cuvajte samo kerova,menjate onoliko koliko bi nakopali ltca dnevno..a ostatak cuvajte. Lagano mu dizu cenu posle svakog pump and dumpa...a tek kad se prepolovi block reward bice veselo...jos ko voli da rizikuje pa obrce kerove taj moze lepo da zaradi. :)

Pravo da ti kazem neka se zove i zirafa meni su ovi kerovi doneli vise LTCa nego sto bih nakopao za naredih mesec dana. Da li lupetam ili ne videcemo..Mozda sam noob u odnosu na neke ovde jer sam u celoj prici samo mesec dana,ali kad vidim sta se radi sa cenama i kako se krecu nista me ne bi cudilo.

Nazad
Vrh Dno