Herman Miller i Haworth u firmi Nitea u BG; Belgrade office park.Gde ljudi kupujete stolice? Svi ovi silni strani modeli ne vidim da su igde oficijelno dostupni kod nas...
ako si iz NS, Temma TradeGde ljudi kupujete stolice? Svi ovi silni strani modeli ne vidim da su igde oficijelno dostupni kod nas...
Ja ih lično nisam pitao koliko dugo može da se sediJel promenjeno šta sad kad su se preselili u Zmaj ili i dalje možeš da sediš 15tak min na stolici i to je to?
pisao sam na prethodnoj stani o toj stolici. moras da je probas, meni je izuzetno problematican sedalni deo jer nije po obodu oblozen sundjerom, a stolica tog tipa samo sa obloozenim obodom je 34k.Da li neko ima M297/M? Jurim full mash stolicu i ova je jedina koja "normalno" kosta.
Baš su našli na šta će da zakinu. Ne znam koliko si visok/težak ali moja guzica obično popuni ceo sedalni deo što znači da bi imao isti problem...u bestraga.pisao sam na prethodnoj stani o toj stolici. moras da je probas, meni je izuzetno problematican sedalni deo jer nije po obodu oblozen sundjerom, a stolica tog tipa samo sa obloozenim obodom je 34k.
Ako je samo zbog vizuelnog utiska mozes da pogledas neku navlaku.Pitanje za restauraciju/zamenu ako neko zna: Imam jednu staru stolicu kojom sam poprilicno zadovoljan, medjutim sedalni deo/jastucici na rukohvatima su se pohabali. Ima li nekog ko radi reparaciju ili da prodaje zamenske delove?
Presudila povoljnija cena Leap stolice (i "običniji" dizajn).
Ja sam kupio ovu i vrhunska je, ja sam 110kg, izdržava me lagano, gumiran oslonac za ruke koji se podešava po visini i okreće levo desno, naslon za glavu podesavajuci takodje, lumbalni deo se takodje steluje. Ukratko sve moze da se podešava. Cena je bila oko 40kDa li neko ima M297/M? Jurim full mash stolicu i ova je jedina koja "normalno" kosta.
Koji model je u pitanju?Ja sam kupio ovu i vrhunska je, ja sam 110kg, izdržava me lagano, gumiran oslonac za ruke koji se podešava po visini i okreće levo desno, naslon za glavu podesavajuci takodje, lumbalni deo se takodje steluje. Ukratko sve moze da se podešava. Cena je bila oko 40kPogledajte prilog 500579
Model je WAU, baš tako se zove ☺️Koji model je u pitanju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari