xWoLf
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.10.2002
- Poena
- 690
Moja oprema
- Pristup internetu
- ADSL
bilo je dosta postova na ovu temu
ali mozda ne bi bilo lose osveziti informacije,
jer proslog vikenda sam izgubio silno vreme trazeci
neke od modela slusalica po starim adresama..
neke radnje vise ne postoje, a kod onih poznatijih
nema modela koji su ovde pominjani i hvaljeni...
dakle:
philips
sbc he580
sbc he590
sbc he9500
KOSS ~2000din. (Koss "The Plug"- Plug and Play)
sony
mdr-ed238ml
dakle, ima li jos kojeg konja za trku osim ovih... i sto je najvaznije, mozete li napisati adrese i lokaciju firmi koje trenutno imaju neke od ovih slusalica za prodaju, znaci OVOG TRENUTKA...?
kakve su ove koss u odnosu na ostale... citao sam o njima mnogo vise po netu, ovde su ih slabo pominjali... ali sam nasao u jednom katalogu sledecu ponudu:
Slušalice KOSS The Plug
2.473,68 mp
2.349,00 vp
dali je to ok cena, ili znate za bolju... ima li koss kvalitetnije bubice od ovih, a slicne cene ili malo vece a opet u BG gde (dajte mi adresu)
ne mogu vise da lutam i uvek u svakoj radnji ima konfekcijskih slusalica za 500-600din. a kad trazis nesto bolje, klimaju glavom kao da su pali sa marsa :trust:
eto tako...
ali mozda ne bi bilo lose osveziti informacije,
jer proslog vikenda sam izgubio silno vreme trazeci
neke od modela slusalica po starim adresama..
neke radnje vise ne postoje, a kod onih poznatijih
nema modela koji su ovde pominjani i hvaljeni...
dakle:
philips
sbc he580
sbc he590
sbc he9500
KOSS ~2000din. (Koss "The Plug"- Plug and Play)
sony
mdr-ed238ml
dakle, ima li jos kojeg konja za trku osim ovih... i sto je najvaznije, mozete li napisati adrese i lokaciju firmi koje trenutno imaju neke od ovih slusalica za prodaju, znaci OVOG TRENUTKA...?
kakve su ove koss u odnosu na ostale... citao sam o njima mnogo vise po netu, ovde su ih slabo pominjali... ali sam nasao u jednom katalogu sledecu ponudu:
Slušalice KOSS The Plug
2.473,68 mp
2.349,00 vp
dali je to ok cena, ili znate za bolju... ima li koss kvalitetnije bubice od ovih, a slicne cene ili malo vece a opet u BG gde (dajte mi adresu)
ne mogu vise da lutam i uvek u svakoj radnji ima konfekcijskih slusalica za 500-600din. a kad trazis nesto bolje, klimaju glavom kao da su pali sa marsa :trust:
eto tako...