Šta je novo?

Dobre radne stolice

@rorty93
h=195! I ja.
Molim te napiši za sedalni deo malo više. -Za noge taman? Dubina dobra?-mekoća/udobnost?
Slab sam u glutealnom delu pa mi treba mekano i fino za taj deo fizionomije posebno ;-)
Vidim da se i autosedišta mogu lepo adaptirati. Odmah se setim vozača autobusa i kamiona. Možda neko iz scania ili volvo truck sedište...kako oni amortizeri dobro rade 😎

Poslednja izmena:
@rorty93
h=195! I ja.
Molim te napiši za sedalni deo malo više. -Za noge taman? Dubina dobra?-mekoća/udobnost?
Slab sam u glutealnom delu pa mi treba mekano i fino za taj deo fizionomije posebno ;-)
Vidim da se i autosedišta mogu lepo adaptirati. Odmah se setim vozača autobusa i kamiona. Možda neko iz scania ili volvo truck sedište...kako oni amortizeri dobro rade 😎
Dobra je dubina i za noge. Sedalni deo je mogao da bude malo meski i deblji. Ovako sto se tice udobnosti super je imam diskus herniju tako da je dobra stvar sto se lumbalni deo podesava na tockic. Imamo dve stolice ovakve inace. Supruzi sam uzeo prvu imala je bas bolove u glutealnom delu i neku jysk kancelarijsku stolicu nije bila ni za k.
Tako da nema nikakvih bolova vise a sedi po 9-10h dnevno za kompom. Koristi i foot rest inace neki najobicniji i kaze da je odlicna stvar.
Sreca je bila da sam naleteo na izlozenu stolicu pa smo mogli da probamo. Ma da tek posle par sati sedenja znas da li je to to.

20260717_152405.webp

Nazad
Vrh Dno