Šta je novo?

Dobre radne stolice

Pa jedino da ga IKEA prodaje ili da nadjes polovnu, ne vidim drugo resenje. Jel je imas?

Zanima me kakva je udobnost, deluje mi zbog debljine da je ok..?

Pa jedino da ga IKEA prodaje ili da nadjes polovnu, ne vidim drugo resenje. Jel je imas?

Zanima me kakva je udobnost, deluje mi zbog debljine da je ok..?

Nemam. Zato i rekoh - ovakvo - u smislu da moze bilo čije samo da je udobno :) To mi je vitalni deo stolice, ostalo su sve dodatne pogodnosti.
Uz to bi čak i obicna konferencijska stolica bila pristojna za rad, a ja nesto i nisam fan tоčkica. Mada, ako nema izbora, kupiću točkastu.

Poslednja izmena:
Kao da su pravljene za sijamske blizance :d
Salu na stranu, vidim velike prednosti u takvim stolicama, steta sto ih nema vise. Nisam probao da sedim na njima ali kapiram da su malo neobicne i da treba neki period navikavanja.

Tapatalk from Poco loco

Koji konkretno model Markus stolice je dobar?
Vidim da trenutno ima 2. Jel se na ovaj misli: https://www.ikea.com/rs/sr/p/markus-kancelarijska-stolica-vissle-tamnosiva-70261150/

Drugo pitanje je koliko često se on nalazi na popustu? Jel vredi (i do kada) čekati ili ne?
Postoje siva (štof) i crna (eko koža) sa redovnim cenama 15 i 18k. Ova druga je trenutno na popustu za 15k.

Sve ostalo je identično.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Jel mogu da dobijem savet ovde za neki dobar, kvalitetan office radni sto? Ove nase radnje prodaju neka cuda, u Ikei, sve papreno za "D" od drveta, tako da ne znam..

Ovi na podizanje vidim da su 500e , a tabla debljine sveske A4 formata...

Imam vec sto koji me sluzi tipa 20+godina, i vreme je za nesto modernije a opet da bude kvalitet.

Ja bih sto uvek pravio.

Imaš na Pinterest milion dobrih ideja pa kreni odatle.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ali i to pravljeno neće niti “jeftino”, čisto da nemaš prevelika očekivanja na tu stranu.

Dve "Alex" komode i tablu vecu od Karlbya je brat uradio za 20k dinara sve zajedno, a verovatno (gotovo sigurno) je i kvalitetnije od onih iz ikee. Cak na alex komode prednji deo stavljen neki medijapan. Ploca od iverice naravno.
Samo Karlby kosta oko 20k ako se dobro secam.

Konkretno u vezi ovog setapa koji je dosta popularan (komode plus ploca), oko 100 evra je izaslo manje nego da je uzimano u ikei, mislim da to nije zanemariva razlika.

Poslednja izmena:
Da li slucajno neko mozda zna zašto ne radi Ikein centar za isporuku u Nišu?

Dva pitanja:

1) Da li je JÄRVFJÄLLET nekad bila na sniženju, tj. da li vredi čekati sniženje?

2) Da li ima nešto bolje u tom cenovnom rangu, 150-200e?

1) Koliko sam pratio, polu redovno, do sada još ni jednom.

2) Pogledaj MBS stolice, tamo ima da se nađe u tom cenovnik rangu, ALI, garancija u najboljem slučaju je 5 godina i teško ti neko može reći utiske dok za Ikeu pun internet recenzija.

moze neki link za te mbs?

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Posto ovde preporucuju Markus kao najbolju stolicu za taj novac, zanima me da li je ona bila na snizenju i koliko cesto to bude? Zanima me stof, ne ova kao koza.

Bila je na sniženju pre par meseci (3-4), koštala je oko 11K. Čini mi se da retko bude na akciji, i ja čekam.

Uf, sedeo sam na ovoj stolici nedelju dana, kada sam poceo na sadasnjem poslu. Bila je "standard issue", ali su morali su da mi naruce drugu. Neke kolege je bukvalno vole vise od Aerona koje smo posle dobili, ali to je jedina stolica od koje su mene bolela ledja u zivotu. Bilo je vise i manje udobnih, ali ovo je jedina koju nisam mogao da podnesem duze od par sati. Mozda ima veze sa mojih 2m visine, ali ovaj lumbalni deo je tacno na nekom mestu gde potpuno neprirodno gura ledja napred, za coveka moje konstiuticije. Cini mi se tacno izmedju prsljenova da me nabadalo, hteo sam da umrem. Sam deo mislim da jeste bio podesiv, ali suvise malo da bi napravilo neku razliku. Drugi dvometrasi se nisu nesto zalili, ali ja sam bas lose prosao. Ipak nismo svi po istom sablonu pravljeni.

Uzeo sam ovu, koja je u tom trenutku bila 2000-3000 skuplja, ali sam imao dobra iskustva sa njom. Kada bi nam dosao neko u goste, pitao bi se po kojoj kazni sedim na losijoj stolici od ostalih, jos u cosku kancelarije :D .

https://mbstolice.rs/proizvod/ergonomska-radna-stolica-b-260-niska/

Poslednja izmena:
Video sam ove MB stolice, ali nešto mi ne ulivaju poverenje. Ko to pravi?
JÄRVFJÄLLET mi deluje kao bolje rešenje između ta dva.

Ovo super izgleda na papiru, ne znam kakva je u praksi, cena nije puno u odnosu na ovakve stolice. Ima li neko iskustva sa ovim stolicama, ili jos bolje sa ovom stolicom?
https://mbstolice.rs/proizvod/ergonomska-radna-stolica-b-295/
Ja sam pre oko 6 meseci uzeo ovaj model i za sada sam baš zadovoljan.... Sedim po 5-6-7 sati u cugu bez problema.... Bio sam skeptican zbog mash sedalnog dela, ali za sada samo vidim benefite istog.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Ima li neko pojma koliko je kod nas Steelcase Gesture sa naslonom kod nas?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zna li neko koja je cena ovih stolica i kakve su?
http://www.manifold.rs/proizvodi/kancelarijske_stolice/kancelarijske_stolice.html
Ne mogu da nadjem nigde cene, a nije mi bas blizu da odem do njihovog salona.
Deluju kao kvalitetne stolice, imaju i 7 godina garancije.

Ова радња ми је одмах крај посла. До скоро је ту чини ми се била радња која је продавала расвету, а ови су сада изгледа узели локал од њих.
Свратићу баш неки од наредних дана и погледати шта имају од модела и које су им цијене, па могу написати овде.

Ова радња ми је одмах крај посла. До скоро је ту чини ми се била радња која је продавала расвету, а ови су сада изгледа узели локал од њих.
Свратићу баш неки од наредних дана и погледати шта имају од модела и које су им цијене, па могу написати овде.

To bi bilo super, imaju dosta modela, ali ne znam kakve su im cene, pa ne znam da li da ih uzmem u razmatranje.

Ja sam uzeo Markusa, onu koznu varijantu, pre nedelju dana i vrlo verovatno cu je vratiti ili prodati.
Lepo i kvalitetno je uradjena i sve to, ali me ubijaju ledja u njoj.
Do sad sam sedeo na low-budget stolicama i nikad nisam imao problema sa ledjima.
Pretpostavljam da mi smeta ona podrska za lumbalni deo ledja.
Da li je jos neko imao problema sa istom?

Keva ima običnog Markusa, i meni nekako ne odgovara taj lumbalni deo, kada duže sedim za njenim stolom...

Nazad
Vrh Dno