Uff i ja ću verovatno da uzmem 6C, samo me brine post iznad, jer imam integrisanu riltekPlaniram ali nikako da navatam neki oglas za SB Live!, jel bi sa njom zvučali ok?
Zapravo, na Internetu tvrde da je to jedna te ista kartica. Creative krije ko zmija noge šta je Audio, ali su ljudi poredili čipove itd. i izglede da je X-Fi Audio zapravo SB Live! koji je softverski nabudžen da odgovara nekoj njihovoj internoj X-Fi specifikaciji.Evo ovako ja sam uzeo X-Fi Audio, tolko sam imao para, pretpostavljam da su i X-Fi audio u SB LIve! tu negde"
Ja razmišljam da kupim ovu karticu jer Music i onako ne može da se nađe, a Gamer je za ovu konfu koju koristim verovatno i bacanje para. Tačno je da bi mogla da se seli u sledeću konfu, ali ja kupovinu neke hi-end konfe (koja bi bila podobna i za nove igre) za sad nemam u planu ni pod razno. A kad, i ako, bude u planu, onda na 2-3 hiljade evra neće biti problem dodati još 100 za tada aktuelnu dobru zvučnu.toliko je poboljsanje da to nije normalno, znaci nenormalno se sve bolje cuje, mogu samo da zamislim kakve su one prave X-Fi, ili mozda ko sto ti kazes za obican stereo tu i nema vise neke razlike?
...
Pošto se radi o softverskoj emulaciji, koliko kod tebe opterećuje CPU?
To, za moje uslove, nije malo, ti imaš dosta jači CPU od mene.Pa evo, Winamp pojede i do 4-5% znaci skace od 1-2 do 4-5%, ne znam gde bi jos mogo da gledam?
Može se napraviti analogija sa ASPI: direktan pristup hardveru. Drugim rečima, zaobilazi se Windows.Sta se tacno dobija sa ASIO?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari