Bolja je lumbalna podrska na mirra 2 modelu negovna aeronu po meni, ali dzabe kada je mirra pravljena za decu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jagodinac, to što neko ne liči na Palmu ne znači da je dete :d
Bolja je lumbalna podrska na mirra 2 modelu negovna aeronu po meni, ali dzabe kada je mirra pravljena za decu
Čisto iz radoznalosti, imala je istu primedbu kao ti ili nešto drugo?Onda sam ja preterao sa nogamaMene mira sece bas mnogo, ali i devojci koja ima 55kg nije odgovarala.
Na devojci ili stoliciVeruj mi da se jos odusevljavam, Devojka je mislila da cu na njoj spavati
Gde te sekla? Sa strana? Napred? Ledja?Onda sam ja preterao sa nogamaMene mira sece bas mnogo, ali i devojci koja ima 55kg nije odgovarala.
Ja sam samo seo koji minut u nju. Po sirini cini mi se da je pravljena za ljude 120kg+ posto je meni bila ogromna, mada ne znam da li bi izdrzala. Sto se tice udobnosti - isto kao one od 10000...
Pa zovi ih i pitaj daju li sajamski popust, sto bi se cimao u prazno?
Pa sad, moje iskustvo sa par prodavnica upravo stolica je baš dobro. Svi su odgovorili na mailove i to uglavnom sa dosta informacija.Ha, mailovi u Srbiji. To ako zelis da uspe, onda saljes i direktoru prodaje u CC, pa da vidis da li stize odgovor.
Sad pošto vidim da ni za prodaju nisu zainteresovani preterano, brine me kakvi su tek onda u slučaju neke reklamacije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari