Bolja je lumbalna podrska na mirra 2 modelu negovna aeronu po meni, ali dzabe kada je mirra pravljena za decu 😀
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jagodinac, to što neko ne liči na Palmu ne znači da je dete :d
Bolja je lumbalna podrska na mirra 2 modelu negovna aeronu po meni, ali dzabe kada je mirra pravljena za decu 😀
Čisto iz radoznalosti, imala je istu primedbu kao ti ili nešto drugo?Onda sam ja preterao sa nogama 😀 Mene mira sece bas mnogo, ali i devojci koja ima 55kg nije odgovarala.
Na devojci ili stolici 😀Veruj mi da se jos odusevljavam, Devojka je mislila da cu na njoj spavati 😀
Gde te sekla? Sa strana? Napred? Ledja?Onda sam ja preterao sa nogama 😀 Mene mira sece bas mnogo, ali i devojci koja ima 55kg nije odgovarala.
Ja sam samo seo koji minut u nju. Po sirini cini mi se da je pravljena za ljude 120kg+ posto je meni bila ogromna, mada ne znam da li bi izdrzala. Sto se tice udobnosti - isto kao one od 10000...
Pa zovi ih i pitaj daju li sajamski popust, sto bi se cimao u prazno?
Pa sad, moje iskustvo sa par prodavnica upravo stolica je baš dobro. Svi su odgovorili na mailove i to uglavnom sa dosta informacija.Ha, mailovi u Srbiji. To ako zelis da uspe, onda saljes i direktoru prodaje u CC, pa da vidis da li stize odgovor.
Sad pošto vidim da ni za prodaju nisu zainteresovani preterano, brine me kakvi su tek onda u slučaju neke reklamacije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari