D
Deleted member 70647
Guest
Ova stolica u indiji kosta 4000 rupija (svega 45e), to dovoljno govori a i izgleda vrlo neudobno.https://stolicefotelje.rs/namestaj/radne-stolice/radna-stolica-bob-mesh/
Kako vam deluje ova stolica?
Ova stolica u indiji kosta 4000 rupija (svega 45e), to dovoljno govori a i izgleda vrlo neudobno.https://stolicefotelje.rs/namestaj/radne-stolice/radna-stolica-bob-mesh/
Kako vam deluje ova stolica?
Ima je i povoljnije ovde, trenutno vidim za 11.500 ali ako se dobro secam bilo je da se kupi i za 8.000, samo sa hromiranim rukonaslonima, bez ove "zastite", na e-ponudi se takve dve stolice razlikuju u 100 dinara.Ova stolica u indiji kosta 4000 rupija (svega 45e), to dovoljno govori a i izgleda vrlo neudobno.
Jeste mi nismo tamo ali te stolice dolaze iz kine. Ako je u indiji 45e, zamisli za koliko je kinezi naprave.Nije bitno koliko kosta tamo negde.. Jer mi nismo tamo.. Nego smo vamo 😅
Ne bih išao preko 15k za stolicu.
Ova mi deluje čvrsto e sada.. Koliko je udobna.. To jedino kada se sedne..
Imate neki predlog do 15k din?
Ako si platio i naznačio da ćeš pokupiti, Markus te čeka...I meni je zapala za oko, jedino sto nema potporu za donja ledja ali i brine me da bi ispucalo i ljustilo se sjediste jer:
Navlaka za sedište:52% poliester, 30% poliuretan, 18% pamuk
Premazana tkanina:75% poliester, 25% pamuk, 100% poliuretan
A i brine me sledece, porucio i platio markusa ali sam izabrao da pokupim jer tek za vikend dolazim, ne znam da li ce oni to sad "ostaviti" ili u medjuvremenu se proda i oni dan dva prije porudzbine odu da pripreme to i kad nema prc :|
Meni se viša sviđa ova prva stolica iz Modrulja. Pogotovo što ima mogućnost tapaciranja uz doplatu. Ne znam koliko bi koštalo da se tapacira kožom ne piše, ali mislim da bi to bio pun pogodak! I da za koju visinu je ok ova stolica, pošto vidim da ima podesiv naslon za glavu?Da li neko ima neku od ove dve stolice? Dvoumim se između ove dve
![]()
Ergonomska radna stolica M 296 - Modrulj Ergonomske Stolice i Stolovi
Ergonomska radna stolica M 296 nudi adekvatnu podršku prilikom rada. Dolazi iz M ponude, Modrulj kancelarijskih stolicawww.kancelarijske-stolice.com
NA HM mi odgovara mesh ali pretpostavljam da to nije isti kvalitet i isti osećaj kad se sedne pa se dvoumim da li da sedište bude mesh ili od ovog sunđera? Inače sam teška oko 70kgErgonomska Radna stolica B-202 A-QW, cena sa pdv-om | Kancelarijske stolice - fotelje i nameštaj Beograd | MB Stolice
Ergonomska radna stolica sa velikim mogucnostima prilagođavanja svakom pojedincu. Sediste u mesu, mrezici sa memori sundjerom sa strane ▪ Podesivimbstolice.rs
Mislim da ce savrseno da ti odgovara. Ja sam 182cm i kada se naslonim pravo ledjima i glavom, tacno bih voleo da sam koji centimetar nizi, da glavu naslonim tacno na sredinu onog jastuceta. Sedalni deo mi je 2cm od kolenaNarucio i ja. Videcemo da li ce da odgovara visok sam 178cm, 80kg.
Visok sam oko 185cm i 80kg pa ako ima neko sa tim gabaritima nek odgovori kako mu cuci markus
Kad probas da narucis izadje notifikacija da vise nema na stanju i izbaci iz korpe.ima na sajtu
Koristim Markusa već neko vreme, ja sam 184/90, visina mi odgovara, ali mi je sedalni deo malo kraći... Čak sam se navikao i na lumbalni deo za leđa![]()
Јуче сам био послом до Београда, па свратих и до Delight, да пробам Steelcase столице. Спомињем јер су рекли да им је дошла нова серија Steelcase Gesture и са свим додацима, сем главонсалона, је 660 евра (+ПДВ). Ето, врхунска стола за пристојне паре, стандардна цена је преко 1000 евра (+ПДВ). Мада искрено мислим да је тих 660 (плафон 800) евра и нека реална цена цена свих тих „премијум” столица, све преко је иживљавање.da, slicno bih i ja rekao. Bas za sedalni deo 185/88. Nije strashno i zadovoljan sam Markusom. Zaista steta sto nema neka stolica izmedju najskupljih i markusa a da bas valja... Jer polovno ne bih uzimao a ne bih ni davao 1000+e za stolicu.. Jer Markus radi posao... Mozda kasnije kad cerkica bude veca, sad rizikujem i da ona sredi skupu stolicuna jedan od milion mogucih nacina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari