Šta je novo?

Dobri ventilatori sa LED-ovima i blacklight? Gde?

byMaX

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
10.01.2001
Poena
1,019
Posle devet godina, došlo je vreme da menjam i kućište, pa će WaveMaster da nađe novog vlasnika. Sada imam Cosmos 1010 sa providnom stranicom. E sad, on je imao zelene neonke, ali pošto želim da ubacim blacklight, hteo sam da pitam gde ima da se kupi tako nešto?

Druga stvar su dvanaestice, ventilatori. Ovo ESA kućište je gore imalo vodeno hlađenje, a ja bih gore stavio dobre tihe dvanaestice... E sad, da li takve postoje, a da su i sa ljubičastim ili bar plavim LED-ovima?

Hvala! :)

uv neonke imas revoltec ili sharkoon

Da, ali gde ih kupiti? A naveli ste sve nešto što ne može da se kupi kod nas... Potenciometri mi ne trebaju, imaću čime to da kontrolišem

prodavali su ljudi ovde na benchu neonkice

Nisam našao... a i trebalo bi da uzmem blacklight i slične ventilatore, tri-četiri komada ventilatora i dve-tri "neonke"...

Scythe Blue Led bez potencimetra ne postoje mada to nije problem, mogu da se odstrane secenjem zica. A za nabavku treba videti BHom, imaju oni nesto od scythe programa, verujem da mogu i ove ventove da nabave.

nema u BH nista od scythe ventilatora nazalost

našao sam sve odavno još u bench house-u, naravno ;)

Preporučujem samo UV pasivne kulere, a ne one koji svetle. Najbolji su ovi što sam upijaju UV :)

Nazad
Vrh Dno