Ja je igram vec neko vreme , i pre sam imao dodira sa igrom kod prijatelja ... ali nisam nesto obracao paznju inace rec je o
Tactical MMORPGu (borba je na fazom Heroes of M&M).
Igra je radjena u flashu tj. pozadina je 2d ali lepo uradjena svaka ima cast (korisit 8.0 verziju flasha) inace radili su je francuzi , i vecna imena ,je zezancija tako i clase imaju neke cudne nazive ali kad pogledas odakle i tom (probaj da prokljuvis tipa Xelor ili Sadida , citaj opozadi).
Inace trenutno ima neki UK server koji je Free 2 Play ali nisu sve zone otvorene (tj. sta ce ti na pocetku) ali otvaraju se vremenom.
Inace u igri ima puno profesija (glavna namena im je prevaschodno da skupljas kintu) ali primetio sam da questovi kako koji bas se neiplate ali dobijas neke korisne stvari za reward (manje xp nego u borbama koje traju mnogo krace).
Ince wikia za dofus
http://dofus.wikia.com/wiki/Main_Page
tu sve pise...
Ja sam poceo da igram ovo jer mi se strasno svidelo da nema neki standardnih klasa kao u drugim MMORPG (posebno WOW/GW tj ovo drugo kako koje)... i da bi se pripremio :d za
Wakfu (nastavak Dofusa tj. kao 2) koji izgleda pravo remek delo 2d grafike inace pogledajte sajt ima i trailer (koji opisuje pricu)... jedva cekam... ljudi su stvarno masteri Flash animacije i Photoshopa...