kod mene je naslon stalno otkočen dok radim, ponekad samo zakočim u određenom položaju...markus mislim da traži da sediš kako treba, i nije baš za one koji su navikli da se krive u stolici dok sede...ali po meni joj je to prednost...mnogi to valjda tumače kao neudobnost jer su navikli da se u stolici krive ko paragraf...
Pa jeste, ali ja je nisam uzeo za posao u kancelariji, da sedim do 8 sati uspravno i radim, ja sam je uzeo za kucnu upotrebu i cesto ostanem i preko 12 sati za kompom, igram igre itd, i naviko sam na proslu fotelju sto sam imao, zavalim se i uzivam, nista me ne boli ceo dan... dok kod ove, ako je u totalno uspravnom polozaju, to stvarno moras imati bas pravu kicmu i da si naviko tako uspravljen i nepomican da budes... jeste joj to prednost i trazi da se pravilno sedi, ali dzabe kad sam ja vec godinama izgradio neki svoj stil sedenja, koji ne zamara puno, nije bas ispravan, ali nije ni totalno pogresan, neki kompromis izmedju. Pa sad mi je uzasno velika muka da sedim bas ispravno, ne znam ni dal bih ikada mogao da se naviknem, pocecu sad sa do pola spustenim naslonom, pa cu ga pomalo uspravljati vremenom. Pa ja ne znam dal iko od vas sedi sa totalno ispravljenim naslonom?
Nije lose ni otkocen, kad se zavalis, lepo te spusti, a kad se pridignes, ako se ne naslanjas jako, drzi te, mada to moze i da se pojaca preko onog kruga dole.
"Uputstvo za upotrebu, ono sto Balkanac pogleda da bi video gde je za*ebao stvar" 😀
A ne, ja bas suprotno, uvek procitam celo upustvo pre koriscenja, cak i kad bukvalno sve znam o tom uredjaju, ali ovde nista nisam od toga dobio uz stolicu, osim manuala za sastavljanje, ali mogli su u njemu bar da opisu koje su funkcije stolice, ne vidim da je ovo jasno navedeno
🙂