Šta je novo?

Dobre radne stolice

Gde bi mogao da potrazim neku kvalitetnu potporu za lumbalni deo? Imam neku solidnu radnu stolicu (yisk) ali mi treba potpora.

Gde ljudi kupujete stolice? Svi ovi silni strani modeli ne vidim da su igde oficijelno dostupni kod nas...

Da li neko ima M297/M? Jurim full mash stolicu i ova je jedina koja "normalno" kosta.

Jel promenjeno šta sad kad su se preselili u Zmaj ili i dalje možeš da sediš 15tak min na stolici i to je to?

Jel promenjeno šta sad kad su se preselili u Zmaj ili i dalje možeš da sediš 15tak min na stolici i to je to?
Ja ih lično nisam pitao koliko dugo može da se sedi :) Bio sam tamo tih 15-20 minuta.
Doduše, u Nitei su mi ponudili da donesem laptop i sednem za sto da radim tu ako želim, što je jako lepo od njih.
Na kraju sam odlučio između Embody (Nitea) i Steelcase Leap (Delight). Presudila povoljnija cena Leap stolice (i "običniji" dizajn).
Bar u tom momentu Nitea je imala mnogo veću ponudu u salonu.

Da, da u Nitei sam radio nekih pola sata, 40min, dok u Delightu to nije bilo moguće dok su bili u airport city-u, zato sad i pitah da li se promenilo. Realno je malo tih 15min.

Da li neko ima M297/M? Jurim full mash stolicu i ova je jedina koja "normalno" kosta.
pisao sam na prethodnoj stani o toj stolici. moras da je probas, meni je izuzetno problematican sedalni deo jer nije po obodu oblozen sundjerom, a stolica tog tipa samo sa obloozenim obodom je 34k.

Pitanje za restauraciju/zamenu ako neko zna: Imam jednu staru stolicu kojom sam poprilicno zadovoljan, medjutim sedalni deo/jastucici na rukohvatima su se pohabali. Ima li nekog ko radi reparaciju ili da prodaje zamenske delove?

pisao sam na prethodnoj stani o toj stolici. moras da je probas, meni je izuzetno problematican sedalni deo jer nije po obodu oblozen sundjerom, a stolica tog tipa samo sa obloozenim obodom je 34k.
Baš su našli na šta će da zakinu. Ne znam koliko si visok/težak ali moja guzica obično popuni ceo sedalni deo što znači da bi imao isti problem...u bestraga.

Ima u ikei full mrežasta stolica ali joj je nosivost na granici onoga sto je meni prihvatljivo.

Ima li nešto treće slične cene plus minus 5k?

ma da, najvise smeta na delu iznad kolena (donji deo butina)... oslanja se taj deo butine bukvalno na sipku/ram

Pitanje za restauraciju/zamenu ako neko zna: Imam jednu staru stolicu kojom sam poprilicno zadovoljan, medjutim sedalni deo/jastucici na rukohvatima su se pohabali. Ima li nekog ko radi reparaciju ili da prodaje zamenske delove?
Ako je samo zbog vizuelnog utiska mozes da pogledas neku navlaku.

Ergohuman Gen 2 vs Herman Miller Aeron​

Uzeo sam u JYSK-u VARPELEV pre oko 2 meseca, međutim morao sam da je reklamiram jer je deo lumbalne podrške prenizak, a ne postoji nikakvo štelovanje. Posle dužeg sedenja sam imao bolove u donjem delu leđa (iako je na kratku probu u prodavnici delovalo okej). Tako da eto, uzeti u obzir ako neko gleda ovu stolicu.

Sad mi je zapala za oko ova Denver Gray u tom cenovnom rangu, ali nema mnogo informacija ili reviewa o njoj.

Šta se dešava sa JYSK i cenama, u katalozima jedno sa popustuom, na sajtu potpuno desete cene, potpuno su nepouzdani...

Ja sam kupio ovu i vrhunska je, ja sam 110kg, izdržava me lagano, gumiran oslonac za ruke koji se podešava po visini i okreće levo desno, naslon za glavu podesavajuci takodje, lumbalni deo se takodje steluje. Ukratko sve moze da se podešava. Cena je bila oko 40k20250127_224902(2).jpg

Nazad
Vrh Dno