Šta je novo?

Dobro opremljene prodavnice

emerex

Slavan
Učlanjen(a)
06.10.2006
Poena
300
Želim da kupim dobru mašinu, ali u koju god radnju odem, nedostaje im ili ovo,ili ono...
Da li neko zna za neku baš dobro opremljenu firmu gde mogu da nađem sve što mi treba na jednom mestu? Jer se ovako nerviram i gubim vreme obilazeći svaku radnju u BG-u!
Ako ne sme ovako javno, šaljite mi poruke na priv.

Hvala unapred!

Tesko da ces naci neku koja ima sve sto ti treba. Evo i ja sad uzimam novu konfiguraciju, pa moram na 5-6 mjesta da uzimam komponente.

probaj imtel... po meni imaju samo mali izbor brendova ploca.. od jednog brenda imaju sve klase...

Alti

Microsystems

al ste ga ubacili u rebus:D i gde sad da pazari? :d
moja preporuka da se malo iscimas ovde na bench'u ili pc berza,bilo gde a da ne jurcas po gradu ...polako pronadji sve komponente pa ih spoji i proci ces min. 200 jura jeftinije:smash:

:D stvarno rebus.. ili ti kupi gde hoces :)
nego.. na koliko para ti to mislis 200e jeftinije... bas me interesuje... jel to recimo na 600e ili na 1200e.. nije isto :)

1200e :-devil-: ako hoce neku zver..a za 600 nece ni pola stvari da uzme:d

FORUM RACUNARI :D :p
Dobijes i multifunkcijski uredjaj,posto si za ketovanje zakasnio :wave:

Znam da će ovo forumašima izgledati smešno, ali zašto se cimaš skupljajući komponente po gradu. Imam predlog za tebe i uopšte se ne šalim: idi u Desk i kupi sve što ti treba, a ako baš insistiraš onda uzmi u delovima, u suprotnom pusti momke tamo da ti sve lepo sklope i podese. Siguran sam da imaju i malo egzotičniju robu, cene su im razumne (ne niske, razumne), a uštedećeš i vreme i živce, a to ponekad vredi više od novca.

Disclaimer: Ne, ja ne radim u Desku, niti imam ikakve veze sa njihovom prodajom, osim privatnih :)

Realno i tesko je za ocekivati da neka radnja bas ima kompletnu ponudu komponenti a pogotovu nekih skupljih (egzoticnijih). Primetio sam da dosta radnji funkcionise po pilicarskom sistemu; nema problema narucicemo pa kad stigne stiglo je. A da stvar bude gora robu ne narucuju iz svog magacina nego cimaju sve moguce uvoznike i traze najbolju ponudu. To je krajnje neozbiljan i nepouzdan nacin trgovine, po mom misljenju

Poslednja izmena:
stoji, al je tako i normalno kada nemaju ljudi 'leba da jedu, pa za koje trziste da se gomilaju magacini ?
drugim recima pilicarenje je sasvim normalno na pijaci (ne gajim pilice, a prestao sam da radim sa racunarima :) ).
Tako da mi je sada smesno kada vidim kako ljude uhvate pundravci u momentu kada
skupe lovu za komp/onentu, mora da se kupi u sto kracem vremenskom periodu, ko da
se radi o neophodnom medicinskom pomagalu... sta je strasno u tome da saceka dan-dva
ako trazi nesto nestandardno ?
Da je neozbiljno - jeste, ali tako je, i TAKO TREBA :whip: dok se ne sredi pijaca.

Strasno je to sto na jednu dobru moze da se preporuci 10 "prodavnica" za izbegavanje.

slazem se da ne treba zuriti znaci laganica kada je u pitanju velika lova i ako decko ima bar toliko iskustva da ga spoji i ako ga ne mrzi naravno:crash: ...ja skupljam nove komponente vec par nedelja i vise i jos nisam finisirao:bottle: ...kome se moze lako je a kome ne...mora da se steka.:wall:
ako pricamo o komponentama od 1000 jura na gore pa to je milina skockati a ne dati nekom na milost i nemilost:crash:

Najbolja varijanta je pazariti različite komponente na različitim mestima, a zatim sam sklopiti svoju mašinu (ili uz pomoć prijatelja kao ja :)) Možda jeste cimanje, ali je svakako najbolje rešenje: znam tačno šta sam, kako sam i gde sam ugradio u svoj računar...

Znam da će ovo forumašima izgledati smešno, ali zašto se cimaš skupljajući komponente po gradu. Imam predlog za tebe i uopšte se ne šalim: idi u Desk i kupi sve što ti treba, a ako baš insistiraš onda uzmi u delovima, u suprotnom pusti momke tamo da ti sve lepo sklope i podese. Siguran sam da imaju i malo egzotičniju robu, cene su im razumne (ne niske, razumne), a uštedećeš i vreme i živce, a to ponekad vredi više od novca.

Disclaimer: Ne, ja ne radim u Desku, niti imam ikakve veze sa njihovom prodajom, osim privatnih :)
Čisto da unesem nemir :D - Kada sam kupovao monitor L204WT, u DESKu sam dobio ponudu za 27800din, sa 1(jednom!) godinom garancije, na 5 mrtvih piksela. Istog dana sam ga kupio u drugoj (relativno) poznatoj firmi za 25500din, sa 3(tri!) godine garancije, na 4 mrtva piksela... a mogao sam da prodjem i još malo bolje (oko 1500din manje i 1 loš piksel manje), a to saznadoh nakon 3-4 dana...
Nema idealne prodavnice, najbolje da tražiš, ili da ipak "prelomiš u mozgu" :d...

U PRAVU SI 100 POSTO!!! U desku su uglavnom ok doduse devojke nisu mnogo pametne! Ali im je usluga ok skroz! Po izboru ukrasa kucista i raznih dzidza-bidza mislim da su najjaci!! Mozda samo nemaju veliki izbor ploca i memorija, jedino su cene priblizno BEZOBRAZNIM! Al zivci definitivno vrede vise od para!!!!

Nazad
Vrh Dno