Za te pare moze da se kupi fina stolica. Kontaktiraj TEMMA TRADE i probaj neke normale stvari, ne modrulj.Da li je do nekih 30000 din, plus minus 5000 din Modrulj najbolji izbor?
Isao bih u sledeci ponedeljak do njihovog salona na NBg, pa da isprobam neku.
8-9 dana. I danas me najvise boli. Bas se lomim sta da radim. Stolica mi se ovako svidja, ima dosta podesavanja, ali bas me boli taj donji deo ledjaMoze da bude da te boli jer nisi navikao tako da sedis, pa te sad taj polozaj muci dok se ne naviknes. E sad ne znam koliko vec pokusavas da se naviknes. Mislim da ne postoji neko pravilo koliko treba vremena, jer nismo svi sa istim problemom.
Ja bih svakako izbegavao stolice sa tako fiksiranim i izbocenim lumbalnim delom jer mi bas ne prija kad ne mogu da podesim, a obicno na svakoj stolici maksiamalno smanjim podrsku.
Temma Trade ima Team Strike, ali nemaju izlozenu. Ipak bih voleo da je probam. 38.000 dinZa te pare moze da se kupi fina stolica. Kontaktiraj TEMMA TRADE i probaj neke normale stvari, ne modrulj.
Mislim da sitland team strike ulazi u taj budzet, u gornju granicu.
Tacno, ima sve to. 5 nivoa podizanja naslona, sve sam probao.bogami meni se jako svidja taj lumbalni deo koji se podiže sa celom stolicom, ja imam sličnu od MBstolica i sjajno je. Prevenstveno zbog toga sto me ne bode u ledja, kao većina odvojenih.
Uticaj na taj deo ledja ti imaju 3 stvari.
1) stepen podignutosti tog naslona, sigurno ima par stepena, moj ima 5
2) položaj sedalnog dela, približenost tj odaljenost od naslona.
3) naravno nakrivljenost naslona, ali to je uglavnom fiksno kako ti odgovara.
Kombinacijom te 3 sigurno možeš naći položaj koji ti odgovara, isprobaj.
i nitea ima sitland stolice. mozda oni imaju izlozenuTemma Trade ima Team Strike, ali nemaju izlozenu. Ipak bih voleo da je probam. 38.000 din
Isti problem sam imao, dole me je lumbalni deo boleo kad sam uzeo aeron. Proslo me je za nekih nedelju dana (do tada sam mislio prodacu je).8-9 dana. I danas me najvise boli. Bas se lomim sta da radim. Stolica mi se ovako svidja, ima dosta podesavanja, ali bas me boli taj donji deo ledja
Morao sam da se registrujem da bi ih ti odgovorio. Dakle, ja sam je uzeoAjde neka prizna ko je od vas kupio ovu Steelcase Please sa kp! 😁
Nema je više.
Kakav je sedalni deo? Mene je to malo odvracalo, jer je tapacirano i postavljen novi sundjer. Deluje mi da je tanje na slici, nego sto je kod nove stolice.Morao sam da se registrujem da bi ih ti odgovorio. Dakle, ja sam je uzeoVredi te pare iako je polovna. Ljubav na "prvo spustanje dupeta"
Inace, sam 192, 100kg i problemi sa L4, L5. Evo, i posle 7 sati rada ljubav i dalje traje istim intezitetom.
Da li je neko od prisutnih probao ovau Markus stolicu? Dobra je cena, garancija..Dovoljno je da izbegavaš sve što je "gejmersko" i relativno si siguran. Drži se brendova Modrulj, Ikea, Haworth, Herman Miller, Steelcase...itd. Imaj na umu da kvalitet i udobnost koštaju. Ikea Markus, na primer, je stolica koja je jako kvalitetna i cenovno povoljna ali nije za dugo sedenje tipa 8h +.
Probao sam je ja. Ako prelistaš temu videćeš da dosta njih ovde ima tu stolicu. Utisci su različiti što se tiče udobnosti. Meni je ok prvih par sati sedenja, sve preko toga mi postaje jako neudobno i neprijatno. Suviše je tvrda za moj ukus. Ima ljudi koji sede po 8h u njoj i ne smeta im. Sve savisi od čoveka.Da li je neko od prisutnih probao ovau Markus stolicu? Dobra je cena, garancija..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari